Huis verkopen Overloon

Heeft u plannen om te gaan verhuizen en wilt u snel uw huis in Overloon verkopen vraag dan nu een bod aan bij Sons Real Estate. Bij de verkoop van uw woning nemen wij alle verkoopkosten en administratieve handelingen voor onze rekening. U ontvangt van ons kosteloos een vrijblijvend marktconform bod. Het bod dat wij uitbrengen is niet afhankelijk van voorbehoud op financiering hierdoor kan de verkoop al op zeer korte termijn plaatsvinden.

Vraag gratis een vrijblijvend bod aan

Vrijblijvend bod ontvangen

+18.500 Nederlanders gingen u voor

Geen makelaarskosten
Verzekerd van een marktconform bod!
Bod zonder financieringsvoorbehoud. Direct zekerheid!
Wij kopen woningen in alle staten, dus ook in slechte staat
U kunt rustig in de woning blijven tot u een nieuw huis heeft
U kunt uw inboedel dat u niet wenst mee te nemen achterlaten!
Indien nodig al binnen één week bij de notaris!
Beoordeeld met een 9.4
Marktconform bod

Direct een goed bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de verkoop van uw huis.

Home / Huis verkopen / Overloon

Snel uw huis verkopen in Overloon?

Heeft u plannen om te gaan verhuizen en wilt u snel uw huis in Overloon verkopen vraag dan nu een bod aan bij Sons Real Estate. Bij de verkoop van uw woning nemen wij alle verkoopkosten en administratieve handelingen voor onze rekening. U ontvangt van ons kosteloos een vrijblijvend marktconform bod. Het bod dat wij uitbrengen is niet afhankelijk van voorbehoud op financiering hierdoor kan de verkoop al op zeer korte termijn plaatsvinden. Indien gewenst kan officiële overdracht al binnen een week worden vastgelegd bij de notaris, de notaris kosten nemen wij voor onze rekening.

Sons Real Estate biedt u als verkoper veel voordelen, zo is het bij ons na de verkoop mogelijk om in uw eigen huis te blijven wonen als u nog geen nieuwe woning heeft gevonden. Hierdoor kunt u op gemak opzoek naar een nieuwe woning en loopt u niet het risico op dubbele hypotheeklasten. Als u gaat verhuizen en uw inboedel gaat vernieuwen bieden wij de mogelijkheid om alle overcomplete huisraad in uw oude woning achter te laten zodat u hier geen omkijken meer naar heeft.

Ontvang vandaag nog de waarde die wij gegarandeerd kunnen opbrengen om u te helpen:

Waarom uw woning verkopen met Sons Real Estate

Geen makelaarskosten

Bespaar duizenden euro’s aan makelaarskosten! Courtage rekenen wij bij de koper.

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor onze rekening!

Geen onzekerheid!

U kunt in uw huis blijven wonen tot u een nieuw huis heeft gevonden

Geen verkoopstress

Met zekerheid uw huis verkocht. U ontvangt een bod zonder behoud van financiering

Direct uw woning verkocht

Geen bezichtigingen of foto's op het internet

Zeer flexibele verkoop

U kunt in de woning blijven tot u een nieuw huis heeft

In de afgelopen jaren hebben wij een groot netwerk van klanten door heel Nederland opgebouwd, hiervoor zijn wij voortdurend opzoek naar woningen om aan ons aanbod toe te voegen. Voor de verkoop van alle woning type kunt u bij ons terecht. Wilt u uw woning in; Landweert, Bergsche Heide, Sint Anthonis, Horst of Overloon verkopen vraag dan nu een bod bij ons aan en uw woning is zo verkocht. Of de woning nu aan de Engelseweg, Kuluutsheuvel, Lange Akker of elders in of rond het mooi gelegen Overloon ligt alle woningen hebben onze interesse.

Heeft u een woning in de verhuur die u graag wilt verkopen dan kunt u ook van onze dienst gebruik maken. Sons Real Estate geeft u de mogelijkheid om uw woning in verhuurde staat inclusief de zittende huurders te verkopen. Huurders kunnen de verkoop van uw woning in de weg staan, u kunt niet zomaar de huurcontracten ontbinden om de woning te kunnen verkopen. Indien huurders niet vrijwillig willen vertrekken volgt er vaak een langslepend en kostbaar gerechtelijk proces, u kunt zich deze moeite besparen door uw woning inclusief de lopende huurcontracten te verkopen. Wij brengen een bod uit op uw verhuurde woning op basis van de vaste lasten, de maandelijkse huurstromen en staat van de woning. U kunt uw woning direct verkopen zonder veel gedoe!

Hoe werkt Sons Real Estate?

Stap 1

Meldt uw woning binnen 1 minuut aan!

Stap 2

U ontvangt een reactie binnen een werkdag

Stap 3

U gaat mogelijk akkoord met een definitief bod

Stap 4

Officiële koopakte wordt opgesteld

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen in Overloon. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog- en kennisbank artikelen door.

Wij kopen alle soorten huizen

Woning in verhuurde staat
Huizen met achterstallig onderhoud of zwaar verouderde woningen
Appartementen of boerderijen
Studentwoningen
Huizen van alle jaartallen

Stappenplan verkoop van uw woning

1.  Woning aanmelden

Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

2.  Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

Wij bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij op afstand, indien u dit eerst liever heeft, een globaal bod uitbrengen.

3.  U ontvangt een definitief bod

Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

4.  Officiële koopakte wordt opgesteld
Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond!

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!