Huis verkopen Oostzaan

Wilt u snel uw huis in Oostzaan verkopen voor een marktconforme prijs, verkoop uw woning direct zonder tussenkomst van een makelaar aan Sons Real Estate. Door uw woning zelf te verkopen bespaart u duizenden euro’s aan makelaarskosten. U kunt eenvoudig een bod aanvragen via de site en wij gaan direct voor u aan de slag. We nemen contact met u op en bespreken uw wensen rond de verkoop u ontvangt van ons een gegarandeerd bod zonder voorbehoud op financiering.

Vraag gratis een vrijblijvend bod aan

Vrijblijvend bod ontvangen

+18.500 Nederlanders gingen u voor

Geen makelaarskosten
Verzekerd van een marktconform bod!
Bod zonder financieringsvoorbehoud. Direct zekerheid!
Wij kopen woningen in alle staten, dus ook in slechte staat
U kunt rustig in de woning blijven tot u een nieuw huis heeft
U kunt uw inboedel dat u niet wenst mee te nemen achterlaten!
Indien nodig al binnen één week bij de notaris!
Beoordeeld met een 9.4
Marktconform bod

Direct een goed bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de verkoop van uw huis.

Home / Huis verkopen / Oostzaan

Snel uw huis verkopen in Oostzaan?

Wilt u snel uw huis in Oostzaan verkopen voor een marktconforme prijs, verkoop uw woning direct zonder tussenkomst van een makelaar aan Sons Real Estate. Door uw woning zelf te verkopen bespaart u duizenden euro’s aan makelaarskosten. U kunt eenvoudig een bod aanvragen via de site en wij gaan direct voor u aan de slag. We nemen contact met u op en bespreken uw wensen rond de verkoop u ontvangt van ons een gegarandeerd bod zonder voorbehoud op financiering. De verkoop kan direct in gang gezet worden, indien gewenst is de officiële overdracht al binnen één week mogelijk.

Wij werken klantgericht en zijn zeer flexibel rond de verkoop van uw woning. Als u bijvoorbeeld na de verkoop nog niet direct een nieuwe woning op het oog heeft kunt u tot die tijd gewoon in uw eigen huis blijven wonen. U hoeft dus niet opzoek naar tijdelijke woonruimte en loopt niet het risico op dubbele hypotheeklasten. Als u eenmaal gaat verhuizen kunt u de spullen die u niet meer nodig heeft in de oude woning achterlaten, hier heeft u geen omkijken meer naar. Gaat u de complete inboedel vernieuwen en wilt u alle spullen in de woning achterlaten dan is dit ook mogelijk.

De afgelopen jaren hebben wij ons gespecialiseerd in de aankoop van alle soorten vastgoed, u kunt ook voor de verkoop van woningen in slechte staat bij ons terecht. Wij beoordelen de woning op de huidige staat van onderhoud en brengen op basis hiervan een bod uit.

Ontvang vandaag nog de waarde die wij gegarandeerd kunnen opbrengen om u te helpen:

Waarom uw woning verkopen met Sons Real Estate

Geen makelaarskosten

Bespaar duizenden euro’s aan makelaarskosten! Courtage rekenen wij bij de koper.

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor onze rekening!

Geen onzekerheid!

U kunt in uw huis blijven wonen tot u een nieuw huis heeft gevonden

Geen verkoopstress

Met zekerheid uw huis verkocht. U ontvangt een bod zonder behoud van financiering

Direct uw woning verkocht

Geen bezichtigingen of foto's op het internet

Zeer flexibele verkoop

U kunt in de woning blijven tot u een nieuw huis heeft

Sons Real Estate is landelijk actief op de woningmarkt wij zijn voortdurend opzoek naar alle soorten woningen om aan ons aanbod toe te voegen. Of het nu een rijstjeshuis, vrijstaande woning of appartement betreft u kunt voor de verkoop van iedere woning bij ons terecht. Wij zijn ook opzoek naar woningen in de Zaanstreek waaronder in; Purmerend, Krommenie, Wormer, Zaandijk en Oostzaan. Wilt u uw woning in Oostzaan aan de Klaverweide, Kerkstraat, Maalstroom of elders in of om Oostzaan verkopen vraag dan nu een bod bij ons aan.

Uw verhuurde woning inclusief de zittende huurders verkopen behoort ook tot onze mogelijkheden. Huurders kunnen de verkoop van een verhuurde woning in de weg staan. Je kunt natuurlijk niet zomaar de huurders uitzetten om de woning te kunnen verkopen. Indien huurders niet vrijwillig willen vertrekken volgt er vaak een zeer kostbaar en lang gerechtelijk proces. Bij Sons Real Estate kunt u uw verhuurde woning inclusief de lopende huurcontracten direct verkopen. We brengen een bod uit op de woning in verhuurde staat op basis van de maandelijkse huurstromen, de vaste lasten en de staat van de woning.

Hoe werkt Sons Real Estate?

Stap 1

Meldt uw woning aan bij Sons Real Estate

Stap 2

U ontvangt een reactie binnen één werkdag

Stap 3

U gaat mogelijk akkoord met een definitief bod

Stap 4

Officiële koopakte wordt opgesteld

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen in Oostzaan. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog- en kennisbank artikelen door.

Wij kopen alle soorten huizen

Woning in verhuurde staat
Huizen met achterstallig onderhoud of zwaar verouderde woningen
Appartementen of boerderijen
Studentwoningen
Huizen van alle jaartallen

Stappenplan verkoop van uw woning

1.  Woning aanmelden

Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

2.  Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

Wij bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij op afstand, indien u dit eerst liever heeft, een globaal bod uitbrengen.

3.  U ontvangt een definitief bod

Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

4.  Officiële koopakte wordt opgesteld
Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond!

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!