Huis verkopen onder marktwaarde

Informatie hoe u dit het beste kan aanpakken mét directe zekerheid. Verkoop uw woning goed en snel aan Sonsrealestate.nl. Dé landelijke woningopkoper voor alle soorten huizen/

Voor een zorgeloze verkoop

Vrijblijvend bod ontvangen

+18.500 Nederlanders gingen u voor

Geen makelaarskosten
Direct het een marktconform bod op uw huis zonder voorbehoud van financiering
Met zekerheid uw huis verkocht
Indien gewenst binnen één week bij de notaris voor de overdracht!
Risico van verborgen gebreken nemen wij op ons
Verkoop zonder bouwkundige keuring!
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuwe woning heeft
Binnen één week bij de notaris, indien gewenst!
Beoordeeld met een 9.4
Marktconform bod

Direct een goed bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

U bespaart duizenden euro's aan makelaarskosten

Home / Huis verkopen / Huis verkopen onder de marktwaarde?

Huis verkopen onder de marktwaarde?

We kunnen ons voorstellen dat u zich afvraagt of u uw woning ook onder de marktwaarde kan verkopen? Wellicht wilt u voor de verzekering of bepaalde personen de waarde van uw woning kunstmatig laag houden. Het komt bij Sons Real Estate ook wel eens voor dat iemand een huis verhuurd heeft voor een té laag huurtarief. Kort gezegd is elke situatie weer anders en daarom kunt u het beste even met ons bellen of een mail sturen. Dan kunnen wij u gericht vastgoedadvies geven! Wij benadrukken dat wij geen makelaar zijn, echter door onze lang opgebouwde ervaring in de vastgoed, kunnen wij kosteloos advies geven op ieder gewenst moment. Uiteindelijk bepaald u zelf wat u doet met uw woning!

Direct zekerheid

Na ontvangst van een gratis bod, kunt u geheel vrijblijvend zelf bepalen of u met ons in zee gaat. Hét voordeel van directe zekerheid is dat u van ons een bod ontvangt waar u echt op kunt rekenen. Via Sons Real Estate dus geen onzekerheid of de financiering rond komt! Daarom is het mogelijk om een huis binnen 1 week te hebben verkocht, al leert de praktijk ons dat dit meestal toch wel gemiddeld 3 weken duurt.

Waarom uw huis verkopen aan Sons?

Geen makelaarskosten

Bespaar duizenden euro’s aan makelaarskosten! Courtage rekenen wij bij de koper

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor onze rekening!

Geen onzekerheid!

U kunt uw huis aan ons verkopen zonder dat u het huis uit hoeft

Geen verkoopstress

Met zekerheid uw huis verkocht. U ontvangt een bod zonder behoud van financiering

Sons Real Estate voor het verkopen van een huis

In welke situatie u ook zit, welk type huis u ook heeft. Met Sons Real Estate heeft u direct zekerheid en u kunt ons uiteraard gewoon laten bieden naast andere geïnteresseerden. U kunt ten alle tijden van ons een bod ontvangen. En een bijkomend voordeel is dat wij slechts 1 bezichtiging hoeven uitvoeren om een definitief bod neer te leggen.

Voor een snelle verkoop kunt u zich richten tot ons aanmeldingsformulier voor een gratis en vrijblijvend bod. Klik op de knop links om hiernaartoe te gaan.

 

Kunt u uw woning ondermarktwaarde verkopen?

U zult zich afvragen of uw huis ook onder de marktwaarde kan worden verkocht! Wellicht heeft u een minder nette staat dan uw buren of u heeft een oude keuken of badkamer. Als u geen geld of tijd heeft om uw woning verkoopklaar te hebben, dan kunt u nog steeds uw woning verkopen. Opkopers van woningen zijn in alle situaties geïnteresseerd in het kopen van huizen in alle soorten en staten. Het werkt heel eenvoudig. U hoeft alleen een bod aan te vragen en ontvang binnen een dag de waarde in uw mailbox (of als u gebeld wilt worden is dat ook geen probleem). Wij maken het ook mogelijk om direct te Whatsappen met  een van onze vastgoedspecialisten (ook in de weekenden).

Vraag altijd een vrijblijvend bod aan en laat u verrassen!

Wellicht kunt u toch nog een betere waarde krijgen dan u in gedachte heeft. Het is geen probleem om uw woning voor iets minder te verkopen, ondanks de renovatiekeuken of verouderde badkamer.

Het verkopen van uw huis onder marktwaarde heeft geen invloed op andere zaken. De waarde van het huis van uw buren blijft behouden en enkel mensen die de wegen in de vastgoedmarkt kennen, kunnen achterhalen voor hoeveel u het huis heeft verkocht. Maar u zult in principe altijd de waarde ervoor krijgen die evenredig in verhouding staat tot de staat van de woning en de algemene kenmerken.

Schroom niet en ontvang een wellicht betere waarde dan u zelf reeds in gedachte heeft. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!