Huis verkopen Oldebroek

De verkoop van uw huis in Oldebroek kan al binnen een week rond zijn. Vraag voor de directe snelle verkoop van uw woning nu een bod aan bij Sons Real Estate, u verkoopt uw woning direct zonder tussenkomst van een makelaar. U bespaart niet alleen duizenden euro’s aan makelaarskosten maar hoeft ook niet keer op keer uw woning open te stellen voor bezichtigingen. Wij komen eenmalig bij u langs voor een bezichtiging en bereiden een bod voor op de woning.

Vraag gratis een vrijblijvend bod aan

Vrijblijvend bod ontvangen

+18.500 Nederlanders gingen u voor

Geen makelaarskosten
Verzekerd van een marktconform bod!
Bod zonder financieringsvoorbehoud. Direct zekerheid!
Wij kopen woningen in alle staten, dus ook in slechte staat
U kunt rustig in de woning blijven tot u een nieuw huis heeft
U kunt uw inboedel dat u niet wenst mee te nemen achterlaten!
Indien nodig al binnen één week bij de notaris!
Beoordeeld met een 9.4
Marktconform bod

Direct een goed bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de verkoop van uw huis.

Home / Huis verkopen / Oldebroek

Snel uw huis verkopen in Oldebroek?

Verkoop uw woning in Oldebroek aan Sons Real Estate! De woningopkoper die dankzij haar immense bemiddelingsnetwerk alles kan aanbieden zoals een directe verkoop.

Of u in Oldebroek woont of een van de nabijgelegen plaatsen zoals Oosthoek, Elburg, Wezep, ’t Harde of Oosterwolde, u kunt ten alle tijden uw woning bij Sons Real Estate aanmelden voor een kosteloze vrijblijvende bod. Dit verplicht u tot niets.

Wat wij bieden is een marktconforme bieding op uw woning zonder voorbehoud  van financiering. Zo weet u vandaag al hoeveel uw woning zal opleveren. Geen onzekerheid over de opbrengsten van uw woning. En wij kopen uiteraard ook huizen met achterstallig onderhoud, leegstaande huizen en verhuurde huizen. 

Wij starten met een waardebepaling op afstand en bieden direct op uw woning zonder voorbehoud van financiering. Mochten we eruit komen, dan vindt slechts een eenmalige bezichtiging plaats. Dankzij onze jarenlange ervaring durven wij dit proces te ondergaan en zo staan wij nauwelijks tot verrassingen bij de eind bezichtiging. Wij kopen zowel kant en klare woningen aan als klushuizen!

Ontvang vandaag nog de waarde die wij gegarandeerd kunnen opbrengen om u te helpen:

Waarom uw woning verkopen met Sons Real Estate

Geen makelaarskosten

Bespaar duizenden euro’s aan makelaarskosten! Courtage rekenen wij bij de koper.

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor onze rekening!

Geen onzekerheid!

U kunt in uw huis blijven wonen tot u een nieuw huis heeft gevonden

Geen verkoopstress

Met zekerheid uw huis verkocht. U ontvangt een bod zonder behoud van financiering

Direct uw woning verkocht

Geen bezichtigingen of foto's op het internet

Zeer flexibele verkoop

U kunt in de woning blijven tot u een nieuw huis heeft

Wij zijn het vastgoedbedrijf van Nederland en actief door het hele land. Wij beschikken over een groot netwerk van vaste kopers waarvoor wij voortdurend opzoek zijn naar woningen om aan ons aanbod toe te voegen. Of het nu een rijtjeshuis, vrijstaande woning of appartement betreft u kunt voor de verkoop van iedere woning bij ons terecht. Is de woning net gerenoveerd of in verouderde staat voor de verkoop van iedere woning kunt u bij ons terecht.
 In de provincie Gelderland zijn wij ook altijd opzoek naar woningen om aan te kopen onder andere in Duinkerken, Oosthoek en Oldebroek. Voor de verkoop van uw woning aan de van Sytzamalaan, de Rustenburgweg, de Van Pijkerenlaan of elke andere straat in en rondom het mooie Oldebroek kunt u bij ons een bod aanvragen.

Bent u van plan om uw verhuurde huis te verkopen maar willen de huurders niet vrijwillig vertrekken dan kunt u ook contact met ons opnemen. Het kan erg lastig zijn om lopende huurcontracten te ontbinden vaak is hier de gang naar de rechter voor nodig. Bespaar veel tijd en geld en verkoop uw verhuurde woning inclusief de zittende huurders direct aan Sons Real Estate. Wij brengen een bod uit op basis van de huurstromen, de vaste lasten en de huidige staat van het pand. Uw woning direct verkocht zonder veel gedoe.

Hoe werkt Sons Real Estate?

Stap 1

Meldt uw woning aan bij Sons Real Estate

Stap 2

U ontvangt een reactie binnen één werkdag

Stap 3

U gaat mogelijk akkoord met een definitief bod

Stap 4

Officiële koopakte wordt opgesteld

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen in Oldebroek. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog- en kennisbank artikelen door.

Wij kopen alle soorten huizen

Woning in verhuurde staat
Huizen met achterstallig onderhoud of zwaar verouderde woningen
Appartementen of boerderijen
Studentwoningen
Huizen van alle jaartallen

Stappenplan verkoop van uw woning

1.  Woning aanmelden

Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

2.  Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

Wij bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij op afstand, indien u dit eerst liever heeft, een globaal bod uitbrengen.

3.  U ontvangt een definitief bod

Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

4.  Officiële koopakte wordt opgesteld
Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond!

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!