Huis verkopen Nunspeet

Sons Real Estate biedt u de mogelijkheid om zeer snel uw huis in Nunspeet te verkopen tegen een marktconform bod. Doordat wij de woning direct van u kopen bespaart u veel geld aan makelaarskosten. De administratieve zaken voor de verkoop verzorgen wij voor u daarnaast nemen wij ook alle verkoopkosten voor onze rekening. U ontvangt van ons kosteloos een vrijblijvend bod zonder voorbehoud op financiering.

Vraag gratis een vrijblijvend bod aan

Vrijblijvend bod ontvangen

+18.500 Nederlanders gingen u voor

Geen makelaarskosten
Verzekerd van een marktconform bod!
Bod zonder financieringsvoorbehoud. Direct zekerheid!
Wij kopen woningen in alle staten, dus ook in slechte staat
U kunt rustig in de woning blijven tot u een nieuw huis heeft
U kunt uw inboedel dat u niet wenst mee te nemen achterlaten!
Indien nodig al binnen één week bij de notaris!
Beoordeeld met een 9.4
Marktconform bod

Direct een goed bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de verkoop van uw huis.

Home / Huis verkopen / Nunspeet

Snel uw huis verkopen in Nunspeet?

Sons Real Estate biedt u de mogelijkheid om zeer snel uw huis in Nunspeet te verkopen tegen een marktconform bod. Doordat wij de woning direct van u kopen bespaart u veel geld aan makelaarskosten. De administratieve zaken voor de verkoop verzorgen wij voor u daarnaast nemen wij ook alle verkoopkosten voor onze rekening. U ontvangt van ons kosteloos een vrijblijvend bod zonder voorbehoud op financiering. Door onze efficiënte werkwijze is de officiële overdracht bij de notaris al binnen één week mogelijk. De netto koopsom wordt na de overdracht direct op uw rekening overgemaakt.

Wij bieden de mogelijkheid om in uw eigen huis te blijven wonen tot u een nieuwe woning heeft gevonden. Hiermee voorkomt u dubbele hypotheeklasten en weet u precies hoeveel bestedingsruimte u heeft bij de zoektocht naar uw nieuwe woning. Als u gaat verhuizen en erachter komt dat u veel spullen heeft die u niet mee wilt nemen bij de verhuizing dan kunt u deze gewoon in uw oude woning achterlaten. Hier heeft u geen omkijken meer naar, wij regelen de rest.

Waarom uw woning verkopen met Sons Real Estate

Geen makelaarskosten

Bespaar duizenden euro’s aan makelaarskosten! Courtage rekenen wij bij de koper.

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor onze rekening!

Geen onzekerheid!

U kunt in uw huis blijven wonen tot u een nieuw huis heeft gevonden

Geen verkoopstress

Met zekerheid uw huis verkocht. U ontvangt een bod zonder behoud van financiering

Direct uw woning verkocht

Geen bezichtigingen of foto's op het internet

Zeer flexibele verkoop

U kunt in de woning blijven tot u een nieuw huis heeft

Sons Real Estate is werkzaam door heel Nederland wij zijn altijd opzoek naar huizen van ieder formaat in elke prijsklasse om het aanbod voor ons landelijke netwerk van kopers te continueren. Wij zijn onder andere opzoek naar woningen in Apeldoorn, Epe, Harderwijk en Nunspeet. Heeft u een huis aan de Spoorlaan, de Visserlaan, het prins Mauritserf of elders in Nunspeet dat u wilt verkopen neem dan nu contact met ons op voor een goed bod.

Voor de verkoop van een huis in Nunspeet in verhuurde staat kunt u bij ons ook een bod aanvragen. Het is vaak lastig om de huurders uit een woning te krijgen om deze vervolgens te kunnen verkopen. Indien hier een gerechtelijke procedure bij komt kijken kost dit ook nog eens veel tijd en geld. U kunt dit voorkomen door uw huis inclusief de zittende huurders direct te verkopen aan Sons Real Estate. Aan de hand van de huurstromen en de vaste lasten brengen wij een marktconform bod uit op de woning. Wij nemen de woning inclusief de lopende huurcontracten van u over.

Hoe werkt Sons Real Estate?

Stap 1

Meldt uw woning aan bij Sons Real Estate

Stap 2

U ontvangt een reactie binnen één werkdag

Stap 3

U gaat mogelijk akkoord met een definitief bod

Stap 4

Officiële koopakte wordt opgesteld

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen in Nunspeet. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl

 

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog- en kennisbank artikelen door.

Wij kopen alle soorten huizen

Woning in verhuurde staat
Huizen met achterstallig onderhoud of zwaar verouderde woningen
Appartementen of boerderijen
Studentwoningen
Huizen van alle jaartallen

Stappenplan verkoop van uw woning

1.  Woning aanmelden

Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

2.  Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

Wij bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij op afstand, indien u dit eerst liever heeft, een globaal bod uitbrengen.

3.  U ontvangt een definitief bod

Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

4.  Officiële koopakte wordt opgesteld
Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond!

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!