Snel huis verkopen Nieuwegein aan opkoper? Direct een bod!
arrow_drop_up arrow_drop_down

Snel huis verkopen Nieuwegein?

Vrijblijvend en geen makelaarskosten

beste huis bod

Hoogste bod

Direct het beste bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud
4

Geen makelaarskosten

U bespaart duizenden euro's aan makelaarskosten
a

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening

Home / Huis verkopen / Nieuwegein

Woont u in of in de omgeving van Nieuwegein en wilt u uw huis snel verkopen?

Heeft u een koophuis en u wilt deze verkopen? Sons Real Estate is een vastgoedmakelaar die tevens zelf huizen opkoopt. Daarnaast treden wij op als makelaar, waarin wij huizen verkopen aan beleggers en investeerders. Deze verkopen woningen of verhuren op hun buurt weer aan de markt, maar er is dan sprake van een tussenpartij.

Snel of direct verkopen van uw woning

Sons Real Estate maakt het mogelijk om uw woning direct te verkopen aan opkopers. Indien u een bod aanvraagt, zullen wij een bod uitbrengen zonder voorbehoud van financiering. Wij kunnen uw woning ook aanbieden binnen ons eigen netwerk aan opkopers en investeerders. Dit levert soms meer op, maar het kan dan wel wat langer duren voordat de koop afgerond is.

Alle soorten woningen

Vrijwel alle soorten woningen kan Sons Real Estate aanbieden binnen het netwerk of zelf opkopen. Het hangt af van de locatie en de staat van de woning of het een geschikt pand is voor Sons Real Estate.  Mocht u vragen hebben, dan kunt u ons uiteraard op werkdagen opbellen of ons digitale formulier invullen op de website. Mocht u onzekerheden hebben, dan kunt u uiteraard ook een foto meesturen. Echter zal er bij interesse altijd een fysieke woningopname worden uitgevoerd.

Waarom uw woning verkopen aan Sons Real Estate?

 • Geen makelaarskosten
  Bespaar duizenden euro’s aan makelaarskosten! Courtage rekenen wij bij de koper
 • Woningen in alle staten
  Risico's verborgen gebreken zijn voor onze rekening!
 • Geen onzekerheid!
  U kunt in uw huis blijven wonen tot u een nieuw huis heeft gevonden
 • Geen verkoopstress
  Met zekerheid uw huis verkocht. U ontvangt een bod zonder behoud van financiering
 • Direct uw woning verkocht
  Geen bezichtigingen of foto's op het internet
 • Zeer flexibele verkoop
  U kunt in de woning blijven tot u een nieuw huis heeft

Sons Real Estate is landelijk actief, maar in en rondom Nieuwegein komt het regelmatig voor dat wij in de omgeving opnames uitvoeren, woningen transformeren of als makelaar optreden. Sons Real Estate is erg actief in geheel regio Utrecht. Ook voor verkoop van woningen in plaatsen als Ijsselstein, Utrecht of Vianen kunt u bij ons terecht.

Vraag direct aan:
Bod aanvragen Waardebepaling aanvragen

Hoe werkt Sons Real Estate?

Stap 1

Meld uw woning binnen 1 minuut aan!


Stap 2

U ontvangt een reactie binnen een werkdag


Stap 3

U gaat mogelijk akkoord met een definitief bod


Stap 4

Officiële koopakte wordt opgesteld


Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 070-737 0462. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl

Werkgebied van Sons Real Estate

Sons Real Estate is gevestigd in Den Haag en als opkoper van particuliere woningen werken wij in een straal van ongeveer 100 kilometer voor kleine- en middelgrote steden. Voor grote steden houden wij een straal van ongeveer 200 kilometer aan. Bekijk hier meer over op de pagina 'werkgebied'.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door en meld u zich tevens aan voor onze 

Wij kopen alle soorten huizen

Woning in verhuurde staat
Huizen met achterstallig onderhoud of zwaar verouderde woningen
Appartementen of boerderijen
Studentwoningen
Huizen van alle jaartallen

Stappenplan verkoop van uw woning

Stap 1   Woning aanmelden

Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos.U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

Stap 2   Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

Wij bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij op afstand, indien u dit eerst liever heeft, een globaal bod uitbrengen.

Stap 3   U ontvangt een definitief bod

Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

Stap 4   Officiële koopakte wordt opgesteld
Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond!

null