Huis verkopen na overlijden echtgenoot?

Lees direct wat Sons Real Estate kan doen bij het verkopen van uw woning. Wij bieden een eenvoudige, veilige en snelle verkoop aan voor uw huis. Geen kosten aan verbonden en direct een markconform bod.

Verkoop zonder zorgen!

Vrijblijvend bod ontvangen

+18.500 Nederlanders gingen u voor

Geen makelaarskosten
Direct het een marktconform bod op uw huis zonder voorbehoud van financiering
Met zekerheid uw huis verkocht
Indien gewenst binnen één week bij de notaris voor de overdracht!
Risico van verborgen gebreken nemen wij op ons
Verkoop zonder bouwkundige keuring!
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuwe woning heeft
Binnen één week bij de notaris, indien gewenst!
Beoordeeld met een 9.4
Marktconform bod

Direct een goed bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

U bespaart duizenden euro's aan makelaarskosten

Home / Huis verkopen / Huis verkopen na overlijden echtgenoot

Huis verkopen na overlijden echtgenoot

Uw huis verkopen na het overlijden van uw echtgenoot kan erg emotioneel en stressvol zijn. U heeft hier waarschijnlijk met veel plezier gewoond en er hele mooie herinneringen opgebouwd door de jaren heen. Echter kan het zijn dat het huis nu veel te groot voor u is, of dat u er helemaal alleen niet meer op uw gemak woont. Dan is het tijd om het huis te verkopen en een nieuwe plek te zoeken om te gaan wonen. Wij krijgen dagelijks te maken met dit soort nare situaties en weten dan ook precies wat een klant van ons verlangt. U kunt uw huis direct verkopen aan Sons Real Estate na het overlijden van uw echtgenoot. U bent bij ons verzekerd van een snelle en soepele afhandeling tegen een marktconform bod.

Huis verkopen zonder bezichtigingen, vragen en foto’s van uw huis verspreid op het internet

Bij de verkoop van uw huis na het overlijden van uw echtgenoot wilt u natuurlijk een snelle afwikkeling en een goede prijs voor de woning. Het traject met een makelaar kan in de meeste gevallen maanden duren en daarnaast bent u bovendien duizenden euro’s aan makelaarskosten kwijt. Daarnaast kan het moeilijk zijn om continue mensen over de vloer te hebben in uw huis en alle vragen van potentiele kopers aan de makelaar terug te moeten beantwoorden. Bovendien staat de buitenkant, maar ook de binnenkant van uw huis verspreid op het internet. Dit kan natuurlijk best moeilijk zijn in een situatie als deze.

Onze werkwijze

1. Wij komen één keer langs voor een woningopname. Wij meten de woning in, maken wat foto’s voor ons dossier en bekijken de staat van onderhoud. De foto’s zijn slechts alleen voor ons dossier en komen nergens openbaar terecht.

2. Vervolgens brengen wij bij interesse een bod uit op uw woning. Dit bod is zonder voorbehoud van financiering

3. Wanneer u het bod accepteert dan zal het koopcontract worden opgesteld en ondertekent. Ook wordt de overdrachtsdatum en overige voorwaarden vastgelegd.

4. De overdracht bij de notaris. Voor de overdracht vind er eerst een voorinspectie plaats bij uw woning en wordt er gecontroleerd of de woning zich nog in dezelfde staat bevind als op de dag van de bezichtiging. Ook worden de meterstanden genoteerd. U dient de sleutels mee te nemen en de woning over te dragen bij de notaris. Gefeliciteerd uw woning is verkocht!

5. U ontvangt normaliter de gelden de volgende werkdag op uw rekening.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie ontvangen of heeft u na het lezen van deze pagina nog vragen? Wij beantwoorden graag al uw vragen. U kunt ons altijd bereiken via info@sonsrealestate.nl. Op werkdagen zijn wij alleen telefonisch bereikbaar tussen 09:00 uur en 17:00. U kunt ons telefonisch bereiken op 085 004 7350.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door.

Relevante pagina’s

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!