Huis met verlies verkopen? Verkoop uw woning aan Sons
huis verkopen met verlies

Huis met verlies verkopen?

Wij helpen u om het verlies minimaal te laten zijn!

beste huis bod

Hoogste bod

Direct het beste bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud
4

Geen makelaarskosten

U bespaart duizenden euro's aan makelaarskosten
a

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening

Home / Huis verkopen / Met verlies

Huis met verlies verkopen

Uw huis met verlies verkopen is een flinke domper. Het komt regelmatig voor dat huiseigenaren hun huis met verlies moeten verkopen. Wanneer u bijvoorbeeld gaat scheiden of uw huis heel moeilijk verkocht raakt dan kan het voorkomen dat het huis tegen een lagere prijs verkocht wordt.

U moet uw huis dan met verlies verkopen. Uw huis verkopen met verlies is een probleem, maar toch zijn er oplossingen waardoor u verder kunt en niet langer gevangen zit in uw huidige huis.Huis met verlies verkopen, wat nu?

Wanneer u uw huis wilt gaan verkopen en er een mogelijkheid bestaat dat er een restschuld overblijft is het belangrijk dit direct aan te geven aan uw hypotheekadviseur. Een aantal regelingen kunnen de restschuld namelijk beperken.

 • Elke huiseigenaar die een woning verkoopt met verlies mag de rente en kosten voor de lening waarmee ze de restschuld afbetalen maximaal 5 jaar van de belasting aftrekken.
 • De restschuld kan worden meegefinancierd in een nieuwe hypotheek. Slechts sommige geldverstrekkers bieden deze mogelijkheid onder bepaalde en strikte voorwaarden. Wanneer het lukt uw restschuld in een nieuwe woning mee te financieren dan dient de restschuld in tien jaar afgelost te zijn. Dit heeft een verhogend effect op de maandlasten.
 • Gaat u uw huis verkopen dan kan in bepaalde gevallen de restschuld gedeeltelijk of zelfs geheel worden kwijtgescholden, dit kan een hypotheekadviseur uitzoeken.
 • Wanneer u uw woning gedwongen wordt verkocht en uw hypotheek onder de Nationale Hypotheek Garantie valt dan neemt de NHG onder bepaalde voorwaarden de restschuld over.

 

Waarom uw huis verkopen aan Sons Real Estate

 • Direct zekerheid dat uw woning verkocht is
 • Direct ons beste bod met de beste voorwaarden
 • U bespaart duizenden euro’s aan makelaarskosten
 • Binnen één week uw huis verkocht bij de notaris
 • Wij nemen verborgen verbreken voor ons risico


Wilt u weten welke bod Sons Real Estate voor uw woning heeft?

Sons Real Estate koopt alle type woningen op. Daarom kunnen wij bij bijvoorbeeld woningen waar uitbreidingsmogelijkheden zijn zoals een aanbouw of dakkapel of woningen die opgeknapt moeten worden betere biedingen uitbrengen dan een particuliere koper. Daarnaast bieden wij altijd zonder voorbehoud van financiering en kan de overdracht al binnen een week plaatsvinden indien gewenst. U kunt bij ons altijd geheel kosteloos en vrijblijvend een bod aanvragen.

huis verkopen met verlies

Onze werkwijze

1. Wij komen één keer langs voor een woningopname. Wij meten de woning in, maken wat foto’s voor ons dossier en bekijken de staat van onderhoud. De foto’s zijn slechts alleen voor ons dossier en komen nergens openbaar terecht.

2. Vervolgens brengen wij bij interesse een bod uit op uw woning. Dit bod is zonder voorbehoud van financiering

3. Wanneer u het bod accepteert dan zal het koopcontract worden opgesteld en ondertekent. Ook wordt de overdrachtsdatum en overige voorwaarden vastgelegd.

4. De overdracht bij de notaris. Voor de overdracht vind er eerst een voorinspectie plaats bij uw woning en wordt er gecontroleerd of de woning zich nog in dezelfde staat bevind als op de dag van de bezichtiging. Ook worden de meterstanden genoteerd. U dient de sleutels mee te nemen en de woning over te dragen bij de notaris. Gefeliciteerd uw woning is verkocht!

5. U ontvangt normaliter de gelden de volgende werkdag op uw rekening.

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

 • Bieding zonder financieringsvoorbehoud. Dus verzekerd verkocht!
 • Direct het beste bod op uw woning!
 • U bespaart duizenden euro’s aan makelaars en notariskosten!
 • Indien gewenst binnen één week bij de notaris!
 • Uw woning komt niet op internet en geen bezichtigingen!
 • U kunt gewoon in uw huis blijven wonen tot u iets nieuws heeft!
Meer informatie 

Wilt u graag meer informatie ontvangen of heeft u na het lezen van deze pagina nog vragen? Wij beantwoorden graag al uw vragen. U kunt ons altijd bereiken via info@sonsrealestate.nl. Op werkdagen zijn wij alleen telefonisch bereikbaar tussen 09:00 uur en 17:00. U kunt ons telefonisch bereiken op 070 737 0462.


waardebepaling beleggingspanden en verhuurde woningen

arrow_drop_up arrow_drop_down