Huis met verlies verkopen?

Wij helpen u om het verlies minimaal te laten zijn! Kies voor een snelle verkoop aan een vastgoedbedrijf. Tijd = geld. Kies voor Sons Real Estate!

Verkoop zonder zorgen!

Vrijblijvend bod ontvangen

+18.500 Nederlanders gingen u voor

Geen makelaarskosten
Direct het een marktconform bod op uw huis zonder voorbehouden
Met zekerheid uw huis verkocht zonder voorbehouden
Altijd een bod rond de marktwaarde
Risico van verborgen gebreken nemen wij op ons
Verkoop zonder bouwkundige keuring!
U kunt gewoon in uw eigen huis blijven wonen totdat u iets anders heeft gevonden
Geen verkoopstress en foto’s van uw huis op internet
Beoordeeld met een 9.4
Marktconform bod

Direct een goed bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

U bespaart duizenden euro's aan makelaarskosten

Home / Huis verkopen / Huis met verlies verkopen

Huis met verlies verkopen

Uw huis met verlies verkopen is een flinke domper. Het komt regelmatig voor dat huiseigenaren hun huis met verlies moeten verkopen. Wanneer u bijvoorbeeld gaat scheiden of uw huis heel moeilijk verkocht raakt dan kan het voorkomen dat het huis tegen een lagere prijs verkocht wordt.

U moet uw huis dan met verlies verkopen. Uw huis verkopen met verlies is een probleem, maar toch zijn er oplossingen waardoor u verder kunt en niet langer gevangen zit in uw huidige huis.

Wilt u weten welke bod Sons Real Estate voor uw woning heeft?

Sons Real Estate koopt alle type woningen op. Daarom kunnen wij bij bijvoorbeeld woningen waar uitbreidingsmogelijkheden zijn zoals een aanbouw of dakkapel of woningen die opgeknapt moeten worden betere biedingen uitbrengen dan een particuliere koper. Daarnaast bieden wij altijd zonder voorbehoud van financiering en kan de overdracht al binnen een week plaatsvinden indien gewenst. U kunt bij ons altijd geheel kosteloos en vrijblijvend een bod aanvragen.

Onze werkwijze

1. Wij komen één keer langs voor een woningopname. Wij meten de woning in, maken wat foto’s voor ons dossier en bekijken de staat van onderhoud. De foto’s zijn slechts alleen voor ons dossier en komen nergens openbaar terecht.

2. Vervolgens brengen wij bij interesse een bod uit op uw woning. Dit bod is zonder voorbehoud van financiering

3. Wanneer u het bod accepteert dan zal het koopcontract worden opgesteld en ondertekent. Ook wordt de overdrachtsdatum en overige voorwaarden vastgelegd.

4. De overdracht bij de notaris. Voor de overdracht vind er eerst een voorinspectie plaats bij uw woning en wordt er gecontroleerd of de woning zich nog in dezelfde staat bevind als op de dag van de bezichtiging. Ook worden de meterstanden genoteerd. U dient de sleutels mee te nemen en de woning over te dragen bij de notaris. Gefeliciteerd uw woning is verkocht!

5. U ontvangt normaliter de gelden de volgende werkdag op uw rekening.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie ontvangen of heeft u na het lezen van dit artikel nog vragen? Wij beantwoorden graag al uw vragen. U kunt ons altijd bereiken via info@sonsrealestate.nl. Op werkdagen zijn wij alleen telefonisch bereikbaar tussen 09:00 uur en 17:00. U kunt ons telefonisch bereiken op 085 004 7350.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door.

Waarom onze klanten voor ons kiezen

Woning bezitters ontvangen dezelfde dag nog een vrijblijvend bod zonder voorbehoud van financiering. Dit geeft vaak rust en zekerheid. Het kost u niets. Ook bij een eventuele verkoop worden er bijvoorbeeld geen makelaarskosten of andere verborgen kosten in rekening gebracht. Voor mensen met haast is het mogelijk om binnen één week de verkoop definitief af te ronden bij de notaris. Uw woning wordt niet op Funda geplaatst, dus geen foto’s op het internet van uw woning en geen bezichtigingen. Tot slot kunt u zo lang u wilt verblijven in uw woning. Wel zo handig, mocht u bijvoorbeeld een overbruggingskrediet willen voorkomen.

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!