Huis verkopen IJmuiden

Wilt u snel uw huis verkopen in IJmuiden tegen de beste verkoopwaarden? Sons Real Estate is de makelaar die zelf huizen aankoopt in IJmuiden. Zo kunt u uw woning in IJmuiden direct verkopen zonder dat u makelaarskosten betaald. Wij komen geheel kosteloos en vrijblijvend bij u langs voor een gratis waardebepaling.

Vraag gratis een vrijblijvend bod aan

Vrijblijvend bod ontvangen

+18.500 Nederlanders gingen u voor

Geen makelaarskosten
Verzekerd van een marktconform bod!
Bod zonder financieringsvoorbehoud. Direct zekerheid!
Wij kopen woningen in alle staten, dus ook in slechte staat
U kunt rustig in de woning blijven tot u een nieuw huis heeft
U kunt uw inboedel dat u niet wenst mee te nemen achterlaten!
Indien nodig al binnen één week bij de notaris!
Beoordeeld met een 9.4
Marktconform bod

Direct een goed bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de verkoop van uw huis.

Home / Huis verkopen / IJmuiden

Snel uw huis verkopen in IJmuiden?

Wilt u snel uw huis verkopen in IJmuiden tegen de beste verkoopwaarden? Sons Real Estate is de makelaar die zelf huizen aankoopt in IJmuiden. Zo kunt u uw woning in IJmuiden direct verkopen zonder dat u makelaarskosten betaald. Wij komen geheel kosteloos en vrijblijvend bij u langs voor een gratis waardebepaling. Na de waardebepaling ontvangt u binnen 24 uur een vrijblijvend bod op uw huis. Ons bod is zonder voorbehouden en de overdrachtsdatum is in overleg. Zo heeft u uw huis al verkocht, voordat u een nieuwe woning heeft. Bij ons heeft u namelijk de flexibiliteit om in uw oude woning te blijven wonen tot u in uw nieuwe woning kunt. Zo heeft u geen dubbele lasten en ook geen verkooprisico’s.

Kun je in heel IJmuiden terecht voor de verkoop van je woning.

Ja, wij kopen woningen aan in heel IJmuiden. Van de Lange Nieuwstraat tot de Kennemerlaan en van woningen rondom de Kanaaldijk tot de Heerenduinweg.  Van woonhuizen tot appartementen brengen wij vrijblijvende biedingen op uit. Sons Real Estate brengt alleen geen biedingen uit op woonboten en stacaravans in IJmuiden. Verder kunt u met elk type vastgoed bij ons terecht. Ook wanneer u in Velserbroek, Verlzen-Zuid, Velsen-Noord of Beverwijk woont dan komen wij graag bij u langs voor een bod op maat.

Waarom uw woning verkopen met Sons Real Estate

Geen makelaarskosten

Bespaar duizenden euro’s aan makelaarskosten! Courtage rekenen wij bij de koper.

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor onze rekening!

Geen onzekerheid!

U kunt in uw huis blijven wonen tot u een nieuw huis heeft gevonden

Geen verkoopstress

Met zekerheid uw huis verkocht. U ontvangt een bod zonder behoud van financiering

Direct uw woning verkocht

Geen bezichtigingen of foto's op het internet

Zeer flexibele verkoop

U kunt in de woning blijven tot u een nieuw huis heeft

Woning snel verkopen aan Sons Real Estate

Sons Real Estate is voor haar landelijke netwerk van vaste klanten voortdurend opzoek naar woningen om een breed en gevarieerd aanbod aan te kunnen bieden. Wij kopen woningen van ieder formaat in elke staat. Wij kopen ook woningen in Friesland waaronder in Grou, Joure, Sneek en Akkrum. Van de Lange Miente tot de Stripe en van de Leppedyk tot de Sinnebuorren voor de verkoop van iedere woning in en rond Akkrum kunt u bij ons terecht.

Hoe werkt Sons Real Estate?

Stap 1

Meldt uw woning aan bij Sons Real Estate

Stap 2

U ontvangt een reactie binnen één werkdag

Stap 3

U gaat mogelijk akkoord met een definitief bod

Stap 4

Officiële koopakte wordt opgesteld

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen in IJmuiden. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog- en kennisbank artikelen door.

Wij kopen alle soorten huizen

Woning in verhuurde staat
Huizen met achterstallig onderhoud of zwaar verouderde woningen
Appartementen of boerderijen
Studentwoningen
Huizen van alle jaartallen

Stappenplan verkoop van uw woning

1.  Woning aanmelden

Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

2.  Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

Wij bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij op afstand, indien u dit eerst liever heeft, een globaal bod uitbrengen.

3.  U ontvangt een definitief bod

Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

4.  Officiële koopakte wordt opgesteld
Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond!

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!