Huis verkopen aan Huizenhandelaar? Een goed bod op uw woning
huizenhandelaar

Huis verkopen aan huizenhandelaar?

Handelaar in huizen nodig? Sons Real Estate de huizenhandelaar!

beste huis bod

Hoogste bod

Direct het beste bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud
3

Geen makelaarskosten

U bespaart duizenden euro's aan makelaarskosten
a

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening

Home / Huis verkopen / Huizenhandelaar

Huis verkopen aan huizenhandelaar

Bent u op zoek naar een huizenhandelaar voor het snel verkopen van uw huis. Bij het verkopen van een woning komt er veel op uw af! Wij kunnen ons goed voorstellen dat u behoefte heeft aan zekerheid en een goed bod op uw oude woning wilt. Wilt u de woning snel kunnen verkopen? Sons Real Estate is een huizenhandelaar en koopt uw woning in zeer korte tijd op, zodat u rustig uw beoogde verhuizing en/of verkoop met een gerust hart kunt laten plaatsvinden. Zo kunt u dus rustig in uw huis blijven wonen tot u uw nieuwe woning kunt betrekkenVerkopen met zekerheid aan een huizenhandelaar?

Mocht u willen verhuizen, dan dient u uw oude woning te koop te zetten. Dit gaat uiteraard zonder risico. Wij bieden een bod aan zonder financieringsvoorbehoud. U komt dus niet voor onverwachte verrassingen te staan. Dit in tegenstelling tot een reguliere verkoop, waarin de kopende partij 14 dagen voor de overdracht zich nog kunnen terugtrekken. Uiteraard begrijpen wij dat u dan ongeveer 10% boute ontvangt over de verkoopwaarde van uw oude woning. In dit scenario kunnen wij ook uw oude woning overnemen, zodat u alsnog kunt verhuizen. 


Geliefd bij mensen met betaalproblemen

Een ander scenario waarin onze diensten erg geliefd zijn, is als u betalingsproblemen heeft of verwacht. Een goed bod op uw woning helpt het voorkomen van een executieverkoop. Bij verkoop aan een huishandelaar ontvangt altijd nog een redelijk goed bod op uw woning.

Tegenwoordig wordt echter steeds meer regulier gebruik gemaakt van huizenhandelaars. Want een ander voordeel is dat Sons Real Estate uw woning niet via openbare kanalen zoals Funda te koop zet. Uitzondering hierop zijn oudere (klus)woningen die wij in waarde verhogen, om deze op de reguliere markt door te kunnen verkopen. Uiteraard geven wij onze intenties altijd af in de aanloop van het verkoopproces.


Verzekerd van een goed bod en een snelle verkoop!

Hoe langer een woning te koop staat hoe moeilijker een huis verkocht raakt. Het is dus belangrijk dat uw huis zo snel mogelijk wordt verkocht tegen de beste verkoopvoorwaarden en eindvoorstel. Daarnaast wilt u natuurlijk zo laag mogelijke makelaarskosten om geen duizenden euro’s van de opbrengst van uw huis aan de makelaar te hoeven betalen.Direct het beste bod op uw huis!

 • Geen makelaarskosten
  Bespaar duizenden euro’s aan makelaarskosten! Courtage rekenen wij bij de koper.
 • Woningen in alle staten
  Risico's verborgen gebreken zijn voor onze rekening!
 • Geen onzekerheid!
  U kunt in uw huis blijven wonen tot u een nieuw huis heeft gevonden.
 • Geen verkoopstress!
  Met zekerheid uw huis verkocht. U ontvangt een bod zonder behoud van financiering.
 • Direct uw woning verkocht
  Geen bezichtigingen of foto's op het internet.
 • Verborgen gebreken zijn voor ons risico                     Ontdekken we achteraf na de overdracht verborgen gebreken in de woning, dan hoeft u niet bang te zijn dat dit op u verhaald wordt.
 • Snelle verkoop zonder financieringsvoorbehoud
 • Binnen een week bij de notaris indien gewenst.Huis verkopen aan huizenhandelaar

Hoog bod dankzij groot netwerk investeerders

Sons Real Estate beschikt over een groot netwerk aan investeerders die woningen opkopen. Op basis van de kenmerken van uw woning worden de juiste investeerders gezocht, zodat u een goed bod op uw woning zult ontvangen. Vraag daarom gratis een vrijblijvend een bod op uw woning aan. U zit uiteraard niet vast aan het uitgebrachte bod en u zit dan ook nog nergens aan vast!

Waarom mijn huis verkopen aan een huizenhandelaar

 • U zit nergens aan vast. Ons voorstel is geheel vrijblijvend!
 • Vriendelijke en betrouwbaar vastgoedbedrijf die zijn afspraken nakomt.
 • Wij zijn zeer flexibel. Dus de verkoop kan indien gewenst snel plaatsvinden.
 • Compleet ontzorgt in het gehele verkooptraject.
 • Wij nemen alle kosten op ons! U verkoopt immers uw huis, waarom zou u dan betalen?
 • Onze klanten beoordelen ons maar liefst met een gemiddelde van 9,6!
 • Wij zijn landelijk actief!


Stappenplan verkoop van uw woning

Stap 1

Meld uw woning binnen 1 minuut aan!


Stap 2

U ontvangt een reactie binnen een werkdag


Stap 3

U gaat mogelijk akkoord met een definitief bod


Stap 4

Officiële koopakte wordt opgesteld


Stappenplan verkoop van uw woning

1. Woning aanmelden

Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

2. Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij op afstand, indien u dit eerst liever heeft, een globaal bod uitbrengen.

3. U ontvangt een definitief bod

Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

4. Officiële koopakte wordt opgesteld
Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond!

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen aan woninghandelaren. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085 004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl.Werkgebied van Sons Real Estate

Sons Real Estate is landelijk actief als huizenhandelaar. U kunt dus in elke plaats van Nederland bij ons terecht voor het verkopen van uw huis. Wij komen altijd binnen één dag bij u langs voor het uitbrengen van een vrijblijvend bod.


Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door en meld u zich tevens aan voor onze  nieuwsbrief.

 - Blog

 - Veelgestelde vragen

 - Kennisbank


Relevante pagina's

 - Huis verkopen

 - Woningruil

 - Pand verkopen

 - Huis verkopen van moeder in verpleeghuis

 - Ik wil van mijn huis af

 - Zelf huis verkopen

Wij kopen alle soorten huizen

Woning in verhuurde staat
Huizen met achterstallig onderhoud of zwaar verouderde woningen
Appartementen of boerderijen
Studentwoningen
Huizen van alle jaartallen