Direct uw huis verkopen in Hoorn?

Sons Real Estate is dé vastgoedmakelaar die zelf woningen opkoopt. U kunt uw woning gratis aanmelden voor een vrijblijvend bod. Na eventuele acceptatie kan uw huis snel zijn verkocht.

Vrijblijvend bod ontvangen

+18.500 Nederlanders gingen u voor

Ontvang direct een bod zonder financieringsvoorbehoud.
Woningen in elke staat, dus ook in een zeer slechte staat.
U kunt gewoon in uw huis blijven wonen tot u een nieuwe woning heeft.
Geheel kosteloos en vrijblijvend een bod op uw woning! U zit nergens aan vast.
Klantvriendelijke en transparante werkwijze.
Erg actief in Hoorn, Zwaag en geheel Noord-Holland
Beoordeeld met een 9.4
Marktconform bod

Direct een goed bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de verkoop van uw huis.

Home / Huis verkopen / Hoorn

Snel uw huis in Hoorn verkopen?

Woonachtig in het prachtige Hoorn? Of heeft u een huis in Hoorn of een van de nabij gelegen plaatsen zoals Zwaag, Oosteinde, Wognum, Hoogkarspel of Purmerend? Het verkopen van uw huis doet u aan Sons Real Estate, de woningopkoper voor de gehele regio. Zoekt u een betrouwbare partij die uw huis snel en goed kan opkopen? Meldt uw huis dan direct aan bij Sons Real Estate voor een vrijblijvend bod. Na aanmelding zult u binnen enkele uren een vrijblijvend bod ontvangen. En mocht het wat langer duren, dan kunt u in de automatische bevestiging ons Whatsnummer vinden. Vooral in de weekend handig, omdat wij u dan nog steeds kunnen helpen buiten de kantoortijden om. Wij zorgen voor een snelle en transparante handelswijze!

En ook verhuurd vastgoed kunt u bij ons aanmelden. Voor verhuurd vastgoed geldt echter dat wij optreden als bemiddelaar en zodanig uw vastgoed onder de aandacht brengen van de duizenden beleggers die klant zijn bij Sons Real Estate. Wij schakelen snel en verkopen voor het beste resultaat!

En of u een uitgeleefd huis heeft of juist een net afgewerkte woning, maakt voor ons niet veel uit. Want wij kunnen altijd een bod uitbrengen, ongeacht de staat van de woning. Wij zijn ook juist er geïnteresseerd in woningen met achterstallig onderhoud of verborgen gebreken. Wij zorgen ervoor dat de woning weer gereed is voor een verkoop of verhuur.

Voordelen van de verkoop van uw huis aan Sons Real Estate

Geen makelaarskosten

Bespaar duizenden euro’s aan makelaarskosten! Courtage rekenen wij bij de koper.

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor onze rekening!

Geen onzekerheid!

U kunt in uw huis blijven wonen tot u een nieuw huis heeft gevonden

Geen verkoopstress

Met zekerheid uw huis verkocht. U ontvangt een bod zonder behoud van financiering

Direct uw woning verkocht

Geen bezichtigingen of foto's op het internet

Zeer flexibele verkoop

U kunt in de woning blijven tot u een nieuw huis heeft

Of u in Zwaag, Wognum of Hoorn woont maakt niet uit. En ook kunt u zowel huizen aan de rand van de plaatsen alsmede huizen midden in het centrum aanmelden. Ook huizen in het centrum zoals aan de Achterom, Westerdijk, Kerkplein of Grote Oost vinden wij hele goede locaties van zowel woningen, verhuurde huizen als bedrijfspanden.

Hoe werkt Sons Real Estate?

Stap 1

Meldt uw woning binnen 1 minuut aan!

Stap 2

U ontvangt een reactie binnen een werkdag

Stap 3

U gaat mogelijk akkoord met een definitief bod

Stap 4

Officiële koopakte wordt opgesteld

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen in Hoorn. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door en meld u zich tevens aan voor onze nieuwsbrief.

Wij kopen alle soorten huizen

Woning in verhuurde staat
Huizen met achterstallig onderhoud of zwaar verouderde woningen
Appartementen of boerderijen
Studentwoningen
Huizen van alle jaartallen

Onze werkwijze

1.  Woning aanmelden

Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

2.  Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

Wij bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij op afstand, indien u dit eerst liever heeft, een globaal bod uitbrengen.

3.  U ontvangt een definitief bod

Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

4.  Officiële koopakte wordt opgesteld
Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond!

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!