Huis verkopen Goes

Heeft u een woning in Goes en wilt u deze snel verkopen voor een goede prijs Sons Real Estate maakt het mogelijk. De verkoop van een huis gaat meestal gepaard met talloze bezichtigingen van de woning en torenhoge makelaarskosten. Bij de verkoop van uw woning aan Sons Real Estate weet u direct hoeveel de woning u netto oplevert.

Vraag gratis een vrijblijvend bod aan

Vrijblijvend bod ontvangen

+18.500 Nederlanders gingen u voor

Geen makelaarskosten
Verzekerd van een marktconform bod!
Bod zonder financieringsvoorbehoud. Direct zekerheid!
Wij kopen woningen in alle staten, dus ook in slechte staat
U kunt rustig in de woning blijven tot u een nieuw huis heeft
U kunt uw inboedel dat u niet wenst mee te nemen achterlaten!
Indien nodig al binnen één week bij de notaris!
Beoordeeld met een 9.4
Marktconform bod

Direct een goed bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de verkoop van uw huis.

Home / Huis verkopen / Goes

Snel uw huis verkopen in Goes?

Heeft u een woning in Goes en wilt u deze snel verkopen voor een goede prijs Sons Real Estate maakt het mogelijk. De verkoop van een huis gaat meestal gepaard met talloze bezichtigingen van de woning en torenhoge makelaarskosten. Bij de verkoop van uw woning aan Sons Real Estate weet u direct hoeveel de woning u netto oplevert. Daarnaast heeft u de zekerheid dat uw woning direct gegarandeerd verkocht is wij zijn namelijk niet afhankelijk van voorbehoud op financiering en dergelijke. Alles kosten voor de verkoop nemen wij voor onze rekening, alle administratieve zaken verzorgen wij voor u. Door onze efficiënte en doelgerichte werkwijze is de officiële overdracht al binnen één week bij de notaris mogelijk.

Het kan zijn dat overdracht van uw nieuwe nog even op zich laat wachten na de verkoop van uw woning. Sons Real Estate biedt u de mogelijkheid om gewoon in uw eigen huis te blijven wonen tot aan de verhuizing. Hierdoor loopt u niet het risico op dubbele maandlasten en hoeft u niet opzoek naar tijdelijke woonruimte. Het kan zijn dat u er bij de voorbereiding op de verhuizing achter komt dat u veel spullen heeft die u niet mee wilt nemen bij de verhuizing. Wij bieden u de mogelijkheid om deze spullen simpelweg gewoon in uw oude woning achter te laten. Zodat u hier geen omkijken naar heeft en zich volledig kunt focussen op uw nieuwe woning.

Waarom uw woning verkopen met Sons Real Estate

Geen makelaarskosten

Bespaar duizenden euro’s aan makelaarskosten! Courtage rekenen wij bij de koper.

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor onze rekening!

Geen onzekerheid!

U kunt in uw huis blijven wonen tot u een nieuw huis heeft gevonden

Geen verkoopstress

Met zekerheid uw huis verkocht. U ontvangt een bod zonder behoud van financiering

Direct uw woning verkocht

Geen bezichtigingen of foto's op het internet

Zeer flexibele verkoop

U kunt in de woning blijven tot u een nieuw huis heeft

Woning snel verkopen aan Sons Real Estate

Sons Real Estate is actief door heel Nederland waaronder in Zeeland, recentelijk hebben wij woningen aangekocht in onder andere: Kapelle, Wilphaarsdijk, Wilheminadorp en Goes. Heeft u een woning in: de Goese polder, Goes Zuid, het centrum of elders in het mooie Goes en wilt u deze verkopen. Vraag dan simpel en snel een bod aan via onze website. Wij kopen woningen van elk formaat in iedere staat. Wij brengen altijd een voor u kosteloos en vrijblijvend bod uit op de woning.

Voor de verkoop van uw verhuurde huis in Goes met huurders erin kunt u ook bij Sons Real Estate terecht. Het ontbinden van de lopende huurcontracten kan de verkoop van een verhuurde woning flink in de weg staan. Als u een woning in Goes in verhuurde staat wilt verkopen bieden wij de mogelijkheid om de woning inclusief de lopende huurcontracten over te nemen. Op basis van de huur opbrengsten en de vaste lasten brengen we een bod uit op de woning in verhuurde staat. U ontvangt van ons binnen 24 uur een vrijblijvend en marktconform bod op uw verhuurde woning.

 

Hoe werkt Sons Real Estate?

Stap 1

Meldt uw woning aan bij Sons Real Estate

Stap 2

U ontvangt een reactie binnen één werkdag

Stap 3

U gaat mogelijk akkoord met een definitief bod

Stap 4

Officiële koopakte wordt opgesteld

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen in Goes. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog- en kennisbank artikelen door.

Wij kopen alle soorten huizen

Woning in verhuurde staat
Huizen met achterstallig onderhoud of zwaar verouderde woningen
Appartementen of boerderijen
Studentwoningen
Huizen van alle jaartallen

Stappenplan verkoop van uw woning

1.  Woning aanmelden

Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

2.  Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

Wij bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij op afstand, indien u dit eerst liever heeft, een globaal bod uitbrengen.

3.  U ontvangt een definitief bod

Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

4.  Officiële koopakte wordt opgesteld
Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond!

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!