Huis verkopen Flevoland

Huis verkopen in Flevoland zonder makelaarskosten? Ontvang een vrijblijvend bod! Wij zijn een allround-vastgoedhandelaar die zowel zelf opkoopt als bemiddelt! Via ons is het mogelijk om vandaag nog een bod te ontvangen zonder voorbehoud van financiering. In geheel Flevoland zijn wij actief van Almere tot Emmeloord.

Vrijblijvend bod ontvangen

+18.500 Nederlanders gingen u voor

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject
Verzekerd van het beste bod op uw huis, zonder financieringsvoorbehoud
Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht
Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum
Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico
Beoordeeld met een 9.4
Beste bod

Direct het beste bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening

Geen makelaarskosten

U bespaart duizenden euro's aan makelaarskosten

Home / Huis verkopen / Huis verkopen in Flevoland

Snel huis verkopen in Flevoland met zekerheid?

Woonachtig in het mooie Flevoland en op zoek naar een betrouwbare partij om uw huis te verkopen? Wij zijn een allround-vastgoedhandelaar die zowel zelf opkoopt als bemiddelt! Via ons is het mogelijk om vandaag nog een bod te ontvangen zonder voorbehoud van financiering. Direct zekerheid? Jazeker, want u kunt er daardoor 100% vanuit gaan dat het huis wordt verkocht voor de overeengekomen waarde. U kunt het bod afwijzen of accepteren, u heeft alles in eigen hand!

Ontvang vandaag nog geheel kosteloos en vrijblijvend een marktconform bod op uw huis!

Zorgeloze verkoop van uw woning in Flevoland

Wanneer u van plan bent om uw woning in Flevoland te verkopen dan komt er veel tegelijkertijd op uw af. Of u heeft nog geen nieuw huis en bent nog hard op zoek. Of u heeft al een nieuw huis gekocht en wilt uw huidige woning zo snel mogelijk verkopen zodat u niet met dubbele lasten komt te zitten. Bij ons kunt u uw huis aan ons verkopen terwijl u nog rustig in de woning kunt blijven wonen tot u uw nieuwe huis kunt betreden. Zo voorkomt u dit soort situaties en heeft u direct zekerheid.

Verkoop uw woning snel, en voorkom dat het niet verkoopt

Des te langer een koopwoning te koop staat hoe moeilijker een huis verkocht raakt. Het is dus belangrijk dat uw koophuis zo snel mogelijk wordt verkocht tegen de beste verkoopvoorwaarden en eindvoorstel. Daarnaast wilt u natuurlijk zo laag mogelijke makelaarskosten om geen duizenden euro’s van de opbrengst van uw huis aan de makelaar te hoeven betalen. Bij Sons Real Estate worden geen kosten aan de verkoper doorberekend.

Uw woning verkocht zonder makelaar bij Sons Real Estate

Wij kopen alle huizen. Woont u in een klein appartement of studio? Woont u in een landhuis of boerderij? Of in een gangbare eengezinswoning. hetzij een hoekhuis of een verhuurd huis! Sons Real Estate koopt alle soorten huizen. En voor wie zijn of haar verhuurde woning wenst te verkopen: een bezichtiging is geen vereiste! Het mag wel en het kan u enkel helpen, maar Sons Real Estate begrijpt dat sommige huurders niet zitten te wachten op een bezichtiging!

Direct het beste bod op uw huis!

Geen verkoopstress

Met zekerheid uw huis verkocht. U ontvangt een bod zonder behoud van financiering

Direct uw woning verkocht

Geen bezichtigingen of foto's op het internet

Zeer flexibele verkoop

U kunt inboedel achterlaten in de woning die u niet wenst mee te nemen naar uw nieuwe woning

Geen makelaarskosten

U bespaart duizenden euro’s aan makelaarskosten

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor onze rekening!

Geen onzekerheid!

U kunt in uw huis blijven wonen tot u een nieuw huis heeft gevonden

In geheel Flevoland zijn wij actief van Almere tot Emmeloord. Ook huizen in de dorpen zijn welkom en wij zullen altijd een bod kunnen uitbrengen. En voor de huizen in plaatsen als Lelystad, Almere, Dronten, Zeewolde of Biddinghuizen kunt u uiteraard aanmelden voor een vrijblijvend bod. Sons Real Estate kan in alle hoeken van Flevoland binnen 1 tot 3 dagen een bezoek brengen. Na het accepteren van het bod kan dit dus snel plaatsvinden, waarna de verkoopovereenkomst en de overdracht de laatste stap zullen zijn om uw prachtige woning in Flevoland te verkopen aan Sons Real Estate.

 

Stappenplan verkoop van uw woning

1. Woning aanmelden

Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

2. Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij op afstand, indien u dit eerst liever heeft, een globaal bod uitbrengen.

3. U ontvangt een definitief bod

Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

4. Officiële koopakte wordt opgesteld
Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond!

Waarom mijn huis in Flevoland verkopen aan Sons Real Estate

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen in Flevoland. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl

Alle soorten woningen en in alle staten. 

Via Sons Real Estate verkoopt u alle soorten woningen en in alle mogelijke staten. Aan de woningtypen kunt u denken aan een tussenwoning, appartement of villa. Het enige wat Sons Real Estate niet aankoopt zijn stacaravans. Voor de rest kunt u dus met elke woning bij ons terecht. Of het om een huis met veel achterstallig onderhoud, onevenredig veel inboedel of juist een net afgewerkte woning betreft. Sons Real Estate is een allround vastgoedbedrijf die met alle soorten omstandigheden uit de voeten kan.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door en meld u zich tevens aan voor onze nieuwsbrief.

Wij kopen alle soorten huizen

Rijtjeswoningen en tussenwoningen
Hoekhuizen of twee-onder-een-kapwoningen
Verouderde kluswoningen
Appartementen

Uw woning snel verkocht tegen het beste bod

Woning laten opkopen?
Sons Real Estate is opkoper van alle soorten huizen. Lees hier direct meer over.
 
Verkopen zonder makelaar
Verkoop uw eigen woning zelf en bespaar courtagekosten. Wij begeleiden u gratis.
 

Verkopen aan investeerder

U kunt uw huis verkopen aan een belegger of investeerder.

Plaatsen in Flevoland waar wij ook uw huis opkopen!

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!