Snel zelf huis verkopen in Enschede aan woning opkoper?
arrow_drop_up arrow_drop_down
Huis verkopen zonder makelaar

Direct uw huis verkopen in Enschede ?

Vrijblijvend en geen makelaarskosten

beste huis bod

Hoogste bod

Direct het beste bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud
4

Geen makelaarskosten

U bespaart duizenden euro's aan makelaarskosten
a

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening

Home / Huis verkopen / Enschede

Huis snel verkopen in Enschede?

Heeft u de voorkeur om uw woning snel te kunnen verkopen met directe zekerheid? Sons Real Estate maakt dit mogelijk. Wij kopen woningen, knappen deze op en verkopen de huizen weer aan de openbare woningmarkt. En in sommige gevallen verkopen wij de woning via ons gesloten netwerk aan makelaars, opkopers en beleggers. Deze partijen kopen ook woningen en zetten de huizen in voor bijvoorbeeld de particuliere verhuurmarkt. Bijvoorbeeld voor studentenhuizen of verhuur aan bedrijven. Sons Real Estate is dé vastgoedmakelaar die zelf hersteld, renoveert en verkoopt. Een groot voordeel van het verkopen van een woning met Sons Real Estate, is dat wij geen makelaarskosten in rekening brengen bij u als verkopen van uw woning. Op deze manier spelen wij in op de ontwikkelingen op de huizenmarkt.

Het verkopen van uw woning kunt u starten door uw woning aan te melden. U kunt ons formulier voor het ontvangen van het vrijblijvende bod invullen, waarna wij binnen een dag contact met u zullen opnemen. Als wij eenmaal een bod hebben uitgebracht, bent u nergens toe verplicht. Wij benadrukken dan ook dat het ontvangen van een vrijblijvend bod, er geen verplichtingen zijn voor u als degene die de woning heeft aangemeld. Pas als u akkoord bent gegaan met de verkoopprijs en de andere details, zullen wij de verkoop definitief in gang stellen.

Waarom uw woning verkopen met Sons Real Estate

  • Onze klanten waarderen ons met een 9,1!
  • Gratis waardebepaling!
  • Jarenlange ervaring en veel kennis van de woningmarkt in Enschede!
  • De mogelijkheid om uw woning aan de makelaar te verkopen zonder voorbehouden
  • Professionele en sociale makelaars die goed contact onderhouden

Uiteraard bent u ook welkom als u in een gemeenten in de omgeving van Enschede woont. Voorbeeld plaatsen rondom Enschede waar wij ook vastgoed opkopen zijn Hengelo, Boekelo, Haaksbergen of Hengelo. Echter uiteraard ook grote plaatsen als Apeldoorn of Groningen.

Stappenplan verkoop van uw woning

Stap 1

Meld uw woning binnen 1 minuut aan!


Stap 2

U ontvangt een reactie binnen een werkdag


Stap 3

U gaat mogelijk akkoord met een definitief bod


Stap 4

Officiële koopakte wordt opgesteld


Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 070-737 0462. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl

Werkgebied van Sons Real Estate

Sons Real Estate is gevestigd in Den Haag en als opkoper van particuliere woningen werken wij in een straal van ongeveer 100 kilometer voor kleine- en middelgrote steden. Voor grote steden houden wij een straal van ongeveer 200 kilometer aan. Bekijk hier meer over op de pagina 'werkgebied'. In de nabijheid van Enschede heeft Sons Real Estate ook woningen in het verleden gekocht in Leeuwarden, Zwolle en Groningen.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door en meld u zich tevens aan voor onze nieuwsbrief.

Wij kopen alle soorten huizen

Woning in verhuurde staat
Huizen met achterstallig onderhoud of zwaar verouderde woningen
Appartementen of boerderijen
Studentwoningen
Huizen van alle jaartallen

Stappenplan verkoop van uw woning

Stap 1   Woning aanmelden

Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos.U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

Stap 2   Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

Wij bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij op afstand, indien u dit eerst liever heeft, een globaal bod uitbrengen.

Stap 3   U ontvangt een definitief bod

Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

Stap 4   Officiële koopakte wordt opgesteld
Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond!

null