Direct uw huis verkopen in Eibergen?

Uw huis snel verkopen tegen een marktconform bod is nu eenvoudiger dan ooit. Vraag een bod aan via de site van Sons Real Estate en uw woning binnen één week zelf hebben verkocht zijn. Door uw woning zelf te verkopen blijven duizenden euro’s makelaarskosten u bespaart, u hoeft uw huis ook niet keer op keer opnieuw klaar te maken voor bezichtigingen.

Vraag gratis een vrijblijvend bod aan

Vrijblijvend bod ontvangen

+18.500 Nederlanders gingen u voor

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject
Verzekerd van het beste bod op uw huis, zonder financieringsvoorbehoud
Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht
Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum
Jarenlange ervaring en veel kennis van de woningmarkt in Amstelveen!
Wij kopen huizen in zowel de binnenstad van Amstelveen alsmede alle buitenwijken
Beoordeeld met een 9.4
Marktconform bod

Direct een goed bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de verkoop van uw huis.

Home / Huis verkopen / Eibergen

Snel uw huis verkopen in Eibergen?

Uw huis snel verkopen tegen een marktconform bod is nu eenvoudiger dan ooit. Vraag een bod aan via de site van Sons Real Estate en uw woning binnen één week zelf hebben verkocht zijn. Door uw woning zelf te verkopen blijven duizenden euro’s makelaarskosten u bespaart, u hoeft uw huis ook niet keer op keer opnieuw klaar te maken voor bezichtigingen. Na uw aanvraag komen wij eenmalig u langs om uw woning te bezichtigen. Op basis van de bezichtiging ontvangt u van ons vrijblijvend een bod zonder voorbehoud op financiering, hierdoor kan de verkoop direct in gang gezet worden.
Alle administratieve handelingen en notariële kosten nemen wij voor onze rekening.

Hoe huis via aan Sons Real Estate
Wij ondersteunen in het gehele verkoopproces maar onze service gaat verder dan alleen ondersteuning bij de verkoop. Het kan zijn dat u nog geen nieuwe woning heeft gevonden of dat de overdracht pas over enige tijd zal plaatsvinden. In dit geval bieden wij de mogelijkheid om na de verkoop gewoon in uw eigen huis te blijven wonen tot de verhuizing naar uw nieuwe woning. Geen dubbele hypotheeklasten en geen gedoe met een tussenwoning en dergelijke. Uit onze ervaring blijkt dat veel mensen bij de verhuizing constateren dat er veel spullen die zij niet mee willen verhuizen. Hiervoor bieden wij u de oplossing, u kunt de spullen eenvoudigweg in de woning achterlaten zodat u hier geen omkijken meer naar heeft.

De officiële overdracht kan al binnen één week worden vastgelegd bij de notaris.

Een huis koop je niet zomaar dat begrijpen wij helemaal. Het kan zijn dat u nog geen geschikte nieuwe woning heeft gevonden, hier hoeft u zich geen zorgen over te maken. U kunt gewoon op gemak opzoek naar een geschikte woning en tot die tijd kunt u gewoon in uw eigen woning blijven wonen.  Als het eenmaal zover is en de verhuizing staat voor de deur dan kan het zijn dat u veel spullen heeft die overbodig zijn geworden en niet mee wilt nemen bij de verhuizing. In dit geval bieden wij u de service om de spullen simpelweg in de woning achter te laten en ons het afvoeren hiervan te laten verzorgen.

Voordelen van de verkoop van uw huis aan Sons Real Estate

Kosteloos en vrijblijvend een marktconform bod op uw woning
Geen verkoop kosten en torenhoge courtage
Zeer snelle verkoop mogelijk, binnen één week bij de notaris
Klantvriendelijke en doelgerichte werkwijze
Wij zijn zeer flexibel rond de verkoop van uw huis
U kunt in uw eigen huis blijven wonen tot de verhuizing
Direct persoonlijk contract met de koper

Sons Real Estate is voor voortdurend opzoek naar woningen voor ons landelijke netwerk van klanten.

Wij kopen huizen in onder andere Groenlo, Ruurlo, Neede en Eibergen. Heeft u een woning aan de Bronkhorstkamp, Hagen, Lariksweg of een van de andere prachtige van Eibergen die u wilt verkopen vraag dan nu vrijblijvend een bod bij ons aan.
 Het is ook mogelijk om uw verhuurde woning in Eibergen en omgeving aan ons te verkopen. De verkoop van een huis dat is verhuurd is vaak lastig, u kunt niet zomaar de huurcontracten ontbinden om de woning te kunnen verkopen koop breekt namelijk geen huur. Sons Real Estate biedt u de mogelijkheid om uw woning in verhuurde staat met de zittende huurders aan ons te verkopen. Hiervoor brengen wij op basis van de vaste lasten en de maandelijkse huurstromen vrijblijvend een bod uit op uw woning.

Ook verhuurde huizen zijn via ons te verkopen

Ook voor de verkoop van woningen in verhuurde staat bent u bij ons aan het goede adres. Uw huis in verhuurde staat met de zittende huurders erin in één keer verkopen? Vraag dan nu een bod aan. Wij berekenen de woningwaarde in verhuurde staat op basis van de huurstromen, vaste lasten en de staat van onderhoud van de woningen. U ontvangt van ons een vrijblijvend en marktconform bod.

Stappenplan verkoop van uw woning

Stap 1

Meldt uw woning aan bij Sons Real Estate

Stap 2

U ontvangt een reactie binnen één werkdag

Stap 3

U gaat mogelijk akkoord met een definitief bod

Stap 4

Officiële koopakte wordt opgesteld

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen in Eibergen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door en meld u zich tevens aan voor onze nieuwsbrief.

Wij kopen alle soorten huizen

Woning in verhuurde staat
Huizen met achterstallig onderhoud of zwaar verouderde woningen
Appartementen of boerderijen
Studentwoningen
Huizen van alle jaartallen

Stappenplan verkoop van uw woning

1. Woning aanmelden

Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos.U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

2. Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

Wij bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij op afstand, indien u dit eerst liever heeft, een globaal bod uitbrengen.

3. U ontvangt een definitief bod

Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

4. Officiële koopakte wordt opgesteld
Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond!

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!