Huis verkopen Eelde

Uw huis in Eelde snel verkopen is nu eenvoudiger dan ooit tevoren. Zelf uw huis verkopen zonder tussenkomst van een makelaar bespaart u duizenden euro’s aan makelaarskosten. Daarnaast blijft u bespaart van eindeloos veel bezichtigingen van potentiële kopers.

Vraag gratis een vrijblijvend bod aan

Vrijblijvend bod ontvangen

+18.500 Nederlanders gingen u voor

Geen makelaarskosten
Verzekerd van een marktconform bod!
Bod zonder financieringsvoorbehoud. Direct zekerheid!
Wij kopen woningen in alle staten, dus ook in slechte staat
U kunt rustig in de woning blijven tot u een nieuw huis heeft
U kunt uw inboedel dat u niet wenst mee te nemen achterlaten!
Indien nodig al binnen één week bij de notaris!
Beoordeeld met een 9.4
Marktconform bod

Direct een goed bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de verkoop van uw huis.

Home / Huis verkopen / Eelde

Zou u graag snel uw huis willen verkopen in Eelde

Uw huis in Eelde snel verkopen is nu eenvoudiger dan ooit tevoren. Zelf uw huis verkopen zonder tussenkomst van een makelaar bespaart u duizenden euro’s aan makelaarskosten. Daarnaast blijft u bespaart van eindeloos veel bezichtigingen van potentiële kopers. U vraagt bij ons vrijblijvend aan op de site en de voorbereiding op een bod op uw woning worden direct in gang gezet. Wij brengen ten alle tijden een vrijblijvend uit zonder voorbehoud op financiering. Hierdoor is het bod gegarandeerd en kunnen wij direct de verkoop voor u in gang zetten. Wij verzorgen alle notariële en administratieve zaken voor u en nemen alle kosten hiervoor voor onze rekening. U weet direct precies hoeveel de verkoop van de woning u netto oplevert.

Heeft u nog geen nieuwe woning gevonden na de verkoop dan kunt u gewoon in uw eigen huis blijven wonen tot de verhuizing naar uw nieuwe woning. Geen dubbele verhuizing en het risico op dubbele maandlasten maar goed voorbereid verhuizen zonder veel extra gedoe. Als u eenmaal gaat verhuizen kan het zijn dat er spullen zijn die u niet mee wilt nemen bij de verhuizing. Wij nemen deze zorg voor u uit handen, alles wat overbodig is geworden kunt u gewoon in de woning achter laten en de rest regelen wij.

Waarom uw woning verkopen met Sons Real Estate

Geen makelaarskosten

Bespaar duizenden euro’s aan makelaarskosten! Courtage rekenen wij bij de koper.

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor onze rekening!

Geen onzekerheid!

U kunt in uw huis blijven wonen tot u een nieuw huis heeft gevonden

Geen verkoopstress

Met zekerheid uw huis verkocht. U ontvangt een bod zonder behoud van financiering

Direct uw woning verkocht

Geen bezichtigingen of foto's op het internet

Zeer flexibele verkoop

U kunt in de woning blijven tot u een nieuw huis heeft

Sons Real Estate heeft een landelijk netwerk van vaste klanten waarvoor we continue opzoek zijn naar woningen door heel Nederland. Wij zijn onder andere opzoek naar woningen in: Haren, Peize, Zuidlaren en Eelde. Verkoop nu uw woning aan de Patrijsweg, Westerhoorn, Jan Steenweg of elders in Eelde tegen een marktconform bod.

Voor de verkoop van uw verhuurde woning kunt u ook bij ons terecht. U kunt de woning in verhuurde staat direct aan ons verkopen met de zittende huurders erin. Geen gedoe met het ontbinden van huurovereenkomsten en eindeloos lange processen die daarmee gemoeid gaan. U vraagt simpelweg een bod aan, wij berekenen de waarde van de woning in verhuurde staat. Op basis van de vaste lasten, de maandelijkse huurstromen en de staat van woning brengen wij vrijblijvend een gegarandeerd bod uit.

Heeft u nog geen nieuwe woning gevonden na de verkoop dan kunt u gewoon in uw eigen huis blijven wonen tot de verhuizing naar uw nieuwe woning. Geen dubbele verhuizing en het risico op dubbele maandlasten maar goed voorbereid verhuizen zonder veel extra gedoe. Als u eenmaal gaat verhuizen kan het zijn dat er spullen zijn die u niet mee wilt nemen bij de verhuizing. Wij nemen deze zorg voor u uit handen, alles wat overbodig is geworden kunt u gewoon in de woning achter laten en de rest regelen wij.

Hoe werkt Sons Real Estate?

Stap 1

Meldt uw woning aan bij Sons Real Estate

Stap 2

U ontvangt een reactie binnen één werkdag

Stap 3

U gaat mogelijk akkoord met een definitief bod

Stap 4

Officiële koopakte wordt opgesteld

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen in Eelde. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog- en kennisbank artikelen door.

Wij kopen alle soorten huizen

Woning in verhuurde staat
Huizen met achterstallig onderhoud of zwaar verouderde woningen
Appartementen of boerderijen
Studentwoningen
Huizen van alle jaartallen

Stappenplan verkoop van uw woning

1.  Woning aanmelden

Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

2.  Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

Wij bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij op afstand, indien u dit eerst liever heeft, een globaal bod uitbrengen.

3.  U ontvangt een definitief bod

Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

4.  Officiële koopakte wordt opgesteld
Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond!

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!