Huis verkopen Edam aan woning opkoper? Direct & snel
huis-verkopen-heerjansdam

Direct uw huis verkopen in Edam?

Vrijblijvend en geen makelaarskosten

beste huis bod

Hoogste bod

Direct het beste bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud
4

Geen makelaarskosten

U bespaart duizenden euro's aan makelaarskosten
a

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening

Snel uw huis verkopen in Edam?

Wilt u snel uw huis verkopen Edam, de verkoop van uw woning Edam was nog nooit zo eenvoudig en snel te realiseren als bij Sons Real Estate. U vraagt simpelweg een bod aan via de site en de rest regelen wij. Sons Real Estate werkt zeer klantvriendelijk en doelgericht. Door onze efficiënte werkwijze is de officiële verkoop al op zeer korte termijn mogelijk. U blijft bespaart van een langdurig verkoop traject met talloze bezichtigingen en daarbij ook nog eens zeer hoge makelaarskosten. Wij brengen een bod uit op uw woning zonder voorbehoud op financiering, hierdoor kunnen we zeer snel handelen. Daarnaast nemen wij alle kosten bij de verkoop voor onze rekening waaronder de notariskosten.

Sons Real Estate verzorgt voor u alle administratieve handelingen rondom de verkoop, en ontzorgt u in het hele verkoopproces. Wij bieden de mogelijkheid om in uw eigen woning te blijven wonen tot de verhuizing naar uw nieuwe woning. Hierdoor blijven dubbele woonlasten u bespaart en hoeft u niet opzoek naar tijdelijke woonruimte. U kunt goed voorbereid aan de verhuizing beginnen en hoeft al uw spullen maar één keer te verhuizen. Zijn er veel spullen die u niet wilt meenemen bij de verhuizing dan kunt u deze gewoon in uw oude woning achter laten. Wij verzorgen het afvoeren van uw oude huisraad en u kunt zich volledig richten op het inrichten van uw nieuwe woning.

Voordelen van de verkoop van uw huis aan Sons Real Estate

  • Kosteloos en vrijblijvend een marktconform bod op uw woning
  • Geen verkoop kosten en torenhoge courtage
  • Zeer snelle verkoop mogelijk, binnen één week bij de notaris
  • Klantvriendelijke en doelgerichte werkwijze
  • Wij zijn zeer flexibel rond de verkoop van uw huis
  • U kunt in uw eigen huis blijven wonen tot de verhuizing
  • Direct persoonlijk contract met de koper

 Wij zijn actief door heel Nederland en kopen onder andere woningen in en rond Edam. Van woningen in de Grote Kerkstraat tot aan de Kooiweg en in de Singelwijk, wij zijn geïnteresseerd in alle woning type in alle soorten en maten. Wij zijn continue bezig met het uitbreiden en update houden van ons eigen woningaanbod voor onze verkoop kanalen en netwerk van vaste klanten. Wij kopen ook woningen in: Oosthuizen, Purmerend en natuurlijk Volendam.

Stappenplan verkoop van uw woning

Stap 1

Meld uw woning binnen 1 minuut aan!


Stap 2

U ontvangt een reactie binnen een werkdag


Stap 3

U gaat mogelijk akkoord met een definitief bod


Stap 4

Officiële koopakte wordt opgesteld


Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen in Edam. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 070-737 0462. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nlWaardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door en meld u zich tevens aan voor onze nieuwsbrief.

Wij kopen alle soorten huizen

Woning in verhuurde staat
Huizen met achterstallig onderhoud of zwaar verouderde woningen
Appartementen of boerderijen
Studentwoningen
Huizen van alle jaartallen

Onze werkwijze

- Meld uw woning eenvoudig bij ons aan via het contactformulier.
 - Binnen één werkdag nemen we contact met u op en bespreken uw wensen rond de verkoop.
 - We komen bij u langs voor een bezichtiging en bereiden een bod voor op uw woning.
 - U ontvangt van ons kosteloos een vrijblijvend bod op uw woning.
 - De koopakte wordt opgesteld en de verkoop wordt officieel vastgelegd bij de notaris.
 - Na het onderteken van de koopakte ontvangt u direct de netto koopsom op uw rekening.

arrow_drop_up arrow_drop_down