Huis verkopen buiten makelaar om? Sons Real Estate
Huis verkopen buiten makelaar om

Huis verkopen buiten een makelaar om

Uw woning verkopen buiten de makelaar om

beste huis bod

Hoogste bod

Direct het beste bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud
3

Geen makelaarskosten

U bespaart duizenden euro's aan makelaarskosten
a

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening

Home / Huis verkopen / Buiten een makelaar om

Huis verkopen buiten een makelaar om?

Wilt u uw huis buiten de makelaar om verkopen? Het verkopen van een huis hoeft niet perse via een makelaar te lopen. De makelaar helpt u bij het vinden van een geschikte woning en daarnaast helpt hij bij het verkopen en verkoopbaar maken van uw oude woning. Dit zijn taken die in sommige gevallen echter niet nodig zijn. Naast het verkopen van woningen via websites zoals Funda, bestaan er ook andere partijen die een woning kunnen kopen. En dit zonder dat u een makelaar nodig heeft. Sons Real Estate is het vastgoedbedrijf waaraan u direct uw huis kunt verkopen. U bespaart zo een langdurig verkoopproces met onzekerheden en bespaart ook nog eens duizenden euro's aan makelaarskosten.De volgende opties zijn er om uw huis te verkopen buiten de makelaar om

1. Huis laten opkopen door een opkoper

2. Huis zelf verkopen via openbare sites zoals Funda

3. Huis doorverkopen aan familie of een kennis


Het laten opkopen zonder makelaar komt voor bij partijen die een woning direct doorverkopen na een verbouwing of renovatie. Maar ook kunt u denken aan transformaties, zoals het omzetten in particuliere huurwoningen. Het laten opkopen kan door een vastgoedbedrijf of vastgoedmakelaar. Sons Real Estate is zo’n opkoper die woningen opkoopt. Sons Real Estate is ook actief als vastgoedmakelaar binnen de zakelijke markt, denk hierbij aan bedrijfspanden of stukken grond. Het voordeel voor u als woning eigenaar is dat u toch een goed bod op uw woning kunt ontvangen zonder een langdurig verkoopproces en zonder makelaarskosten. Want wij als opkoper berekenen de kosten door aan de kopende partij. Hierbij wordt door vastgoedbedrijven dus vaak afgeweken van de meest voorkomende constructies, waarbij de koper meestal voor de kosten opdraait.


Daarnaast kunt u uw woning zelf verkopen zonder makelaar. Sons Real Estate helpt u uw woning verkoopbaar te maken en wij zorgen ervoor dat u geen zorgen heeft over de juridische aspecten en de onderhandeling met de kopers. Sons Real Estate biedt maatwerk oplossingen voor elke situatie. Zelfs als u een huis binnen uw kennissenkring wilt doorverkopen, is het raadzaam een specialist mee te laten kijken naar de deal die u zult sluiten. Denk hierbij aan de afhandeling van verborgen gebreken en uiteraard de overdracht en de juiste documenten die de notaris nodig heeft voor de verkoop.

Voordelen huis verkopen buiten een makelaar om:

Er zijn veel voordelen wanneer u uw huis bij Sons Real Estate verkoopt in plaats van via de makelaar. Maar welke voordelen zijn dat precies? Wij hebben de grootste voordelen voor u op een rijtje gezet: 


 • Binnen één week bij de notaris indien gewenst
 • Bespaar op makelaars en notariskosten
 • Direct een marktconform bod op uw huis
 • Geen bezichtigingen 
 • Geen foto’s van uw huis op internet 
 • Mogelijkheid om uw huis snel te verkopen
 • U kunt na verkoop rustig in de woning blijven tot u een nieuw huis heeft gevonden.
 • Van begin tot eind van de verkoop ontzorgd


Huis verkopen buiten makelaar om

Onze aanpak

Wij beginnen altijd met een vrijblijvend bezoek of telefonisch gesprek om uw wensen en voorwaarden te bespreken. Zodra u besloten heeft dat u uw huis met behulp van ons wilt verkopen, komen wij een bezoek brengen aan uw woning voor de waardebepaling. De waardebepaling van uw huis maken wij aan de hand van een keuring van uw huis zelf, de locatie en de staat van onderhoud. Na de waardebepaling kunnen wij in overleg met u een verkoopprijs opstellen. 

Als de verkoopprijs is vastgesteld, gaat uw woning bij ons in ‘’een stille verkoop’’. Door ons grote netwerk aan particuliere en zakelijke beleggers en overige potentiële kopers, kunnen wij ervoor zorgen dat uw huis snel en zonder zorgen verkocht wordt. Zodra wij een koper hebben voor uw huis, zorgen wij dat er een koopovereenkomst opgesteld wordt en alle benodigde documenten terecht komen bij de notaris. Wanneer alle documenten ondertekend zijn door de betrokken partijen, volgt alleen nog de overdracht en uw huis is verkocht zonder zorgen en extra kosten! 

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

 • Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs
 • Snelle verkoop is haalbaar
 • Van begin tot eind ontzorgd
 • Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers
 • Geen kosten aan verbonden. De koper betaald courtagekosten
 • Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Meer informatie 

Wilt u graag meer informatie ontvangen of heeft u na het lezen van dit artikel nog vragen? Wij beantwoorden graag al uw vragen. Uiteraard kunt u ook meer lezen over het verkopen van huizen zonder makelaar koopcontract. U kunt ons altijd bereiken via info@sonsrealestate.nl. Op werkdagen zijn wij alleen telefonisch bereikbaar tussen 09:00 uur en 17:00. U kunt ons telefonisch bereiken op 085 004 7350.

Relevante pagina's

 - Huis verkopen bij relatiebreuk

 - Zelf huis verkopen