Huis verkopen Baarn

Verkoop nu eenvoudig en snel uw huis in Baarn voor een marktconforme prijs. Wij bieden u de mogelijkheid om uw woning direct te verkopen zonder gedoe. U vraagt simpelweg een bod aan op de site en wij gaan direct voor u aan de slag.

Ontvang gratis een vrijblijvend bod

Vrijblijvend bod ontvangen

+18.500 Nederlanders gingen u voor

Geen makelaarskosten
Verzekerd van een marktconform bod! zonder voorbehoud van financiering
Bod zonder financieringsvoorbehoud. Direct zekerheid!
Wij kopen woningen in alle staten, dus ook in slechte staat
U kunt rustig in de woning blijven tot u een nieuw huis heeft
U kunt uw inboedel dat u niet wenst mee te nemen achterlaten!
Zeer snelle verkoop mogelijk, binnen één week bij de notaris
Beoordeeld met een 9.4
Marktconform bod

Direct een goed bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de verkoop van uw huis.

Home / Huis verkopen / Baarn

Snel uw huis verkopen in Baarn?

Verkoop nu eenvoudig en snel uw huis in Baarn voor een marktconforme prijs. Wij bieden u de mogelijkheid om uw woning direct te verkopen zonder gedoe. U vraagt simpelweg een bod aan op de site en wij gaan direct voor u aan de slag. Het gehele verkoopprijs wordt voor u verzorgt de administratieve handelingen en de notariële zaken alles wat er bij de verkoop komt kijken nemen wij voor u uithanden. Wij brengen altijd gratis een vrijblijvend en marktconform bod uit op uw woning. Het bod dat wij uitbrengen is gegarandeerd en niet afhankelijk van voorbehoud op financiering. De verkoop kan direct ingang gezet worden. De overdracht vind in goed overleg plaats en is al op zeer korte termijn mogelijk. Indien gewenst kan de verkoop al binnen een week officieel worden vastgelegd bij de notaris.

Na de verkoop kunt u op gemak opzoek naar een nieuwe woning terwijl u gewoon lekker in uw eigen huis kunt blijven wonen. Wij zijn zeer flexibel betreft de overdracht hierdoor loopt u niet het risico op dubbele hypotheeklasten en hoeft u niet opzoek naar tijdelijke woonruimte. Als u eenmaal gaat verhuizen bestaat de mogelijkheid om uw oude huisraad in uw woning achter te laten. Wij verzorgen het afvoeren van uw oude spullen terwijl u zich volledig kunt richten op uw nieuwe woning.

Ontvang vandaag nog de waarde die wij gegarandeerd kunnen opbrengen om u te helpen:

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Geen makelaarskosten

Bespaar duizenden euro’s aan makelaarskosten! Courtage rekenen wij bij de koper.

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor onze rekening!

Geen onzekerheid!

U kunt in uw huis blijven wonen tot u een nieuw huis heeft gevonden

Geen verkoopstress

Met zekerheid uw huis verkocht. U ontvangt een bod zonder behoud van financiering

Direct uw woning verkocht

Geen bezichtigingen of foto's op het internet

Zeer flexibele verkoop

U kunt in de woning blijven tot u een nieuw huis heeft

Sons Real Estate is continue opzoek naar woningen om toe te voegen aan ons aanbod voor onze klanten door heel Nederland. Wij zijn onder andere actief in de regio Utrecht en kopen woningen in; Bilthoven, Hilversum, Soest en Baarn. Of het nu een woning betreft in; Oosterhei, Zandvoort het centrum of elders in of rondom het mooi gelegen Baarn u kunt bij ons terecht voor de verkoop. Vraag een bod aan en uw woning is zo verkocht.

Voor de verkoop van verhuurde woningen kunt u ook bij ons terecht. Wij nemen de woning van u over inclusief de lopende huurcontracten. U bespaart veel tijd en moeite en kunt de woning direct verkopen. Wij brengen een bod uit op basis van de maandelijkse huurstromen, de vaste lasten en de staat van de woning.

Hoe werkt Sons Real Estate?

Stap 1

Meldt uw woning aan bij Sons Real Estate

Stap 2

U ontvangt een reactie binnen één werkdag

Stap 3

U gaat mogelijk akkoord met een definitief bod

Stap 4

Officiële koopakte wordt opgesteld

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen in Baarn. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog- en kennisbank artikelen door.

Wij kopen alle soorten huizen

Woning in verhuurde staat
Huizen met achterstallig onderhoud of zwaar verouderde woningen
Appartementen of boerderijen
Studentwoningen
Huizen van alle jaartallen

Stappenplan verkoop van uw woning

1.  Woning aanmelden

Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

2.  Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

Wij bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij op afstand, indien u dit eerst liever heeft, een globaal bod uitbrengen.

3.  U ontvangt een definitief bod

Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

4.  Officiële koopakte wordt opgesteld
Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond!

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!