Direct uw huis verkopen in Axel?

Heeft u verhuisplannen en wilt u uw woning in Axel snel verkopen voor een marktconforme prijs neem dan nu contract op met Sons Real Estate. Via onze website kunt u eenvoudig een bod aanvragen op uw huis.
Vrijblijvend en geen makelaarskosten

Vrijblijvend bod ontvangen

+18.500 Nederlanders gingen u voor

Kosteloos en vrijblijvend een marktconform bod op uw woning
Geen verkoop kosten en torenhoge courtage
Zeer snelle verkoop mogelijk, binnen één week bij de notaris
Klantvriendelijke en doelgerichte werkwijze
Wij zijn zeer flexibel rond de verkoop van uw huis
U kunt in uw eigen huis blijven wonen tot de verhuizing
Beoordeeld met een 9.4
Marktconform bod

Direct een goed bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de verkoop van uw huis.

Home / Huis verkopen / Axel

Snel uw huis verkopen in Axel?

Heeft u verhuisplannen en wilt u uw woning in Axel snel verkopen voor een marktconforme prijs neem dan nu contract op met Sons Real Estate. Via onze website kunt u eenvoudig een bod aanvragen op uw huis. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen en wij gaan direct voor u aan de slag, we nemen contact met u op betreft uw wensen rond de verkoop en bereiden een bod voor op de woning. Het bod dat u van ons ontvangt is gegarandeerd en de verkoop kan indien gewenst binnen een week plaatsvinden. Wij ontzorgen u in het gehele verkoopproces de administratieve zaken worden voor u verzorgt net als de notaris, de kosten hiervan zijn voor onze rekening. Naast onze snelle werkwijze biedt de verkoop van uw woning aan Sons Real Estate meer voordelen. U kunt bijvoorbeeld na de verkoop in uw eigen huis blijven wonen tot u een nieuwe woning heeft gevonden. Geen dubbele hypotheeklasten of tussenwoning gewoon vanuit uw eigen huis in een keer over naar uw nieuwe woning. Als u gaat verhuizen en spullen in bezit heeft die overbodig zijn geworden en u niet meer nodig heeft bieden wij u de mogelijkheid om deze gewoon in uw oude woning achter te laten. Wij voeren uw oude huisraad voor u af. Ontvang vandaag nog de waarde die wij gegarandeerd kunnen opbrengen om u te helpen:

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Binnen 24 uur een geheel gratis en vrijblijvend bod op uw huis

Een bod op uw huis kost u niets en is bovendien geheel vrijblijvend

Bespaar duizenden euro’s op makelaarskosten

Geen langdurig makelaarstraject en bovendien ook geen kosten

Direct een marktconform bod zonder financieringsvoorbehoud

Geen voorbehouden zoals een financieringsvoorbehoud of bouwkundige keuring.

Geen dubbele hypotheeklasten en onzekerheden

Geen risico, dat uw huis niet verkocht raakt en u met twee huizen komt te zitten

Flexibele verkoop

U kunt rustig in de woning blijven wonen tot u uw nieuwe woning kunt betrekken. Inboedel die u niet wenst mee te nemen kunt u achterlaten in de woning

Voor ons landelijke netwerk van vaste kopers zijn wij voortdurend opzoek naar woningen om ons aanbod te verbreden en te continueren. Hiervoor zijn wij ook in Zeeuws-Vlaanderen opzoek naar woningen om aan te kopen. Onder andere in; Hulst, Sas van Gent, Terneuzen en Axel. Wilt u uw woning verkopen aan de; Kanaalkade, Kerkstraat, Troelstralaan of elders in of rond het mooi gelegen Axel vraag dan nu een bod aan bij Sons Real Estate.
 Voor de verkoop van uw verhuurde woning kunt u ook bij ons terecht, wij bieden de mogelijkheid om uw woning in verhuurde staat inclusief de zittende huurders te verkopen. Wij berekenen de waarde op basis van de maandelijkse huurstromen, vaste lasten en de staat van de woning en brengen een bod uit. U kunt uw woning inclusief de lopende huurcontracten direct verkopen.

Stappenplan verkoop van uw woning

Stap 1

Meldt uw woning aan bij Sons Real Estate

Stap 2

U ontvangt een reactie binnen één werkdag

Stap 3

U gaat mogelijk akkoord met een definitief bod

Stap 4

Officiële koopakte wordt opgesteld

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen in Axel. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door en meld u zich tevens aan voor onze nieuwsbrief.

Wij kopen alle soorten huizen

Woning in verhuurde staat
Huizen met achterstallig onderhoud of zwaar verouderde woningen
Appartementen of boerderijen
Studentwoningen
Huizen van alle jaartallen

Stappenplan verkoop van uw woning

1. Woning aanmelden

Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos.U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

2. Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

Wij bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij op afstand, indien u dit eerst liever heeft, een globaal bod uitbrengen.

3. U ontvangt een definitief bod

Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

4. Officiële koopakte wordt opgesteld
Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond!

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!