Direct uw huis verkopen in Avenhorn?

Direct uw huis verkopen in Avenhorn? Vrijblijvend en geen makelaarskosten. Zo hoeft er geen makelaar aan te pas te komen, waardoor u duizenden euro’s aan kosten bespaard.
Vrijblijvend en geen makelaarskosten

Vrijblijvend bod ontvangen

+18.500 Nederlanders gingen u voor

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject
Verzekerd van het beste bod op uw huis, zonder financieringsvoorbehoud
Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht
Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum
U kunt in uw eigen huis blijven wonen tot de verhuizing
Wij kopen huizen in zowel de binnenstad van Amstelveen alsmede alle buitenwijken
Beoordeeld met een 9.4
Marktconform bod

Direct een goed bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de verkoop van uw huis.

Home / Huis verkopen / Avenhorn

Snel uw huis verkopen in Avenhorn?

Bent u van plan om te gaan verhuizen en zit u niet te wachten op een langdurig verkooptraject en daarbij ook nog eens torenhoge makelaarskosten, verkoop dan nu uw huis direct aan Sons Real Estate. Wij zijn een landelijk actief vastgoedbedrijf en kopen woningen door heel Nederland. U kunt via onze site eenvoudig een bod aanvragen op uw woning, een van onze specialisten neemt contact met u op en bespreekt al uw wensen rond de verkoop van uw woning.
 Wij verzorgen voor u een volledig zorgeloos en snel verkooptraject, alle administratieve handelingen worden voor verzorgd en de notariële kosten zijn voor onze rekening. U weet direct hoeveel de verkoop van uw woning u netto oplevert. De overdracht vindt in goed overleg plaats en is indien gewenst al op zeer korte termijn mogelijk.

Na de verkoop kan het zijn dat u nog niet direct een nieuwe geschikte woning kunt vinden. Daar hoeft u zich geen zorgen over te maken u kunt na verkoop gewoon in uw eigen huis blijven wonen tot u een nieuwe woning heeft gevonden. Als u vervolgens gaat verhuizen en spullen heeft die u niet mee wilt verhuizen en zich geen raadt mee weet dan kunt u deze gewoon in uw oude woning achterlaten. U kunt zich volledig op uw nieuwe woning richten en wij ruimen uw oude woning voor u leeg.

Ontvang vandaag nog de waarde die wij gegarandeerd kunnen opbrengen om u te helpen:

Voordelen van de verkoop van uw huis aan Sons Real Estate

Binnen 24 uur een geheel gratis en vrijblijvend bod op uw huis

Een bod op uw huis kost u niets en is bovendien geheel vrijblijvend

Bespaar duizenden euro’s op makelaarskosten

Geen langdurig makelaarstraject en bovendien ook geen kosten

Direct een marktconform bod zonder financieringsvoorbehoud

Geen voorbehouden zoals een financieringsvoorbehoud of bouwkundige keuring.

Geen dubbele hypotheeklasten en onzekerheden

Geen risico, dat uw huis niet verkocht raakt en u met twee huizen komt te zitten

Flexibele verkoop

U kunt rustig in de woning blijven wonen tot u uw nieuwe woning kunt betrekken. Inboedel die u niet wenst mee te nemen kunt u achterlaten in de woning

Sons Real Estate heeft een groot netwerk van vaste kopers waarvoor wij voortdurend opzoek naar woningen om aan te kopen om ons aanbod te continueren. Wij zijn onder andere opzoek naar woningen in Noord-Holland. Wilt uw woning verkopen in; Hoorn, Ursem, Oosthuizen of Avenhorn vraag dan nu een bod bij ons aan. Of u nu in de; Rietvoornlaan, Alver de Wieken of elders in of rondom het mooie Avenhorn woont voor de directe verkoop van uw woning kunt u bij ons terecht.

Het is ook mogelijk om uw verhuurde huis aan ons te verkopen. Wij bieden de mogelijkheid om de woning inclusief de zittende huurders te verkopen. Bij de verkoop nemen wij de lopende huurcontracten van u over. We berekenen de woningwaarde aan de hand van de staat, de huurstromen en de vaste lasten en op basis hiervan brengen we een bod uit.

Stappenplan verkoop van uw woning

Stap 1

Meldt uw woning binnen 1 minuut aan!

Stap 2

U ontvangt een reactie binnen een werkdag

Stap 3

U gaat mogelijk akkoord met een definitief bod

Stap 4

Officiële koopakte wordt opgesteld

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen in Avenhorn. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door en meld u zich tevens aan voor onze nieuwsbrief.

Wij kopen alle soorten huizen

Woning in verhuurde staat
Huizen met achterstallig onderhoud of zwaar verouderde woningen
Appartementen of boerderijen
Studentwoningen
Huizen van alle jaartallen

Hoe gaan we te werk

  • U laat uw gegevens bij ons achter. Na ontvangst gaan wij geheel kosteloos en vrijblijvend aan de slag met het opstellen van de waardebepaling.
  • U ontvangt een waardebepaling op afstand of thuis op locatie. Heeft u graag een waardebepaling op afstand dan krijgt u van ons een indicatief voorstel. Dit is een geschatte waarde van uw woning. Wilt u liever een definitief bod? Dan komen wij langs op locatie voor het opstellen van een Bod. Ook dit is geheel kosteloos en vrijblijvend
  • Wilt u akkoord gaan met ons bod? Dan worden de afspraken vastgelegd omtrent de overdrachtsdatum en overige randzaken. De koopovereenkomst wordt vervolgens opgesteld en u heeft de zekerheid dat uw woning verkocht wordt.
  • De overdracht op het notariskantoor. Op de datum van overdracht worden de sleutels overgedragen en ontvangt u de gelden van uw huis op uw rekening. Gefeliciteerd uw woning is nu officieel verkocht!

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!