Aso buren en uw huis verkopen?

In een gezellige buurt wonen en het toch niet naar uw zijn hebben? Met ASO buren is het wellicht niet leuk meer wonen in uw fijne buurt! Asociaal gedrag is helaas niet iets waar u meestal iets aan kunt doen. Het verkopen van uw huis met aso buren is dan ook een serieuze optie om niet meer naast ASO buren te hoeven wonen.

Waarom een huis met aso buren verkopen aan Sons Real Estate

Geen makelaarskosten, u bespaart direct duizenden euro’s!
Geen foto’s van de woning op internet en geen bezichtigingen!
Direct verzekerd van een marktconform bod op uw woning!
Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico!
Inboedel die u niet wenst mee te nemen kunt u achterlaten in de woning!
Biedingen zonder financieringsvoorbehoud!
U kunt rustig in de woning blijven wonen tot u een nieuwe woning heeft!
Binnen één week verkocht!
Beoordeeld met een 9.4
Beste bod

Direct het beste bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening

Geen makelaarskosten

U bespaard duizenden euro's aan makelaarskosten

Home / Huis verkopen / Aso buren

Huis verkopen met aso buren?

Verkoop aan een opkoper!

Ontvang een marktconform bod. Lees hier meer!

Woont u in een gezellige buurt, maar helaas heeft u het niet meer naar uw zin vanwege het gedrag van de buren? Asociaal gedrag is helaas niet iets waar u meestal iets aan kunt doen. Het verkopen van uw huis met aso buren is dan ook een serieuze optie om niet meer naast ASO buren te hoeven wonen. Verkoop uw huis met aso buren direct aan Sons Real Estate, dé woningopkoper van alle soorten huizen.

Een nadeel van een verkoop van een huis via een makelaar, is dat de bezichtigingen een risico kunnen vormen. Vooral als u hoopt dat de toekomstig bewoners snel te maken krijgen met het asociale gedrag van uw buren. Hoe u het ook went of keert, het schrikt toch af. Dit terwijl het vaak niet erg is om ook mensen naast u te hebben wonen, die niet sociaal zijn. Asociaal gedrag hoeft niet altijd een groot probleem te zijn. Iedereen heeft zijn eigen interpretatie over wat asociaal is, er zijn eenvoudigweg verschillende soorten gradaties en ook vormen. In sommige vormen kunt u het beste andere stappen ondernemen, vooral als er sprake is van geluidsoverlast of als de veiligheid in het geding komt. Denk bijvoorbeeld aan geluidsoverlast in de nacht of het achterlaten van oud vuil, of nog erger gevaarlijk oud vuil (zoals glas of ander gevaarlijke spullen die gewoon netjes in de afvalbak thuis horen).

Neem de optie om vandaag nog van uw onzekerheid af te zijn in overweging. En start het terugwinnen van uw sociale leven met het aanvragen van een kosteloos en vrijblijvend bod op uw huis:

+1850 Nederlanders gingen u voor

Hoe werkt Sons Real Estate?

Stap 1

Meldt uw huis aan bij Sons Real Estate

Stap 2

U ontvangt een reactie binnen één werkdag

Stap 3

U gaat mogelijk akkoord met een definitief bod

Stap 4

Officiële koopakte wordt opgesteld

Meer informatie

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen met aso buren. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door en meld u zich tevens aan voor onze nieuwsbrief.

Relevante pagina’s

Wij kopen alle soorten huizen met aso buren

Woning in verhuurde staat

Huizen met achterstallig onderhoud of zwaar verouderde woningen
Appartementen of boerderijen
Studentwoningen
Huizen van alle jaartallen

Stappenplan verkoop van uw woning

 1. Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 2. Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie
  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij op afstand, indien u dit eerst liever heeft, een globaal bod uitbrengen.
 3. U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 4. Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond!

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!