Snel huis verkopen Arnhem aan opkoper? Direct een bod!
arrow_drop_up arrow_drop_down

Snel huis verkopen Arnhem?

Vrijblijvend en geen makelaarskosten

beste huis bod

Hoogste bod

Direct het beste bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud
4

Geen makelaarskosten

U bespaart duizenden euro's aan makelaarskosten
a

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening

Home / Huis verkopen / Arnhem 

Woont u in of in de omgeving van Arnhem en wilt u uw huis snel verkopen?

Woont u in of rondom Arnhem en heeft u baat bij een snelle verkoop van uw huis? Sons Real Estate is dé vastgoedmakelaar waar u uw woning direct aan kunt doorverkopen. Wij zorgen voor de rest en het kost u geen makelaars- of opstartkosten, omdat wij de makelaarskosten aan de uiteindelijke koper doorberekenen. Handig in veel situaties voor veel mensen. Denk aan mensen die snel moeten verhuizen, zoals verandering van baan of mensen die het huis om wat voor reden dan ook niet meer kunnen bekostigen. Het snel verkopen bespaart u tijd en energie die u dus in vele gevallen beter elders in kunt steken. Uiteraard worden de meeste woningen in Nederland gewoon via Funda verkocht, maar veel mensen weten niet dat er tussenpartijen bestaan in Nederland die zonder financieel verlies voor u de woning in een week kunnen overnemen. Het vrijgekomen geld kunt u hierdoor ook echt binnen een week inzetten in bijvoorbeeld andere investeringen. En helaas blijkt het ook veel voor te komen dat er sprake is van noodzaak. En bedenk dat als hiervan sprake is, dat u er zeker baat bij heeft om een executieverkoop te voorkomen. Bij een executieveiling of executieverkoop zal uw woning vaak 20 tot 40% minder opleveren. Houdt er dus rekening mee dat een directe verkoop aan een vastgoedmakelaar vaak juist uw financiële situatie stabiel houdt. Hiervoor dient u uiteraard een goede financiële berekening te maken met bijvoorbeeld alle scenario’s die voor u mogelijk zijn.


Waarom uw woning verkopen aan Sons Real Estate?

 • Geen makelaarskosten
  Bespaar duizenden euro’s aan makelaarskosten! Courtage rekenen wij bij de koper
 • Woningen in alle staten
  Risico's verborgen gebreken zijn voor onze rekening!
 • Geen onzekerheid!
  U kunt in uw huis blijven wonen tot u een nieuw huis heeft gevonden
 • Geen verkoopstress
  Met zekerheid uw huis verkocht. U ontvangt een bod zonder behoud van financiering
 • Direct uw woning verkocht
  Geen bezichtigingen of foto's op het internet
 • Zeer flexibele verkoop
  U kunt in de woning blijven tot u een nieuw huis heeft

Sons Real Estate is landelijk actief en heeft contacten met beleggers en andere opkopende makelaars. Ook in Arnhem is Sons Real Estate regelmatig actief. Ook in nabijgelegen plaatsen zoals Nijmegen of Wageningen zijn er in het verleden woningen en ander vastgoed opgekocht of bemiddeld als vastgoedmakelaar.

Vraag direct aan:
Bod aanvragen Waardebepaling aanvragen

Hoe werkt Sons Real Estate?

Stap 1

Meld uw woning binnen 1 minuut aan!


Stap 2

U ontvangt een reactie binnen een werkdag


Stap 3

U gaat mogelijk akkoord met een definitief bod


Stap 4

Officiële koopakte wordt opgesteld


Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 070-737 0462. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl

Werkgebied van Sons Real Estate

Sons Real Estate is gevestigd in Den Haag en als opkoper van particuliere woningen werken wij in een straal van ongeveer 100 kilometer voor kleine- en middelgrote steden. Voor grote steden houden wij een straal van ongeveer 200 kilometer aan. Bekijk hier meer over op de pagina 'werkgebied'.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door en meld u zich tevens aan voor onze 

Wij kopen alle soorten huizen

Woning in verhuurde staat
Huizen met achterstallig onderhoud of zwaar verouderde woningen
Appartementen of boerderijen
Studentwoningen
Huizen van alle jaartallen

Stappenplan verkoop van uw woning

Stap 1   Woning aanmelden

Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos.U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

Stap 2   Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

Wij bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij op afstand, indien u dit eerst liever heeft, een globaal bod uitbrengen.

Stap 3   U ontvangt een definitief bod

Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

Stap 4   Officiële koopakte wordt opgesteld
Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond!

null