Huis verkopen Arcen

Sons Real Estate biedt u een ander pakket aan dan reguliere makelaarstrajecten. Doordat wij zelf woningen verbouwen en doorverkopen, kopen wij als (vastgoed)makelaar zelf huizen op. Vrijblijvend en geen makelaarskosten

Vrijblijvend bod ontvangen

+18.500 Nederlanders gingen u voor

Gratis en vrijblijvend een marktconform bod op uw woning
Bespaar duizenden euro’s aan makelaarskosten
Zeer snelle verkoop mogelijk, binnen één week bij de notaris
Klantvriendelijke en doelgerichte werkwijze
Wij zijn zeer flexibel rond de verkoop van uw huis
U kunt in uw eigen huis blijven wonen tot u nieuwe woning heeft gevonden
Direct persoonlijk contact met de koper
Beoordeeld met een 9.4
Marktconform bod

Direct een goed bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de verkoop van uw huis.

Home / Huis verkopen / Arcen

Snel uw huis verkopen in Arcen?

Heeft u plannen om te gaan verhuizen en wilt u gemakkelijk en snel uw huis verkopen in Arcen vraag dan nu een bod aan bij Sons Real Estate en uw woning is zo verkocht. Verkoop uw huis zonder tussenkomst van een makelaar hierdoor bespaart u duizenden euro’s aan makelaarscourtage. Wij brengen te allen tijde een vrijblijvend marktconform uit. Wij financieren uit eigen middelen hierdoor zijn wij niet afhankelijk van voorbehoud op financiering en is het bod gegarandeerd. Daarnaast stelt het ons in de gelegenheid om snel te handelen en kan de voorkoop indien gewenst al binnen een week officieel worden vastgelegd bij de notaris. Wij verzorgen het volledige administratieve proces en nemen de notariële kosten voor onze rekening. U weet direct hoeveel de verkoop van uw woning u precies oplevert.

Door de verkoop van uw woning weet u precies hoeveel u te besteden heeft bij de zoektocht naar uw nieuwe woning. Echter kan het zijn dat u deze nog niet direct kunt vinden, in dit geval biedt Sons Real Estate de mogelijkheid om gewoon in uw eigen huis te blijven wonen tot u een nieuwe woning heeft gevonden. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u niet te maken krijgt met dubbele hypotheeklasten en hoeft u niet opzoek naar tijdelijke woonruimte u kunt gewoon tot de verhuizing in uw eigen huis blijven wonen. Als u gaat verhuizen en veel spullen heeft die u niet mee wilt verhuizen dan kunnen deze gewoon in de oude woning worden achtergelaten. Hier heeft u geen omkijken meer naar.

Ontvang vandaag nog de waarde die wij gegarandeerd kunnen opbrengen om u te helpen:

Wij bieden u dus de mogelijkheid om uw woning te verkopen zonder een verkoopbord op uw woning en dus hoeft u ook geen bezichtigingen te organiseren. En het mooiste is dat wij de makelaarskosten aan de uiteindelijke koper doorberekenen via de verkoopprijs. Kortom: het kost u dus niets om uw huis te verkopen via Sons Real Estate. Wij hebben namelijk een eigen netwerk, waarin tevens andere soortgelijke partijen zoals ons zijn opgenomen. Ons netwerk bestaat dus uit concurrenten van ons uit alle delen van het land die ook woningen opkopen en opgeknapt weer doorverkopen. Ook bestaat onze database uit andere makelaars, opkopers, investeerders en beleggers. Uw woning verkopen is voor ons geen probleem. En het voordeel voor u is tevens dat wij erg flexibel zijn, dus u kunt bepalen wanneer u de overdracht wenst. Dit is bijvoorbeeld ook voordelig voor als u gaat verhuizen!

Waarom uw woning verkopen met Sons Real Estate

Geen makelaarskosten

Bespaar duizenden euro’s aan makelaarskosten! Courtage rekenen wij bij de koper.

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor onze rekening!

Geen onzekerheid!

U kunt in uw huis blijven wonen tot u een nieuw huis heeft gevonden

Geen verkoopstress

Met zekerheid uw huis verkocht. U ontvangt een bod zonder behoud van financiering

Direct uw woning verkocht

Geen bezichtigingen of foto's op het internet

Zeer flexibele verkoop

U kunt in de woning blijven tot u een nieuw huis heeft

Sons Real Estate is landelijk actief op de woningmarkt voor onze klanten uit heel Nederland zijn wij voortdurend opzoek naar alle soorten woningen door heel Nederland. Van een rijtjes huis tot vrijstaande woning tot een appartement alle woningen in hebben onze interesse. Wij zijn onder andere opzoek naar woningen in; Walbeck, Lottum, Broekhuizenvorst en Arcen. Van de Maasstraat tot de Lingsforterweg tod de Boerenweg voor de verkoop van alle woningen in er rond het Arcen kunt u bij Sons Real Estate terecht. Vraag nu eenvoudig een bod aan en uw huis is zo verkocht tegen een marktconform bod.

Hoe werkt Sons Real Estate?

Stap 1

Meldt uw woning binnen 1 minuut aan!

Stap 2

U ontvangt een reactie binnen een werkdag

Stap 3

U gaat mogelijk akkoord met een definitief bod

Stap 4

Officiële koopakte wordt opgesteld

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen in Arcen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog- en kennisbank artikelen door.

Wij kopen alle soorten huizen

Woning in verhuurde staat
Huizen met achterstallig onderhoud of zwaar verouderde woningen
Appartementen of boerderijen
Studentwoningen
Huizen van alle jaartallen

Stappenplan verkoop van uw woning

1.  Woning aanmelden

Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

2.  Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

Wij bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij op afstand, indien u dit eerst liever heeft, een globaal bod uitbrengen.

3.  U ontvangt een definitief bod

Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

4.  Officiële koopakte wordt opgesteld
Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond!

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!