Snel huis verkopen Amersfoort aan opkoper? Direct een bod!
arrow_drop_up arrow_drop_down

Snel huis verkopen Amersfoort?

Vrijblijvend en geen makelaarskosten

beste huis bod

Hoogste bod

Direct het beste bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud
4

Geen makelaarskosten

U bespaart duizenden euro's aan makelaarskosten
a

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening

Home / Huis verkopen / Amersfoort

Woont u in of Amersfoort Almere en wilt u uw huis verkopen?

Woont u in Amersfoort of omgeving en heeft u de wens om snel te kunnen verhuizen met volledige zekerheid? Sons Real Estate biedt u een alternatief, en meestal beter, verkooptraject aan. Zonder makelaarskosten en op basis van een bod zonder financieringsvoorbehoud. In de meeste plaatsen van Nederland in Nederland bieden wij gewoon het best mogelijk bod aan, aangezien wij landelijk actief zijn. Wij zijn gespecialiseerd in waardeverhoging, transformatie en hebben een omvangrijk opkopersnetwerk. Daarom is het in veel gevallen mogelijk uw woning in zeer korte tijd van u over te kopen. Dit start met het aanvragen van een vrijblijvend bod via onze website. Uiteraard kunt u ons ook gewoon opbellen op werkdagen van 08:30 uur tot 17:00 uur. Heeft u bijvoorbeeld meer informatie nodig, bel ons dan eerst op en laat u adviseren door een van onze vastgoedadviseurs. Wij lichten onze werkwijze van nader toe en zorgen ervoor dat u voor geen verassingen komt te staan. Indien u ons bod accepteert, kan uw woning vaak binnen een week verkocht zijn en zodoende kunt u vrij snel beschikken over het vrijgemaakte geld. In de praktijk zien wij meerdere scenario’s waarin ons unieke verkooppakket erg gewenst is. Denk bijvoorbeeld aan het verhuizen naar uw nieuwe favoriete woning, maar u heeft niet de zekerheid dat uw oude huis tijdig is verkocht. Of als u geen tijd of geld heeft om uw kluswoning op tijd te herstellen. Kluswoningen zijn in Nederland lastiger te verkopen, omdat niet iedereen tijd heeft of ruimte in de hypotheek om een gekochte woning te herstellen. Daar zitten tegenwoordig weinig reguliere woningkopers op te wachten. 

Waarom uw woning verkopen met Sons Real Estate?

 • Geen makelaarskosten
  Bespaar duizenden euro’s aan makelaarskosten! Courtage rekenen wij bij de koper
 • Woningen in alle staten
  Risico's verborgen gebreken zijn voor onze rekening!
 • Geen onzekerheid!
  U kunt in uw huis blijven wonen tot u een nieuw huis heeft gevonden
 • Geen verkoopstress
  Met zekerheid uw huis verkocht. U ontvangt een bod zonder behoud van financiering
 • Direct uw woning verkocht
  Geen bezichtigingen of foto's op het internet
 • Zeer flexibele verkoop
  U kunt in de woning blijven tot u een nieuw huis heeft

  Tot slot rekent Sons Real Estate geen makelaarskosten en deze wordt dan ook doorberekend in de uiteindelijke verkoopprijs. Gemaakte kosten worden dus doorberekend aan de koper en niet de verkoper van de woning. Hiermee spelen wij in op de ontwikkelingen op de huizenmarkt, aangezien het geen geheim is dat vastgoed momentele erg gewild is. Dit heeft met het ruimtegebrek in Nederland te maken en tegelijkertijd de grote behoefte voor woningen die gereed zijn voor verkoop.

  Hoe werkt Sons Real Estate?

  Stap 1

  Meld uw woning binnen 1 minuut aan!


  Stap 2

  U ontvangt een reactie binnen een werkdag


  Stap 3

  U gaat mogelijk akkoord met een definitief bod


  Stap 4

  Officiële koopakte wordt opgesteld


  Meer over onze diensten

  Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

  Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 070-737 0462. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl

  Werkgebied van Sons Real Estate

  Sons Real Estate is gevestigd in Den Haag en als opkoper van particuliere woningen werken wij in een straal van ongeveer 100 kilometer voor kleine- en middelgrote steden. Voor grote steden houden wij een straal van ongeveer 200 kilometer aan. Bekijk hier meer over op de pagina 'werkgebied'.

  Lees meer in onze kennisbank of blog

  Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door en meld u zich tevens aan voor onze 

  Wij kopen alle soorten huizen

  Woning in verhuurde staat
  Huizen met achterstallig onderhoud of zwaar verouderde woningen
  Appartementen of boerderijen
  Studentwoningen
  Huizen van alle jaartallen

  Stappenplan verkoop van uw woning

  Stap 1   Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos.U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

  Stap 2   Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

  Wij bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij op afstand, indien u dit eerst liever heeft, een globaal bod uitbrengen.

  Stap 3   U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

  Stap 4   Officiële koopakte wordt opgesteld
  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond!

  null