Snel huis verkopen Amersfoort aan opkoper? Direct een bod!
Huis verkopen amersfoort

Snel huis verkopen Amersfoort?

Gratis en vrijblijvend bod op uw huis

beste huis bod

Hoogste bod

Direct het beste bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud
4

Geen makelaarskosten

U bespaart duizenden euro's aan makelaarskosten
a

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening

Home / Huis verkopen / Amersfoort

Uw huis verkopen in Amersfoort

Wilt u uw huis verkopen in Amersfoort zonder zorgen en verkoopstress? Sons Real Estate is het vastgoedbedrijf waaraan u direct uw huis kunt verkopen. In de meeste plaatsen van Nederland bieden wij gewoon het best mogelijk bod aan, aangezien wij landelijk actief zijn. Wij zijn gespecialiseerd in waardeverhoging, transformatie en hebben een omvangrijk opkopersnetwerk. Daarom is het in veel gevallen mogelijk uw woning in zeer korte tijd van u over te kopen. Dit start met het aanvragen van een vrijblijvend bod via onze website. Uiteraard kunt u ons ook gewoon opbellen op werkdagen van 08:30 uur tot 17:00 uur. Heeft u bijvoorbeeld meer informatie nodig, bel ons dan eerst op en laat u adviseren door een van onze vastgoedadviseurs. Wij lichten onze werkwijze van nader toe en zorgen ervoor dat u voor geen verassingen komt te staan. Indien u ons bod accepteert, kan uw woning vaak binnen een week verkocht zijn en zodoende kunt u vrij snel beschikken over het vrijgemaakte geld. In de praktijk zien wij meerdere scenario’s waarin ons unieke verkooppakket erg gewenst is. Denk bijvoorbeeld aan het verhuizen naar uw nieuwe favoriete woning, maar u heeft niet de zekerheid dat uw oude huis tijdig is verkocht. Of als u geen tijd of geld heeft om uw kluswoning op tijd te herstellen. Kluswoningen zijn in Nederland lastiger te verkopen, omdat niet iedereen tijd heeft of ruimte in de hypotheek om een gekochte woning te herstellen. Daar zitten tegenwoordig weinig reguliere woningkopers op te wachten. 

Waarom uw woning verkopen met Sons Real Estate?

  • Geen makelaarskosten
  • Onze klanten waarderen ons met een 8,9!
  • Verzekerd van een marktconform bod!
  • Gratis waardebepaling!
  • Jarenlange ervaring en veel kennis van de woningmarkt in Breda!
  • De mogelijkheid om uw woning aan de makelaar te verkopen zonder voorbehouden
  • U kunt rustig in de woning blijven tot u een nieuw huis heeft


Studentenhuis Tilburg verkopen


Tot slot rekent Sons Real Estate geen makelaarskosten en deze wordt dan ook doorberekend in de uiteindelijke verkoopprijs. Gemaakte kosten worden dus doorberekend aan de koper en niet de verkoper van de woning. Hiermee spelen wij in op de ontwikkelingen op de huizenmarkt, aangezien het geen geheim is dat vastgoed momentele erg gewild is. Dit heeft met het ruimtegebrek in Nederland te maken en tegelijkertijd de grote behoefte voor woningen die gereed zijn voor verkoop.

Hoe werkt Sons Real Estate?

Stap 1

Meld uw woning binnen 1 minuut aan!


Stap 2

U ontvangt een reactie binnen een werkdag


Stap 3

U gaat mogelijk akkoord met een definitief bod


Stap 4

Officiële koopakte wordt opgesteld


Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085 004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nlLees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door en meld u zich tevens aan voor onze 

Wij kopen alle soorten huizen

Woning in verhuurde staat
Huizen met achterstallig onderhoud of zwaar verouderde woningen
Appartementen of boerderijen
Studentwoningen
Huizen van alle jaartallen

Stappenplan verkoop van uw woning

1. Woning aanmelden

Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

2. Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij op afstand, indien u dit eerst liever heeft, een globaal bod uitbrengen.

3. U ontvangt een definitief bod

Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

4. Officiële koopakte wordt opgesteld
Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond!