Snel huis verkopen Almere aan opkoper? Direct een bod!

Snel huis verkopen Almere?

Vrijblijvend en geen makelaarskosten

beste huis bod

Hoogste bod

Direct het beste bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud
4

Geen makelaarskosten

U bespaart duizenden euro's aan makelaarskosten
a

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening

Home / Huis verkopen / Almere

Snel uw huis verkopen in Almere?

Wilt u verhuizen in wilt u snel uw huis verkopen in Almere? Voor het snel verkopen van uw huis bent u bij Sons Real Estate aan het juiste adres. Wij bieden namelijk een alternatief pakket aan ten opzichte van reguliere makelaars. Want wij zijn de makelaar die ook zelf woningen opkoopt, waardoor u technisch gezien binnen een week u woning kunt hebben verkocht tegen een goed bod. Hoe kan dat?Wij kopen woningen aan zodat wij altijd beschikken over voldoende aanbod voor onze klanten. Daarnaast beschikken wij over een grote database aan vastgoedfondsen die uw woning vervolgens zullen verhuren aan een gezin.

Het voordeel voor u is o.a. dat u geen bezichtigingen hoeft te organiseren en u heeft volledige zekerheid. Daarnaast bespaart u duizenden euro's aan makelaarskosten. Wij brengen kosten namelijk bij de koper in rekening.

Daarnaast zal er bij een verkoop aan reguliere kopers op de woningmarkt vrijwel altijd biedingen onder voorbehoud van financiering worden uitgebracht. Het is dus niet altijd zeker dat u tijdig kunt verhuizen. Uw nieuwe woning wacht ook op u en wij zijn de oplossing als de verkoop van uw oude woning niet (tijdig) kan doorgaan. Echter hopen wij uiteraard het beste voor u en indien u voor een dergelijk traject gaat, u gewoon wél op tijd kan verhuizen! Sons Real Estate biedt dan ook altijd een bod zonder voorbehouden. Wij nemen daarnaast de verborgen gebreken voor ons rekening, zodat u achteraf nooit problemen krijgt met de nieuwe koper.


Waarom uw woning verkopen met Sons Real Estate?

  • Onze klanten waarderen ons met een 8,9!
  • Gratis waardebepaling!
  • Jarenlange ervaring en veel kennis van de woningmarkt in Breda!
  • De mogelijkheid om uw woning aan de makelaar te verkopen zonder voorbehouden
  • Professionele en sociale makelaars die goed contact onderhouden


Klushuis verkopen


In Almere kopen wij regelmatig woningen. In omliggende plaatsen zoals Lelystad, Amsterdam, Amersfoort of Hilversum is Sons Real Estate ook actief. Of u zelf in Almere woont of werkt, maakt niet uit. Ook als u in een plaats woont in de buurt van Almere, kunt u van ons een goed bod ontvangen. Hoe werkt dit? U vult ons online formulier in voor het aanvragen van een gratis en vrijblijvend bod. Binnen een werkdag nemen wij contact met u op en zullen in de meeste gevallen per e-mail een bedrag aan u doorgeven.

Hoe werkt Sons Real Estate?

Stap 1

Meld uw woning binnen 1 minuut aan!


Stap 2

U ontvangt een reactie binnen een werkdag


Stap 3

U gaat mogelijk akkoord met een definitief bod


Stap 4

Officiële koopakte wordt opgesteld


Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085 004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nlLees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door en meld u zich tevens aan voor onze 

Wij kopen alle soorten huizen

Woning in verhuurde staat
Huizen met achterstallig onderhoud of zwaar verouderde woningen
Appartementen of boerderijen
Studentwoningen
Huizen van alle jaartallen

Stappenplan verkoop van uw woning

1. Woning aanmelden

Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

2. Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij op afstand, indien u dit eerst liever heeft, een globaal bod uitbrengen.

3. U ontvangt een definitief bod

Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

4. Officiële koopakte wordt opgesteld
Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond!