Snel huis verkopen Almere aan opkoper? Direct een bod!
arrow_drop_up arrow_drop_down

Snel huis verkopen Almere?

Vrijblijvend en geen makelaarskosten

beste huis bod

Hoogste bod

Direct het beste bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud
4

Geen makelaarskosten

U bespaart duizenden euro's aan makelaarskosten
a

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening

Home / Huis verkopen / Almere

Woont u in of rondom Almere en wilt u uw huis verkopen?

Woont u in Almere een heeft u plannen om te verhuizen? Voor het snel verkopen van uw huis bent u bij Sons Real Estate aan het juiste adres. Wij bieden namelijk een alternatief pakket aan ten opzichte van reguliere makelaars. Want wij zijn een makelaar die zelf woningen opkoopt, waardoor u technisch gezien binnen een week u woning kunt hebben verkocht tegen een goed bod. Hoe kan dat? Wij zijn ooit gestart met het verbouwen en opknappen van huizen. Zo kopen wij woningen op om te verbouwen en vervolgens voor een hogere waarde te verkopen. Echter hebben wij in alle regio’s in Nederland partijen in onze database die hetzelfde doen. Ook aan deze partijen verkopen wij uw woning tegen goede biedingen. Tot slot zijn er ook woningbeleggers, investeerders en verhuur makelaars die uw woning kunnen opkopen. Het voordeel voor u is o.a. dat u geen bezichtigingen hoeft te organiseren en u heeft volledige zekerheid. Een verkoop aan reguliere kopers op de woningmarkt zullen altijd een bod uitbrengen onder voorbehoud van financiering. Het is dus niet altijd zeker dat u tijdig kunt verhuizen. Uw nieuwe woning wacht ook op u en wij zijn de oplossing als de verkoop van uw oude woning niet (tijdig) kan doorgaan. Echter hopen wij uiteraard het beste voor u en indien u voor een dergelijk traject gaat, u gewoon wél op tijd kan verhuizen! Sons Real Estate biedt dan ook altijd een bod zonder voorbehoud, maar de hoogte van ons bod hangt van veel voor u onbekende factoren af. Mail of bel ons daarom voor meer informatie. Of vraag direct een vrijblijvend bod aan, want het verplicht u werkelijk tot niets!

Waarom uw woning verkopen met Sons Real Estate?

 • Geen makelaarskosten
  Bespaar duizenden euro’s aan makelaarskosten! Courtage rekenen wij bij de koper
 • Woningen in alle staten
  Risico's verborgen gebreken zijn voor onze rekening!
 • Geen onzekerheid!
  U kunt in uw huis blijven wonen tot u een nieuw huis heeft gevonden
 • Geen verkoopstress
  Met zekerheid uw huis verkocht. U ontvangt een bod zonder behoud van financiering
 • Direct uw woning verkocht
  Geen bezichtigingen of foto's op het internet
 • Zeer flexibele verkoop
  U kunt in de woning blijven tot u een nieuw huis heeft

In Almere kopen wij regelmatig woningen. In plaatsen zoals Lelystad, Amsterdam, Amersfoort of Hilversum is Sons Real Estate ook actief geweest in het verleden. Of u zelf in Almere woont of werkt, maakt niet uit. Ook als u in een plaats woont in de buurt van Almere, kunt u van ons een goed bod ontvangen. Hoe werkt dit? U vult ons online formulier in voor het aanvragen van een gratis en vrijblijvend bod. Binnen een werkdag nemen wij contact met u op en zullen in de meeste gevallen per e-mail een bedrag aan u doorgeven.

Hoe werkt Sons Real Estate?

Stap 1

Meld uw woning binnen 1 minuut aan!


Stap 2

U ontvangt een reactie binnen een werkdag


Stap 3

U gaat mogelijk akkoord met een definitief bod


Stap 4

Officiële koopakte wordt opgesteld


Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 070-737 0462. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl

Werkgebied van Sons Real Estate

Sons Real Estate is gevestigd in Den Haag en als opkoper van particuliere woningen werken wij in een straal van ongeveer 100 kilometer voor kleine- en middelgrote steden. Voor grote steden houden wij een straal van ongeveer 200 kilometer aan. Bekijk hier meer over op de pagina 'werkgebied'.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door en meld u zich tevens aan voor onze 

Wij kopen alle soorten huizen

Woning in verhuurde staat
Huizen met achterstallig onderhoud of zwaar verouderde woningen
Appartementen of boerderijen
Studentwoningen
Huizen van alle jaartallen

Stappenplan verkoop van uw woning

Stap 1   Woning aanmelden

Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos.U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

Stap 2   Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

Wij bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij op afstand, indien u dit eerst liever heeft, een globaal bod uitbrengen.

Stap 3   U ontvangt een definitief bod

Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

Stap 4   Officiële koopakte wordt opgesteld
Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond!

null