Snel huis verkopen Alkmaar aan opkoper? Direct een bod!

Direct uw huis verkopen in Alkmaar?

Vrijblijvend en geen makelaarskosten

beste huis bod

Hoogste bod

Direct het beste bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud
4

Geen makelaarskosten

U bespaart duizenden euro's aan makelaarskosten
a

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening

Home / Huis verkopen / Alkmaar

Woont u in of rondom Alkmaar en wilt u uw huis verkopen?

Sons Real Estate biedt u een ander pakket aan dan reguliere makelaarstrajecten. Doordat wij zelf woningen verbouwen en doorverkopen, kopen wij als (vastgoed)makelaar zelf huizen op.Wij bieden u dus de mogelijkheid om uw woning te verkopen zonder een verkoopbord op uw woning en dus hoeft u ook geen bezichtigingen te organiseren. En het mooiste is dat wij de makelaarskosten aan de uiteindelijke koper doorberekenen via de verkoopprijs. Kortom: het kost u dus niets om uw huis te verkopen via Sons Real Estate. Wij hebben namelijk een eigen netwerk, waarin tevens andere soortgelijke partijen zoals ons zijn opgenomen. Ons netwerk bestaat dus uit concurrenten van ons uit alle delen van het land die ook woningen opkopen en opgeknapt weer doorverkopen. Ook bestaat onze database uit andere makelaars, opkopers, investeerders en beleggers. Uw woning verkopen is voor ons geen probleem. En het voordeel voor u is tevens dat wij erg flexibel zijn, dus u kunt bepalen wanneer u de overdracht wenst. Dit is bijvoorbeeld ook voordelig voor als u gaat verhuizen!

Waarom uw woning verkopen met Sons Real Estate

  • Geen makelaarskosten
  • Woningen in alle staten
  • Geen onzekerheid!
  • Geen verkoopstress
  • Direct uw woning verkocht
  • Zeer flexibele verkoop

Huis verkopen Breda

In Alkmaar kopen wij regelmatig woningen. In plaatsen zoals Heerhugowaard, Hoorn of Heemstede is Sons Real Estate ook actief geweest in het verleden. Of u zelf in Alkmaar woont of werkt, maakt niet uit. Ook als u in een plaats woont in de buurt van Alkmaar, kunt u van ons een goed bod ontvangen. Hoe werkt dit? U vult ons online formulier in voor het aanvragen van een gratis en vrijblijvend bod. Binnen een werkdag nemen wij contact met u op en zullen in de meeste gevallen per e-mail een bedrag aan u doorgeven.

Hoe werkt Sons Real Estate?

Stap 1

Meld uw woning binnen 1 minuut aan!


Stap 2

U ontvangt een reactie binnen een werkdag


Stap 3

U gaat mogelijk akkoord met een definitief bod


Stap 4

Officiële koopakte wordt opgesteld


Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 070-737 0462. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nlLees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door en meld u zich tevens aan voor onze 

Wij kopen alle soorten huizen

Woning in verhuurde staat
Huizen met achterstallig onderhoud of zwaar verouderde woningen
Appartementen of boerderijen
Studentwoningen
Huizen van alle jaartallen

Stappenplan verkoop van uw woning

1. Woning aanmelden

Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

2. Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij op afstand, indien u dit eerst liever heeft, een globaal bod uitbrengen.

3. U ontvangt een definitief bod

Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

4. Officiële koopakte wordt opgesteld
Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond!

arrow_drop_up arrow_drop_down