Huis verkopen aan expats

Waarom aan de expat verkopen als u de woning binnen een week voor een beter bod kunt verkopen aan Sons Real Estate? Nederland telt momenteel zon 120.000 expats dit aantal groeit jaarlijks. Expats wonen en werken vaak in grote steden zoals Amsterdam, Den Haag of Rotterdam maar ook in de randstad.

Vrijblijvend bod ontvangen

+18.500 Nederlanders gingen u voor

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject
Verzekerd van het beste bod op uw huis, zonder financieringsvoorbehoud
Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht
Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum
Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico
Beoordeeld met een 9.4
Beste bod

Direct het beste bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening

Geen makelaarskosten

U bespaart duizenden euro's aan makelaarskosten

Home / Huis verkopen / Huis verkopen aan expats

Huis verkopen aan expats

Door de vestiging van grote multinationals in Nederland en veel banen voor hoger opgeleiden is Nederland een aantrekkelijk land voor expats. Nederland telt momenteel zon 120.000 expats dit aantal groeit jaarlijks. Expats wonen en werken vaak in grote steden zoals Amsterdam, Den Haag of Rotterdam maar ook in de randstad.

Huis verhuren aan expats

Veel huizen in deze regio’s die worden verhuurd worden dan ook aan expats verhuurd, vaak zijn dit woningen in een wat hogere klasse. Een nadeel het verhuren van een woning aan expats is dat de verhuur nagenoeg altijd tijdelijk is, soms enkele jaren maar ook slechts voor enkele maanden. Hierdoor blijft het keer op keer zoeken naar nieuwe expats om de woning aan te verhuren, en is het risico op leegstand groter. Doordat de woningen veelal in de wat hogere prijsklasse liggen is de verhuur aan een particulier met een modaal inkomen vaak geen optie.

Hogere kosten bij de verhuur aan een expats

Het onderhoud en andere handelingen zoals de administratie om het huis te verhuren kosten aanzienlijk meer inspanningen en geld door de korte verhuur periode. De woning moet iedere keer toch weer even in orde gemaakt worden, daar komt vaak ook wat klein onderhoud bij kijken en dat moet keer op keer geregeld worden. Expats benaderen daarnaast vaak een bemiddelingsbureau in hun zoektocht naar een tijdelijke onderkomen. Indien u de woning via een bemiddelaar aanbied zitten hier relatief hoge bemiddelingskosten aan verbonden.

Huis verkopen expats

Verhuurd u een woning aan expats die u wilt verkopen dan heeft het vast weleens door uw hoofd gespeeld om de woning aan een expat te verkopen. Expats hebben een goed inkomen en wonen graag in de omgeving van de andere expats, echter zijn expats vaak niet opzoek naar een woning om aan te kopen. Door de tijdelijke contracten die zei hebben en vaak de mogelijkheid krijgen binnen korte tijd weer in een ander land te gaan werken heeft huren de voorkeur bij de meeste expats.

Voordelen van uw huis verkopen aan Sons Real Estate

Huis verkopen aan opkoper

Als u overweegt om uw eigen woning of uw verhuurde woning in een expat rijk gebied te verkopen is een goed alternatief voor de verkoop de directe verkoop aan Sons Real Estate. De verkoop aan ons kent voor u als verkoper veel voordelen, u kunt de woning in de huidige staat direct verkopen. U ontvangt van de opkoper kosteloos een vrijblijvend en marktconform bod zonder enig voorbehouden. Hierdoor bent u verzekerd van verkoop en hoeft u niet weken het voorbehoud op financiering af te wachten. Als u de woning (tijdelijk) heeft verhuurd kunt u de woning ook in verhuurde staat verkopen. In dat geval worden de lopende huurovereenkomsten bij de verkoop overgenomen, de huurders kunnen gewoon in de woning blijven wonen. Het gehele verkoop proces wordt kosteloos volledig voor u verzorgt, doordat wij snel kunnen schakelen kan de verkoop al binnen enkele weken officieel worden vastlegt via de notaris. Vraag nu kosteloos een vrijblijvend bod aan en verkoop gemakkelijk en snel uw woning in verhuurde of onverhuurde staat ongeacht de staat van onderhoud.

Stappenplan verkoop van uw woning

Stap 1

Meld uw woning binnen 1 minuut aan!

Stap 2

U ontvangt een reactie binnen een werkdag

Stap 3

U gaat mogelijk akkoord met een definitief bod

Stap 4

Officiële koopakte wordt opgesteld

Werkwijze bij de verkoop van uw huis aan een expat

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over het verkopen van woningen aan expats. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten, veelgestelde vragen of kennisbank artikelen door en meld u zich tevens aan voor onze  nieuwsbrief.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over het verkopen van woningen aan expats. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten, veelgestelde vragen of kennisbank artikelen door en meld u zich tevens aan voor onze  nieuwsbrief.

De opkoper van alle soorten (verhuurde) woningen!

Woning in verhuurde staat
Huizen met achterstallig onderhoud of zwaar verouderde woningen
Appartementen of boerderijen
Studentwoningen
Huizen van alle jaartallen

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!