Huis met overwaarde verkopen

Heeft u een huis met overwaarde en wilt u dit verkopen? Sons Real Estate kan een snelle en soepele verkoop van uw huis realiseren. Wij zijn gespecialiseerd in het aankopen van woningen en zijn hierbij niet afhankelijk van voorbehouden van financiering. Uw partner voor de verkoop van uw huis met overwaarde.

Vrijblijvend bod ontvangen

+18.500 Nederlanders gingen u voor

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject
Verzekerd van het beste bod op uw huis, zonder financieringsvoorbehoud
Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht
Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum
Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico
Beoordeeld met een 9.4
Groot kopersnetwerk

Meld uw studentenpand aan en ontvang biedingen uit ons netwerk

Altijd het beste bod

Direct het beste bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud

Gratis waardebepaling

Ontvang een gratis waardebepaling voor uw verhuurde studentenhuis

Home / Huis verkopen / Huis verkopen met overwaarde

Huis met overwaarde verkopen

Heeft u een huis met overwaarde en wilt u dit verkopen? Sons Real Estate kan een snelle en soepele verkoop van uw huis realiseren. Wij zijn gespecialiseerd in het aankopen van woningen en zijn hierbij niet afhankelijk van voorbehouden van financiering. De huizenprijzen zijn de afgelopen jaren aanzienlijk gestegen hierdoor is het gunstig om uw woning te verkopen. Wellicht dat dit de aanleiding kan zijn waardoor u overweegt om uw huis te verkopen.

Uw huis snel verkopen

Door de wet en regelgeving omtrent het financieren van vastgoed is dit voor veel partijen steeds lastiger om direct uw woning over te kopen. Onder andere door de benodigde inbreng van eigen vermogen waar niet iedereen over beschikt. Daarnaast kan een partij altijd afwijken van de koop als de partij ervoor kiest om uw woning onder voorbehoud van financiering te kopen. U wilt immers verzekerd zijn van een verkoop en dit kan niet iedere partij aanbieden. Sons Real Estate geeft u graag zekerheid over uw woning door een vrijblijvend bod zonder voorbehoud van financiering te doen en deze direct van u over te nemen.

Waarom onze partners voor ons kiezen

Waarom uw huis met overwaarde verkopen aan Sons Real Estate?

Waarom uw huis verkopen aan Sons Real Estate

Als u van plan bent om te gaan verhuizen is het van belang om te weten in welke prijscategorie u een woning kan financieren. Het maakt de zoektocht een stuk gemakkelijker als u exact weet hoeveel bestedingsruimte u heeft. Daarbij is ook de snelheid waarmee u een bod   kunt doen op het huis waar u wilt gaan wonen van groot belang. Door de grote druk op de woningmarkt worden de huizen die te koop staan aangeboden, steeds sneller verkocht. U wilt natuurlijk niet het risico lopen dat, als u uw droomhuis heeft gevonden dit aan een andere partij wordt verkocht doordat de verkoop van uw huidige woning of de financiering niet op tijd rond zijn. Om zekerheid te genereren dat, u als u uw droomhuis heeft gevonden u deze ook daadwerkelijk kan kopen, heeft Sons Real Estate de oplossing voor u. Wij kopen uw huis direct op zodat u precies weet wat uw mogelijkheden zijn in de zoektocht naar een nieuwe woning en u straks niet met hoge kosten komt te zitten doordat uw oude woning nog niet verkocht is. 

Indien u uw huis verkoopt aan Sons Real Estate maar nog geen nieuwe woning heeft gevonden kunt u in overleg met ons in uw huidige woning blijven wonen totdat u de nieuwe woning van uw dromen heeft gevonden. Hierdoor hoeft u geen extra kosten te maken voor het opslaan van spullen of uw inboedel twee keer te moeten verhuizen. Zo kunt u zorgeloos opzoek naar dat ene huis dat aan uw wensen voldoet. Wij zijn zelf ook in het bezit van een uitgebreide woning portefeuille waar mogelijk misschien een woning bijzit waar u naar opzoek bent.

Werkwijze Sons Real Estate

 1. Woning aanmelden en een bod ontvangen

Meld vrijblijvend en kosteloos uw woning aan op de website. Vul uw adresgegevens in en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvangt u van ons reactie.
 We bespreken uw wensen met u, en plannen vervolgens een bezichtiging in om een nauwkeurig bod uit te  brengen. Het is ook mogelijk om aan de hand van foto’s eerst een globaal bod uit te brengen.

3. U ontvangt een definitief bod.
 Na de bezichtiging van uw huis ontvang u van ons een vrijblijvend definitief bod. Als u tevreden bent met het bod en akkoord wilt gaan bespreken wij in overleg een overdrachtsdatum.

4. De officiële koopacte wordt opgesteld.

Op basis van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Als de koopakte door beide partijen is ondertekend bespreken we een datum waarop de woning officieel wordt gedragen bij de notaris. Wij zorgen dat voor de overdrachtsdatum de gelden overgemaakt zijn aan de notaris, deze worden na de overdracht direct naar u overgemaakt.

Overwaarde

Heeft u een woning met overwaarde en wilt u deze graag verkopen? Sons Real Estate is de partij die deze van u overkoopt. Overwaarde betekent dat je woning meer waard is dan de hoogte van je hypotheekschuld. Is je huis in de loop de jaren in waarde hoger geworden? Of heb je in meer afgelost op je hypotheek? Dan heb je een overwaarde gecreëerd. Als de uitkomst positief is van de overwaarde kan je, je huis verkopen.  

Meer informatie ontvangen

Wilt u graag meer informatie of een adviesgesprek voor het verkopen van een huis met overwaarde? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via info@sonsrealestate.nl of via het telefoonnummer 085 004 7350. Wij kunnen dan aan de hand van uw wensen en middelen kijken wat de mogelijkheden zijn bij de verkoop van uw woning met overwaarde. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!