Herenhuis verkopen? Vrijblijvend gratis bod alle herenhuizen
arrow_drop_up arrow_drop_down
Huis verkopen zonder makelaar

Herenhuis verkopen?

Verkoop direct uw vrijstaande herenhuis zonder makelaar via Sons Real Estate

Direct het beste bod Geen makelaarskosten Ontvang gratis een vrijblijvend bod Herenhuizen in alle staten

Home / Huis verkopen / Herenhuis verkopen

Herenhuis verkopen?

Graag uw vrijstaande woning verkopen? Bij Sons Real Estate zijn wij gespecialiseerd in de aankoop en verkoop van alle soorten huizen, waaronder herenhuizen en grachtenpanden. Wij zorgen dat uw herenhuis voor een eerlijke en marktconforme prijs middels ‘’stille verkoop’’ snel wordt verkocht.U heeft geen zorgen meer over de verkoop van uw herenhuis en Sons Real Estate begeleidt u van begin tot eind!

Snel of direct uw herenhuis verkopen

Snel uw herenhuis verkopen zonder zorgen en voor een marktconforme prijs, is waar Sons Real Estate u bij kan helpen. Wij zullen vrijblijvend een bezoek brengen aan uw studio of op afstand uw wensen en voorwaarden bespreken. Indien u uw herenhuis bij ons in de verkoop wilt zetten, komen wij een bezoek aan uw herenhuis brengen. Na het zien van het herenhuis kunnen wij een officiële waardebepaling maken aan de hand van de locatie, keuring van de het herenhuis zelf en de staat van onderhoud. Vervolgens zullen wij in overleg met u een verkoopprijs opstellen.

null

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

  • Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs
  • Snelle verkoop is haalbaar
  • Van begin tot eind ontzorgd
  • Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere kopers
  • en andere potentiële kopers
  • Geen kosten aan verbonden. De koper betaald courtagekosten
  • Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Manier van verkoop

Wij weten precies hoe wij uw huis in de markt moeten brengen, doordat wij al jaren meelopen. Bij Sons Real Estate zorgen wij dat u het beste bod zonder voorbehoud van financiering krijgt. Middels ‘’stille verkoop’’ wordt uw herenhuis op de markt aangeboden. Hierbij bieden wij uw herenhuis aan bij particulieren en zakelijke potentiële kopers, waarvan wij weten dat zij met zekerheid geïnteresseerd zijn in uw herenhuis . 

Bij de verkoop hoeft u zich dus niet druk te maken dat uw studio niet snel verkocht wordt. Wij nemen volledig het gehele verkoopproces uit handen, maar handelen altijd in overleg met u uiteraard. Wij zorgen in een zeer korte tijd voor een koper, stellen de koopovereenkomst op, zorgen dat alle documenten bij de notaris terecht komen en ondertekend worden door alle partijen. Tot slot bespreken wij samen met u wanneer de overdracht gaat plaatsvinden. 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Wilt u graag meer informatie ontvangen of heeft u na het lezen van dit artikel nog vragen? Wij beantwoorden graag al uw vragen. U kunt ons altijd bereiken via info@sonsrealestate.nl. Op werkdagen zijn wij alleen telefonisch bereikbaar tussen 09:00 uur en 17:00. U kunt ons telefonisch bereiken op 070 737 0462.


Lees meer binnen onze website

  - Over ons

  - Veelgestelde vragen

  - Blog

  - Kennisbank


null