Herenhuis verkopen? Vrijblijvend gratis bod alle herenhuizen
Herenhuis verkopen

Herenhuis verkopen?

Verkoop direct uw herenhuis zonder makelaar via Sons Real Estate

2

Hoogste bod

Direct het beste bod op uw huis en geen financieringsvoorbehoud

beste huis bod

Geen makelaarskosten

U bespaart duizenden euro's aan makelaarskosten

3

Voor alle huizen

Achteraf ontdekte verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening

Home / Huis verkopen / Herenhuis verkopen

Herenhuis verkopen?

Wilt u graag uw herenhuis verkopen? Bij Sons Real Estate zijn wij gespecialiseerd in de aankoop en verkoop van alle soorten huizen, waaronder herenhuizen en grachtenpanden. Wij zorgen dat uw herenhuis voor een eerlijke en marktconforme prijs middels ‘’stille verkoop’’ snel wordt verkocht. Wij beschikken over het grootste landelijk netwerk van kopers die in een herenhuis willen wonen. Doordat wij als aankoopmakelaar fungeren betaald u dus geen makelaarskosten voor de verkoop van uw herenhuis. Bij Sons Real Estate bent u verzekerd van een soepele verkoop van uw herenhuis.
Snel of direct uw herenhuis verkopen

Snel uw herenhuis verkopen zonder zorgen en voor een marktconforme prijs, is waar Sons Real Estate u bij kan helpen. Wij zullen vrijblijvend een afspraak inplannen voor een woningopname. Indien u uw herenhuis bij ons in de verkoop wilt zetten, komen wij een bezoek aan uw herenhuis brengen. Na het zien van het herenhuis kunnen wij een officiële waardebepaling maken aan de hand van de locatie, keuring van het herenhuis zelf en de staat van onderhoud. Vervolgens zullen wij in overleg met u een verkoopprijs opstellen.


Herenhuis verkopen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate


  • Altijd verzekerd van het beste bod op uw huis
  • Biedingen zonder financieringsvoorbehoud, dus direct zekerheid
  • Van begin tot eind ontzorgd
  • Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere kopers en andere           potentiële kopers
  • Geen kosten aan verbonden. De koper betaald courtagekosten
  • Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Herenhuis verkopen

Manier van verkoop

Wij weten precies hoe wij uw huis in de markt moeten brengen, doordat wij al jaren meelopen. Bij Sons Real Estate zorgen wij dat u het beste bod zonder voorbehoud van financiering krijgt. Middels ‘’stille verkoop’’ wordt uw herenhuis op de markt aangeboden. Hierbij bieden wij uw herenhuis aan bij particulieren en zakelijke potentiële kopers, waarvan wij weten dat zij met zekerheid geïnteresseerd zijn in uw herenhuis. 

Bij de verkoop hoeft u zich dus niet druk te maken dat uw studio niet snel verkocht wordt. Wij nemen volledig het gehele verkoopproces uit handen, maar handelen altijd in overleg met u uiteraard. Wij zorgen in een zeer korte tijd voor een koper, stellen de koopovereenkomst op, zorgen dat alle documenten bij de notaris terecht komen en ondertekend worden door alle partijen. Tot slot bespreken wij samen met u wanneer de overdracht gaat plaatsvinden. 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Wilt u graag meer informatie ontvangen of heeft u na het lezen van dit artikel nog vragen? Wij beantwoorden graag al uw vragen. U kunt ons altijd bereiken via info@sonsrealestate.nl. Op werkdagen zijn wij alleen telefonisch bereikbaar tussen 09:00 uur en 17:00. U kunt ons telefonisch bereiken op 085 004 7350.


Lees meer binnen onze website

  - Over ons

  - Veelgestelde vragen

  - Blog

  - Kennisbank