Heeft u een vastgoedportefeuille en wilt u dat uw vastgoedbeheer uit handen wordt genomen? Sons Real Estate is gespecialiseerd in vastgoedbeheer en vastgoedonderhoud, bij ons bent u er van verzekerd dat uw vastgoedbeheer in goede handen verkeerd. Wij doen het vastgoedbeheer voor woningen, kantoren, overheidsgebouwen en ander zakelijk onroerend goed.

Sons Real Estate is al jarenlang gespecialiseerd in vastgoedbeheer, vastgoedonderhoud en leegstandsbeheer. Vastgoedbeheer van uw vastgoedportefeuille kost vaak meer tijd dan u lief is. Deze tijd wilt u natuurlijk liever besteden aan andere zaken, zoals het uitbreiden van uw vastgoedportefeuille. Wanneer u uw vastgoedbeheer bij Sons Real Estate neerlegt kunt u zich zorgeloos bezig houden met voor u belangrijkere zaken, terwijl wij er voor zorgen dat u geen omkijken heeft naar uw panden en de verhuur daar van.

Zo zorgen wij voor de werving en selectie van nieuwe huurders van uw pand. Dit doen wij ruim op tijd, zodat u niet of een niet al te lange tijd zonder huurders zit. Wij doen de werving & selectie volgens ons zelf ontwikkeld model waardoor wij vrijwel altijd de meest geschikte huurder voor uw pand selecteren.

Daarnaast houden wij indien gewenst steekproefsgewijs controles op uw pand. Zo controleren wij dat uw panden niet van binnen worden verwaarloosd/vervuild en dat de bewoners zich netjes aan uw huisreglement houden.

Vervolgens maken wij vrijblijvend een analyse van de staat van uw pand en stellen wij een onderhoudsplan op. Zo weet u precies wat u kunt verwachten in de komende 20 jaar. Beschikt uw pand over een VVE dan stellen wij geen onderhoudsplan op. Wel schakelen wij daarbij heel snel wanneer er bijvoorbeeld een vaatwasser is verstopt of wanneer er bijvoorbeeld een deur niet meer goed sluit. Is er ook een lift in het pand aanwezig, brandblussers, alarminstallaties en/of sprinklers? Ook daar verzorgen wij het jaarlijks onderhoud van.

Wilt u ook het administratieve gedeelte uit handen geven zoals het opstellen van contracten, innen van huurpenningen en overige administratieve werkzaamheden zoals op tijd doorgeven van G/W/L, dan nemen wij ook deze taken graag op ons. Zo bent u volledig ontzorgt en zorgen wij dat u netjes elke maand op dezelfde datum van ons de huurpenningen ontvangt.

 

 

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

  • Beschikt over eigen timmermannen, schilders, stukadoors en installateurs, waardoor uw onderhoudskosten zo laag mogelijk zijn.
  • Gericht op waarde behoud van uw vastgoed
  • Zowel volledig uitbesteding van uw vastgoedbeheer als losse diensten is mogelijk
  • Zelf ontwikkeld werving & selectie methode.
  • Zoekt altijd naar aanpassingen voor rendementsverhoging.
  • Wij houden van snel schakelen en volledige ontzorging.

 

Wilt u uw vastgoedbeheer uit handen geven en heeft u een pand in Den Haag, Rotterdam, Delft, Leiden, Utrecht, Amsterdam of elders in de Randstad neemt u dan graag vrijblijvend contact met ons op. Dit kan via info@sonsrealestate.nl of op telefoonnummer 070. Wij bespreken dan graag de mogelijkheden en kosten voor uw vastgoedbeheer.