Beleggingspanden Utrecht

Wilt u een beleggingspand verkopen of bent u op zoek naar beleggingspanden in Utrecht? Sons Real Esate bemiddeld bij de verkoop en aankoop van beleggingspanden in Utrecht. Wij beschikken over een groot netwerk van woningcorporaties, makelaars, beleggers en vastgoedfondsen. Hierdoor kunnen wij snel schakelen bij de aankoop en verkoop van beleggingspanden. Heeft u een beleggingspand te koop en zoekt u een partij die u professioneel kunt ondersteunen bij de verkoop van het pand? Sons Real Estate begeleidt u bij de verkoop van uw beleggingspand of uw gehele vastgoedportefeuille.

Beleggingspand verkopen Utrecht

Heeft u besloten om uw beleggingspand te verkopen? Wij komen altijd geheel kosteloos en vrijblijvend langs om een waardebepaling op te stellen voor uw beleggingspand. Dit doen wij aan de hand van de staat van onderhoud, marktwaarde, huurcontracten en het netto aanvangsrendement. Vervolgens bepalen wij samen met u een vraagprijs voor uw beleggingspand(en).

Uw beleggingspand in Utrecht brengen wij middels ‘’stille verkoop’’ onder de aandacht bij geïnteresseerde kopers. Wij weten wie, waar naar op zoek is. Beleggingspanden in Utrecht worden dus alleen aangeboden aan partijen die ook daadwerkelijk geïnteresseerd zijn. Wij kopen aan voor grote vastgoedfondsen en particuliere beleggers waardoor wij voor elk type beleggingspand altijd een koper hebben.

 

Beleggingspand kopen in Utrecht

Wilt u een beleggingspand kopen in Utrecht en zoekt u een partij die u kan ondersteunen bij de aankoop van uw vastgoed. Sons Real Estate begeleid beleggers bij de aankoop van courante beleggingspanden. Bent u op zoek naar een beleggingspand en wilt u samenwerken met Sons Real Estate in Utrecht? Dan ontvangt u altijd geheel vrijblijvend een intake formulier van ons. Wij selecteren onze beleggers altijd zorgvuldig en zijn daarom alleen op zoek naar betrouwbare beleggers die hun afspraken nakomen.

Sons Real Estate krijgt dagelijks nieuwe beleggingspanden in Utrecht aangeboden. Wij kunnen u dus gemakkelijk ondersteunen bij de aankoop van uw beleggingspand.

 

Waarom samenwerken met Sons Real Estate

 

Meer informatie: