Beleggingspanden Rotterdam

Bent u op zoek naar beleggingspanden in Rotterdam? Sons Real Estate beschikt over een groot aanbod beleggingspanden in Rotterdam. Of u nu op zoek bent naar een beleggingspand in het Centrum, Kralingen, Blijdorp, Delfshaven of Rotterdam Zuid, wij helpen u bij het vinden van elk type beleggingspand in geheel Rotterdam. Als aankoopmakelaar van beleggingspanden in Rotterdam zoeken wij naar een courant beleggingspand dat volledig aansluit op u wensen en eisen.

Wij krijgen dagelijks beleggingspanden in Rotterdam aangeboden via ons groot netwerk aan beleggers, makelaars, woningcorporaties en overige instanties. Deze panden worden middels ‘’stille verkoop’’ aan ons aangeboden. De panden komen dus niet op de openbare markt terecht, waardoor u verzekerd bent van het beste aanbod.

Verkopers bieden deze panden aan ons aan, omdat zij op deze manier snel kunnen schakelen en geen kosten kwijt zijn aan het plaatsen op Funda, het maken van foto’s en alle overige bijbehorende kosten. Deze kosten worden dus ook niet in de verkoopprijs doorberekend waardoor u altijd het voordeligst uit ben bij de aankoop van uw beleggingspand middels ‘’stille verkoop’’.

Doordat er in Rotterdam niet altijd voldoende aanbod aan goede beleggingspanden is, kopen wij ook zelf panden aan, die wij volledig klaarmaken voor de belegger. Wij beschikken over een eigen bouwafdeling, zodat wij aangekochte panden in zeer kort tijdsbestek kunnen transformeren tot beleggingspand. Zo bent u er van verzekerd dat het een zeer degelijk en courant beleggingspand betreft met een hoog rendement. Bovendien kunnen wij er op deze manier voor zorgdragen dat wij altijd over een ruim aanbod aan beleggingspanden beschikken voor onze beleggers.

Bij het aankopen van een beleggingspand in Rotterdam komt namelijk heel veel kijken. Zeker wat betreft de regelgeving is het van groot belang dat u zich strikt houd aan het bouwbesluit en de overige regelgeving betreft woongroepen, studio’s en/of kamer verhuur. Daarnaast is naast het pand zelf ook de locatie keuze van groot belang. Zo zijn deze criteria in elke Rotterdamse wijk anders. Dankzij onze jarenlange vastgoedervaring in Rotterdam weten wij exact waar er op gelet moet worden en kunnen zo in één oogomslag zien of een pand geschikt is als belegging. Wanneer het pand voldoet aan alle criteria maken wij vervolgens een rendementsberekening. Wanneer er een goed rendement behaald kan worden dan kan er een bod worden uitgebracht op het pand. Ook hierin kunnen wij ui begeleiden en adviseren. Zo wordt u tijdens het gehele traject begeleid en ontzorgd, zodat u er van verzekerd bent dat u de juiste beslissing neemt.

Waarom uw beleggingspand in Rotterdam kopen of verkopen bij Sons Real Estate

 

 • Grootste aanbod aan beleggingspanden en onroerend goed in Rotterdam
 • No Cure No Pay basis. Vinden wij geen geschikt beleggingspand voor u, dan zijn er geen kosten aan verbonden.
 • Kennis van de markt in Rotterdam
 • Beschikt over een bouwafdeling, zodat wij een aangekocht pand snel kunnen transformeren tot een rendabel beleggingspand
 • Vastgoedbeheer, ontzorgt u door het complete beheer uit handen te nemen.
 • Beschikt over een zeer groot netwerk aan huurders, zodat u ook in economisch onzekere tijden gemakkelijker aan een huurder komt.

Waarom juist nu uw beleggingspand kopen?

 • Lage rentes bij vastgoedbanken
 • Hoge huuropbrengsten
 • Steeds minder eigen geld nodig. Bij sommige banken kunt u al een beleggingspand kopen met slechts 10% eigen geld.
 • In stedelijke gebieden als Den Haag en Rotterdam is er vrijwel geen ruimte om bij te bouwen, waardoor er een blijvend te kort aan woonruimte zal ontstaan.
 • De waarde van het vastgoed stijgt aanzienlijk. Dit is naast de huuropbrengst een extra bijkomstigheid.

 

Contact

 

Wilt u meer informatie ontvangen of heeft u nog vragen na het lezen van dit artikel? Stel deze dan gerust via info@sonsrealestate.nl. Ook kunt u ons op werkdagen telefonisch bereiken tussen 08:30 uur en 17:00 uur op het volgende telefoonnummer: 070 737 0642.