Hotel verkopen

 

Wilt u graag uw hotel verkopen? Sons Real Estate is gespecialiseerd in de verkoop en aankoop van hotels. Wij beschikken over een enorm netwerk aan particuliere en zakelijke beleggers. Zo brengen wij vraag en aanbod bij elkaar, zonder tussenkomst van een verkoopmakelaar. Het voordeel hiervan is dat er bij de verkopende partij geen courtagekosten in rekening wordt gebracht, zodat u het maximale haalt uit de verkoop van uw hotel. Zo heeft u dus de beste deal bij de verkoop van uw hotel!

 

Hotel verkoopproces van A tot Z

 

Er zijn momenten in het leven van hoteleigenaren, dat zij het besluit moeten of willen nemen om hun hotel te verkopen. Dit is voor vele een grote beslissing en dat is heel goed te begrijpen. Een hotel is voor de meeste hoteliers namelijk hun levenswerk. Het is daarom van groot belang dat u goed wordt begeleid tijdens de verkoop van uw hotel en er bovendien een capabele koper komt die het hotel succesvol kan voortzetten. Voor deskundige kennis en advies kunt u bij Sons Real Estate terecht om uw hotel tegen een reële prijs te verkopen.

Bij de verkoop van uw hotel komen wij, na ons eerste contact, geheel vrijblijvend bij u langs om de verkoop te bespreken. Uiteraard zit u dan nog nergens aan vast. Een prijsindicatie heeft u waarschijnlijk al in gedachte, indien dit niet het geval is helpen wij u bij de waardebepaling. Bij de waardebepaling kijken wij deskundig naar uw vastgoed, het inventaris en de goodwill. Na de waardebepaling kennen wij een prijs toe aan uw hotel. Wij bespreken deze prijs en vervolgens stellen wij de verkoopprijs vast van uw hotel, in overleg met u.

Zodra de verkoopprijs van uw hotel is vastgesteld, zal uw hotel in ‘’stille verkoop’’ gaan. Voor de verkoper heeft dit naast privacy en veiligheidsoverwegingen als voordeel dat de personen die het hotel aangeboden krijgen ook echt daadwerkelijke potentiële kopers zijn, die in de meeste gevallen direct bereid zijn een bod uit te brengen. Wij weten namelijk van al onze beleggers precies wat zij zoeken en of het aanbod aansluit op wat zij zoeken. Zo kunnen wij dus snel schakelen tussen koper en verkoper. Bij de verkoop kunnen wij u vervolgens ook adviseren bij een notaris keuze. Daarnaast zorgen wij voor het optellen van een koopovereenkomst en ondersteunen wij bij de juridische en fysieke overdracht.

 

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

 

  • Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs
  • Zeer groot netwerk aan beleggers, investeringsfondsen en andere potentiële kopers
  • Geen kosten opstart en courtagekosten
  • Volledig ontzorgd tijdens de verkoop
  • Snel een goed bod op uw hotel
  • Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis
  • Veilig, discreet en snel

 

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie ontvangen of heeft u na het lezen van dit artikel nog vragen? Wij beantwoorden graag al uw vragen. U kunt ons altijd bereiken via info@sonsrealestate.nl. Op werkdagen zijn wij alleen telefonisch bereikbaar tussen 09:00 uur en 17:00. U kunt ons telefonisch bereiken op 070 737 0462.