Garage verkopen

 

Graag uw garage verkopen? Sons Real Estate is gespecialiseerd in de aan- en verkoop van garages en garageboxen. Wij beschikken over een zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers, die het hele jaar door op zoek zijn naar garages. Wij brengen uw garage(box) altijd middels ‘’stille verkoop’’ onder de aandacht. Stille verkoop, zorgt ervoor dat uw garage gewild is, hij is namelijk nog niet op de markt. Dit creëert een schaarste wat zal resulteren in een zo hoog mogelijk bod op uw garagebox.

 

Waarde van uw garage

 

Waarschijnlijk heeft u al iets van een prijsindicatie in gedachten. Wij kunnen u advies geven over de waarde van uw garage. Zodra u ons de opdracht geeft om uw garage te verkopen, maken wij zelf een waardebepaling voor de garage. De waardebepaling die wij maken wordt gedaan aan de hand van de locatie, huurgegevens en staat van onderhoud.

Na de waardebepaling kennen wij en prijs toe aan uw garage en deze prijs bespreken wij vervolgens met u. In overleg met u stellen wij de verkoopprijs vast. Zodra de verkoopprijs vastgesteld is, gaat uw garage in ‘’stille verkoop’’ en zorgen wij voor het vinden van een geïnteresseerde koper!

 

Garagebox verkopen zonder makelaar

 

Wanneer u uw garagebox wilt verkopen zonder makelaar, dan is Sons Real Estate uw partner. Bij Sons Real Estate betaald u namelijk geen kosten voor de verkoop van uw garagebox. Wij brengen namelijk de kosten bij de koper in rekening. Bij de verkoop van uw graragebox komen wij altijd eerst vrijblijvend bij u langs om de verkoop te bespreken. Uw wensen en voorwaarden bespreken wij met u en in overleg kunnen wij meteen met een waardebepaling starten. Graag uw garage snel verkopen? Wij kunnen ook op afstand een waardebepaling maken of direct een verkoopprijs afspreken in overleg.

Hoe gaan wij uw garagebox verkopen?

Door ons enorme netwerk, kunnen wij snel schakelen en uw garagebox snel verkopen aan geïnteresseerde partijen. Dagelijks worden er zoekopdrachten bij ons neergelegd door personen en bedrijven die een garagebox willen kopen. Al deze zoekopdrachten worden in ons systeem verwerkt en komen direct naar boven wanneer wij een nieuwe garagebox aangeboden krijgen om te verkopen. Zo staat er dus altijd iemand klaar om uw garagebox direct tegen een goed bod over te nemen.

Nadat u akkoord gaat met een goed bod dan stellen wij voor u het koopcontract op en kunnen u vervolgens adviseren bij een notaris keuze. Na het tekenen van het koopcontract kunnen we namelijk al binnen anderhalve week bij de notaris zitten voor de overdracht.

 

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

  • Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs
  • Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers
  • Geen kosten opstart en courtagekosten
  • Volledig ontzorgd tijdens de verkoop
  • Direct een bod op uw garagebox
  • Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

 

 Meer informatie

Wilt u graag meer informatie ontvangen of heeft u na het lezen van dit artikel nog vragen? Wij beantwoorden graag al uw vragen. U kunt ons altijd bereiken via info@sonsrealestate.nl. Op werkdagen zijn wij alleen telefonisch bereikbaar tussen 09:00 uur en 17:00. U kunt ons telefonisch bereiken op 070 737 0462.