Wilt u uw beleggingspand verkopen, zonder ?  Sons Real Estate, is gespecialiseerd in de verkoop van beleggingspanden. Wij beschikken over een zeer groot netwerk aan institutionele, zakelijke en particuliere beleggers, die het gehele jaar door op zoek zijn naar beleggingspanden. Wij weten wat voor u belangrijk is en daarom ontvangt u vrijwel altijd een bod zonder voorbehoud van financiering waarbij zowel een snelle afname als afname op langere termijn mogelijk is. Wij krijgen dagelijks zoekopdrachten van beleggers naar beleggingspanden in alle soorten en maten. Zo zijn wij op zoek naar woningen, complete vastgoedportefeuilles, zorgvastgoed, bedrijfspanden, kantoorgebouwen en hotels. Ook zijn wij op zoek naar grondposities, kavels en andere stukken grond. Wij brengen uw woning altijd middels stille verkoop onder de aandacht. Stille verkoop, zorgt ervoor dat uw beleggingspand gewild is, hij is namelijk nog niet op de markt. Dit creëert een schaarste wat zal resulteren in een zo hoogst mogelijk bod op uw beleggingspand. Het is ook mogelijk om uw beleggingspand direct op de markt te brengen, dit doen wij voornamelijk bij grotere beleggingspanden. Echter brengen wij de meeste beleggingspanden eerst onder de aandacht middels ”stille verkoop”. Uw beleggingspand onderhands verkopen levert namelijk het beste en snelste resultaat op.

Wat kunnen wij voor u betekenen bij de verkoop van uw beleggingspand?

Wij ontzorgen u tijdens het gehele traject van de verkoop van uw beleggingspand. Na ons eerste contact komen wij eerst geheel vrijblijvend bij u langs om de verkoop te bespreken. U zit dan uiteraard nergens aan vast. Waarschijnlijk heeft u al iets van een prijsindicatie in gedachten. Vervolgens gaan we bespreken hoe we de beste verkoopprijs voor uw beleggingspand kunnen behalen. Wellicht kunnen er nog aanpassingen gedaan worden in het pand, waardoor het rendement omhoog kan. Vervolgens gaan wij, wanneer u ons de opdracht geeft om uw beleggingspand te verkopen, zelf een waardebepaling maken voor het pand. Na de waardebepaling kennen wij een prijs toe aan uw beleggingspand. Deze prijs bespreken wij en vervolgens stellen wij in overleg met u de verkoopprijs vast voor uw beleggingspand. Wij brengen uw beleggingspand vervolgens onder de aandacht bij potentiële kopers. Bij de verkoop kunnen wij u vervolgens ook adviseren bij een notaris keuze. Dit doen wij voornamelijk bij grotere en complexe verkopen van beleggingspanden.

Beleggingspand snel verkopen

Wilt u uw beleggingspand snel verkopen in Den Haag, Delft Leiden, Rotterdam, Utrecht of Amsterdam? Sons Real Estate is zeer actief in de Randstad. Echter zijn wij ook in alle andere gebieden van Nederland actief op zoek naar beleggingspanden voor onze beleggers. Wij kunnen uw beleggingspand indien nodig heel snel verkopen. Er staan namelijk altijd beleggers klaar om uw beleggingspand van u over te nemen. Het aanbod van beleggingspanden wordt namelijk steeds schaarser, door de steeds strengere regelgeving van gemeentes en overheden. In de meeste grote gemeentes is het namelijk al onmogelijk om een vergunning te krijgen voor een nieuw kamperverhuurpand.

 

Waarom uw beleggingspand laten verkopen met Sons Real Estate

  • Geen opstart en courtagekosten.
  • Groot netwerk aan beleggers, dus u bent verzekerd van een goed bod.
  • Discreet, snel en een veilige verkoop van uw beleggingspand
  • Compleet ontzorgt tijdens de verkoop
  • Een bod op uw pand zonder financieel voorbehoud
  • Snelle verkoop is haalbaar
  • Jarenlange ervaring in de verkoop en aankoop van beleggingspanden

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie ontvangen of wilt u graag dat wij een keer vrijblijvend bij u langs rijden? Dan kunt u ons altijd bereiken via info@sonsrealestate.nl of telefonisch tijdens kantoortijden op ons hoofdkantoor op: 070 737 0462. Wij kunnen dan een afspraak inplannen om uw wensen te bespreken.