Beleggingspand Zwolle verkopen of kopen? Sons Real Estate
beleggingspand zwolle

Gespecialiseerd in beleggingspanden in Zwolle

De beste prijs!

Eerlijke waardebepaling dankzij groot netwerk investeerders

Stille verkoop

Beleggingsobjecten aanbod middels 'stille verkoop'. Meld u aan!

Beoordeeld met 8,9

Klanten beoordelen ons met een 8,9!

Beleggingspand Zwolle verkopen of kopen?

Heeft u een beleggingspand in Zwolle die u wilt verkopen of kopen? Sons Real Estate is de specialist in de aan en verkoop van beleggingspanden in Zwolle. Wij krijgen dagelijks nieuw vastgoedaanbod in Zwolle, waaronder leegstaande en verhuurde beleggingspanden. Dankzij ons grote netwerk aan zowel particuliere als zakelijke beleggers in Zwolle, weten wij elk type beleggingspand vliegensvlug te verkopen. Wij begeleiden verkopers het gehele verkooptraject van A tot Z, en brengen hier bovendien geen kosten voor in rekening. Wij beschikken over het grootste off market vastgoedaanbod in Zwolle en omgeving.Beleggingspand Zwolle te koop

Wij bieden beleggingspanden in Zwolle vrijwel altijd middels ‘stille verkoop’ te koop aan. De panden worden dus niet wijd verspreid over de openbare markt, maar worden juist direct aangeboden aan potentiële kopers waarvan wij met zekerheid weten dat zij interesse hebben in uw beleggingspand. Doordat wij precies weten wie waar naar op zoek is, zijn wij de ideale matchmaker tussen beleggingspand en nieuwe eigenaar. Wij zijn de beleggingspanden makelaar van Zwolle en zijn er voor zowel verkoper als belegger. Wij leggen elk pand neer bij een aantal beleggers. Wanneer de beleggers interesse tonen dan worden er bezichtigingen ingepland. Vervolgens worden er biedingen uitgebracht en kan verkoper deze weigeren, in onderhandeling treden of accepteren. Bij acceptatie is uw beleggingspand in Zwolle binnen enkele dagen verkocht.

Zwolle staat bekend om zijn mooie centrum. Er zijn een groot aantal parels onder de beleggingspanden. Dit zijn vaak monumentale panden met beschermd stadsgezicht. Deze panden wil elke vastgoedbelegger in Zwolle wel in zijn portefeuille hebben. Deze panden zijn echter schaars en komen nauwelijks op de openbare markt terecht. In veel gevallen blijft het vastgoed namelijk binnen de familie of wordt het via via verkocht. Sons Real Estate is een van de partijen aan wie dit soort panden regelmatig via via wordt aangeboden. Wij verkopen dus nog met regelmaat dit soort mooie plaatjes aan nieuwe beleggers. Naast dit soort panden zijn wij ook gespecialiseerd in het verkopen van verhuurde en leegstaande woningen door heel Zwolle. Zowel deze appartementen als woonhuizen kunnen in leegstaande staat worden omgezet in een beleggingspand. Ook kunt u bij ons terecht voor de verkoop of aankoop van de volgende beleggingspanden in Zwolle; hotels, verhuurde en leegstaande kantoorpanden, winkelpanden, horecapanden, bedrijfspanden en zorgvastgoed. Voor elk type belegger hebben wij dus de juiste beleggingspanden en voor elke verkoper de juiste koper.

Waarom uw beleggingspand kopen of verkopen via Sons Real Estate

 • Grootste netwerk van particuliere beleggers, beleggingsfondsen, makelaars en VVE’s.
 • Geen makelaarskosten bij de verkoop van uw pand
 • Snelle verkoop zonder financieringsvoorbehouden
 • Wij brengen geen kosten in rekening bij de verkopers van beleggingspanden
 • Onze klanten beoordelen ons met een 8,9
 • Dagelijks nieuw vastgoedaanbod
 • Het gehele traject ontzorgd van A tot Z


Beleggingspanden zwolle


Welke type beleggingspanden verkoopt Sons Real Estate in Zwolle?

 • Herenhuizen zowel leegstaand als verhuurd
 • Grachtenpanden
 • Appartementen in zowel goede als slechte staat
 • Woonhuizen met mogelijkheid tot verhuur aan expats aan gezinnen
 • Complete woningportefeuilles in Zwolle
 • Zakelijk vastgoed zoals kantoorpanden, hotels en bedrijfspanden


Studentenhuis verkopen zwolle


Beleggen in vastgoed voor beginners 2021

Exclusief partnership 500k +

Bekijk hier meer over de mogelijkheden om met Sons Real Estate een gezamenlijke vastgoedportefeuille op te bouwen. Wij beschikken over een vastgoedvehikel waarmee we maandelijks zeer courante vastgoedportefeuilles opbouwen.
Beleggingspanden zwolle

Financieren van uw beleggingspand in Zwolle

Wilt u een beleggingspand of een volledige woningportefeuille aankopen in Zwolle en heeft u daar een financiering voor nodig? Ook bij de financiering van uw beleggingspand zijn wij u graag van dienst. Wij vergelijken alle aanbieders van vastgoedhypotheken, op voorwaarden, rente en aflossing. Zo bent u verzekerd van de meest passende vastgoedhypotheek op uw beleggingspand.

Beleggingspanden zwolle

Beleggingspand Financieren

Heeft u een beleggingspand op het oog en wilt u deze financieren? Dan zijn er meerdere mogelijkheden. Zo zijn er slechts een aantal banken in Nederland die beleggingspand hypotheken verstrekken. Echter kunt u niet direct terecht bij alle partijen. Dit gaat namelijk via een tussenpersoon. Bekende beleggingshypotheekverstrekkers zijn de NIBC, RNHB, Domivest en ING.

Vroeger kon u ook bij de Rabobank uw beleggingspand financieren, echter zijn zij er enkele maanden geleden mee gestopt. De Rabobank heeft er voor gekozen om geen lening meer te vertrekken voor beleggingspanden omdat het een te hoog risico met zich meebrengt. U kunt dus alleen nog maar geld lenen voor een beleggingspand bij de bovenstaande beleggingsbanken.

Bij deze partijen kunt u al een hypotheek krijgen tot 70% a 80% van de taxatiewaarde van het pand. Er dienen dus altijd een eigen inbreng te worden meegebracht bij de aankoop van een beleggingspand. Wij adviseren onze beleggers als onafhankelijk tussenpersoon bij het kiezen van de hypotheekverstrekker die het meest aantrekkelijke hypotheekvoorstel  voor uw beleggingspand kan aanbieden. Houdt u er wel rekening mee dat de hypotheekrente van een beleggingspand aanzienlijk hoger ligt dan de hypotheek van uw eigen woning. De hypotheekrente ligt op dit moment namelijk tussen de 3,5% en 4%.

Waarom een beleggingspand kopen in Zwolle met Sons Real Estate?

 • No Cure No Pay basis. Vinden wij geen beleggingspand dat aansluit op uw wensen dan zijn er verder geen kosten aan verbonden.
 • Grootste aanbod beleggingspanden in Zwolle, Groningen, Zwolle, Leeuwarden of Utrecht
 • Beschikt over een eigen bouwafdeling, waardoor wij precies weten wat de kosten zijn voor eventuele benodigde aanpassingen/verbouwingen van het pand. Bovendien kunnen wij deze verbouw werkzaamheden tegen de scherpste tarieven uitvoeren.
 • Beschikt over een groot netwerk aan huurders in Zwolle, waardoor u ook in economische mindere tijden sneller aan een huurder komt.
 • We kunnen het complete beheer van uw vastgoed uit handen nemen. Denk hierbij aan het onderhoud, contactpersoon bij vragen, en incasseren van de huurpenningen. Zo bent u volledig ontzorgd en heeft u geen omkijken naar uw vastgoed.

Zoekopdracht beleggingspanden

Meldt u aan voor ons unieke aanbod panden in 'stille verkoop' 

Wanneer u een beleggingspand wilt kopen vragen wij daarom altijd om een zoekopdracht bij ons neer te leggen. Hierin staat vermeld in welke prijsklasse u zoekt, het soort beleggingspanden, de locaties, uw rendementseisen en alle overige zaken die voor u van groot belang zijn. Uw zoekopdracht beheren wij in een beveiligde omgeving en wordt nooit openbaar gemaakt.


Wij houden u gericht op de hoogte op basis van uw zoekopdracht

In deze zoekopdracht staat dus precies omschreven wat u precies zoekt, zodat wij bij nieuw aanbod direct weten of er een pand tussen zit dat aansluit op uw wensen. Zo kunnen wij dus op zeer snelle en gemakkelijke wijze schakelen tussen vraag en aanbod.

Meer informatie of wilt u een vrijblijvend gesprek?

Beleggingspanden zwolle

Andere contactmogelijkheden

Graag komen wij in contact met u op de manier die ú wenst. U kunt ons bereiken via info@sonsrealestate.nl of via 085 004 7350. Wij zijn telefonisch te bereiken op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:00 uur. Ook kunt u altijd bij ons op kantoor terecht voor een kosteloos en vrijblijvend vastgoedadvies.

Mogelijkheden Sons Real Estate

Vastgoedadvies op maat

Vastgoedadvies op maat

Professioneel advies voor uw situatie

Vanaf € 285,-

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Koop aan met onze specialisten

€ 2.850,-

Snel huis verkopen

1 daagse spoedcursus

Met kennis, netwerk en panden op zak

€ 1.175,-