Verhuurd huis kopen? Verhuurde woning in verhuurde staat?
Beleggingspanden verhuurd huis kopen

Verhuurd huis kopen als belegging?

Uw partner bij het realiseren van uw eigen vastgoedbelegging

Geen kosten voor u

Volledig vrijblijvend en geen courtagekosten voor de verkoper

Dagelijks vastgoed 

Dagelijks exclusief aanbod verhuurde woningen

Alles van A tot Z geregeld

Wij regelen huurders, huurders-overeenkomsten, enzovoorts!

Home / Beleggingspanden / Verhuurd huis kopen

Verhuurd huis kopen als belegging

Wilt u een verhuurde woning kopen als belegging? Een verhuurd huis kopen als belegging is een van de beste manieren om een passief inkomen op te bouwen. Sons Real Estate is gespecialiseerd in de aan- en verkoop van beleggingspanden. Wij beschikken dagelijks over nieuw aanbod verhuurde huizen(beleggingspanden). Wij begeleiden beginnende beleggers tijdens het gehele traject van de aankoop van één beleggingspand.Huis kopen met huurders erin

Het voordeel van een huis kopen met huurders erin is dat u direct bij de aankoop huurinkomsten zult genereren. Het is daarom prettig dat er direct een vast huurcontract op zit zodat u zich voorlopig geen zorgen hoeft te maken dat de huurders eruit zullen gaan. Wel is het belangrijk om te weten of de huurder altijd netjes zijn of haar huur heeft betaald zodat u weet dat het om een betrouwbaar persoon gaat.

Woning in verhuurde staat kopen met Sons Real Estate

Wij begeleiden beleggers bij de aankoop van woningen in verhuurde staat. Verhuurde woningen kopen als belegging is een serieuze zaak en daardoor dient er goed vooronderzoek te worden verricht. Goed onderzoek bespaart namelijk ellende achteraf. Waarom kiezen onze beleggers voor Sons Real Estate?

  • No Cure No Pay
  • Dagelijks exclusief aanbod verhuurde woningen
  • Direct goed rendement op uw investering
  • Het gehele traject ontzorgt
  • Vastgoedadvies op maat


Beleggingspanden verhuurd huis kopen


Beleggen in vastgoed voor beginners 2021

Exclusief partnership 500k +

Bekijk hier uw mogelijkheden om met Sons Real Estate een gezamenlijke vastgoedportefeuille op te bouwen. Wij beschikken over een vastgoedvehikel waarmee we maandelijks zeer courante vastgoedportefeuilles opbouwen.

Werkwijze bij het kopen van een huis voor de verhuur via Sons Real Estate

1. Intakegesprek. In dit gesprek bekijken we naar de mogelijkheden voor u om te investeren in vastgoed. Bij een positief adviesgesprek kunnen wij starten met een aankooptraject.

2. Na dit gesprek start de zoektocht naar courante beleggingspanden om te verhuren of die al reeds verhuurd zijn. Deze panden zenden wij u toe en hier kunnen wij bij interesse een bezichtiging voor inplannen.

3. Wanneer u interesse heeft in een pand dan zullen we gezamenlijk een bezichtiging inplannen om de staat van onderhoud, indeling, uitstraling en overige onderdelen van het pand te bekijken.


4. Na bezichtiging heeft u de keuze om van het pand af te zien of om een bod uit te brengen. Bij het uitbrengen van een bod kunnen wij u adviseren en begeleiden.

5. Bij ontvangst van het bod kan de verkoper het bod afwijzen, in onderhandeling treden of accepteren. Wanneer er in onderhandeling wordt getreden dan begeleiden wij en adviseren tijdens het biedingsproces en de eventuele voorbehouden.

6. Is de bieding geaccepteerd dan heeft u het pand aangekocht en kan indien nodig het financieringsproces in gang gezet. Wij werken met betrouwbare vastgoedfinancierders en kunnen u daar in adviseren.

7. Heeft u een pand dat nog niet verhuurd is dan kunnen wij indien gewenst huurders verzorgen inclusief huurcontracten.