Verhuurd pand kopen? Koop samen met Sons Real Estate
arrow_drop_up arrow_drop_down
beleggingspand groningen

Verhuurd pand kopen?

Uw partner bij het realiseren van uw eigen huurpand

Home / Beleggingspanden / Verhuurd pand kopen

beste huis bod

No Cure No Pay

Volledig vrijblijvend en geen courtagekosten voor de verkoper

3

Voor de beste deal

Dagelijks exclusief aanbod verhuurde woningen

2

Grootste aanbod

Grootste stille verkoop aanbod met verhuurde panden

Verhuurd pand kopen

Wilt u een verhuur pand kopen? Sons Real Estate is gespecialiseerd in de aan en verkoop van beleggingspanden. Wij begeleiden beleggers bij het aankopen van verhuurde panden. Zo heeft u bij de aankoop direct rendement op uw beleggingspand. Wanneer u wilt investeren in vastgoed dan is het kopen van een verhuurd pand dus de makkelijkste weg. Veel beleggers zoeken ook woningen die zij kunnen omzetten tot beleggingspand. Echter dienen er dan in veel gevallen nog allerlei aanpassingen en vergunningen te worden aangevraagd. Wanneer u direct een verhuurd pand gaat kopen dan slaat u deze stappen over en heeft u direct een courant pand voor de verhuur waar daadwerkelijk huurders met een huurcontract in zitten.

Pand met huurders kopen

Wanneer u een pand met huurders wilt kopen dan zijn er een aantal dingen waar u op moet letten. Hoe is de staat van het pand, wat staat er allemaal in het huurcontract, zijn er problemen met de huurders of buren geweest, hoe is de VVE en zijn alle vergunningen ed in orde. Daarnaast zijn er nog een hoop andere punten die dienen te worden nagelopen voordat er een bod kan worden uitgebracht. Sons Real Estate begeleid in dit proces en ontzorgt u het gehele traject van A tot Z. Wij krijgen dagelijks nieuwe panden middels ‘stille verkoop’ aangeboden. Deze panden komen niet op de openbare markt terecht en worden direct bij beleggers aangeboden. Zo beschikken wij altijd over voldoende vastgoedaanbod voor onze kopers die op zoek zijn naar panden voor de verhuur.

 

 Waarom uw pand met huurders kopen middels Sons Real Estate?

  • Grootste stille verkoop aanbod met verhuurde panden
  • No Cure No Pay
  • Het gehele aankooptraject begeleid door een vastgoedspecialist
  • De beste deals dankzij ons eigen beleggingspandtransformatie team
  • Wij verzorgen ook het vastgoedbeheer
2


Werkwijze bij het kopen van een huis voor de verhuur via Sons Real Estate

1. Intakegesprek. In dit gesprek bekijken we naar de mogelijkheden voor u om te investeren in vastgoed. Bij een positief adviesgesprek kunnen wij starten met een aankooptraject.

2. Na dit gesprek start de zoektocht naar courante beleggingspanden om te verhuren of die al reeds verhuurd zijn. Deze panden zenden wij u toe en hier kunnen wij bij interesse een bezichtiging voor inplannen.

3. Wanneer u interesse heeft in een pand dan zullen we gezamenlijk een bezichtiging inplannen om de staat van onderhoud, indeling, uitstraling en overige onderdelen van het pand te bekijken.

4. Na bezichtiging heeft u de keuze om van het pand af te zien of om een bod uit te brengen. Bij het uitbrengen van een bod kunnen wij u adviseren en begeleiden.

5. Bij ontvangst van het bod kan de verkoper het bod afwijzen, in onderhandeling treden of accepteren. Wanneer er in onderhandeling wordt getreden dan begeleiden wij en adviseren tijdens het biedingsproces en de eventuele voorbehouden.

6. Is de bieding geaccepteerd dan heeft u het pand aangekocht en kan indien nodig het financieringsproces in gang gezet. Wij werken met betrouwbare vastgoedfinancierders en kunnen u daar in adviseren.

7. Heeft u een pand dat nog niet verhuurd is dan kunnen wij indien gewenst huurders verzorgen inclusief huurcontracten.