Vastgoedbelegging

Uw partner bij het realiseren van uw eigen vastgoedbelegging

Waarom kiezen onze klanten voor Sons Real Estate

Beoordeeld met een 9.4
Alles van A tot Z geregeld

Wij regelen huurders, huurders-overeenkomsten, enzovoorts!

Groot aanbod panden

Regelmatig ontvangen wij nieuwe panden middels stille verkoop

Advies op maat

Wij helpen u aan vastgoedbelegging met een goed rendement!

Home / Beleggingspanden / Vastgoedbelegging

Vastgoedbeleggingen

Bent u op zoek naar een vastgoedbedrijf die ervoor zorgt dat uw vastgoedbelegging goed op wordt opgestart? Sons Real Estate helpt particulieren en jonge ondernemers bij hun eerste vastgoedbeleggingsproject. Wij regelen alles van A tot Z!

De focus van Sons Real Estate ligt bij kantoorpanden, bedrijfsruimtes, studentenwoningen, horecaruimtes en uiteraard particulier woningverhuur. In de hedendaagse vastgoedwereld worden bestaan onze vastgoedbeleggingsprojecten uit woningverhuur en bedrijfspand verhuur. Denk hierbij aan gastarbeiders, maar ook gewoon huurders uit de lokale omgeving.  En dankzij ons brede netwerk kunnen wij snel schakelen tijdens het proces, van het vinden van investeerders zoals U. Maar ook als u wilt afzien van uw vastgoedbelegging pand, dan kunt u bij Sons Real Estate terecht!

Stille verkoop van het beleggingsaanbod

De panden die wij in beheer hebben, stomen wij klaar voor vastgoedbelegging. Van oudsher is Sons Real Estate een bouwonderneming, gespecialiseerd in beleggingspanden. Zo verhogen wij de waardes van alle soorten panden, zodat zowel u als wij er voldoende profijt aan kunnen hebben. Want kwaliteit voor u, betekent ook een goed verhaal over ons. Met onze nuchtere visie op de vastgoedwereld zorgen wij ervoor dat we de juiste panden koppelen aan de meest geschikte investeerders. Daarom bieden wij onze panden aan middels stille verkoop of stille aanbod. Wij delen onze panden voor vastgoed belegging in principe niet openbaar aan. Er zijn natuurlijk uitzonderingen. 

Waar is Sons Real Estate actief?

Wij zijn actief in de gehele randstad en alle binnenstedelijke gebieden in geheel Nederland. Bij verkoop van vastgoed komen wij altijd bij u langs voor een opname en voor aankoop van vastgoed nodigen wij u uit bij ons op kantoor. Ons hoofdkantoor is gevestigd te Den Haag.

Meer informatie

Heeft u nog vragen na het lezen van deze pagina dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn op werkdagen geopend van 08:30 uur tot 17:00 uur.

Exclusief partnership 500k +

Lees hier meer over de mogelijkheden om met Sons Real Estate een gezamenlijke vastgoedportefeuille op te bouwen. Wij beschikken over een vastgoedvehikel waarmee we maandelijks zeer courante vastgoedportefeuilles opbouwen.
Exclusief partnership 500k +
 

Mogelijkheden Sons Real Estate

5/5

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!