Gespecialiseerd in beleggingspanden in Leeuwarden

Beleggingspand in Leeuwarden kopen? Uw eigen beleggingspand verkopen of laten beheren? Sons Real Estate is dé beleggingsspecialist van Leeuwarden!

Uw partner voor de aankoop en verkoop van beleggingspanden in Leeuwarden

Aan- of verkopen van een beleggingspand?

Vrijblijvend gratis waardebepaling
Verkoop beleggingspand discreet middels 'stille verkoop'
Persoonlijk op de hoogte blijven van ons aanbod 'stille verkoop'
Wij brengen geen kosten in rekening bij de verkopers van beleggingspanden
Wij regelen alles van A tot Z voor uw beleggingspand
Grootste aanbod beleggingspanden in Leeuwarden
Grootste netwerk van particuliere beleggers, beleggingsfondsen, makelaars en VVE’s.
Beoordeeld met een 9.4
Voor alle beleggingspanden

Van studentenhuis tot verhuurd bedrijfspand. Alle staten van onderhoud.

Panden in alle staten

Bij ons kunt u terecht voor alle staten en bouwjaren van uw pand!

De beste prijs!

Eerlijke waardebepaling dankzij groot netwerk investeerders

Beleggingspand Leeuwarden

Wilt u een beleggingspand in Leeuwarden verkopen of kopen? Sons Real Estate is de spil tussen de aan en verkoop van beleggingspanden in Leeuwarden. Wij krijgen dagelijks nieuw aanbod van verkopers van beleggingspanden. Dankzij ons ruime netwerk aan zowel particuliere als zakelijke beleggers, weten wij elk type beleggingspand in Leeuwarden te verkopen. Wij begeleiden verkopers het gehele traject van A tot Z, en brengen hier bovendien geen kosten voor in rekening. Kopers kunnen middels ons gesloten netwerk het off market aanbod inzien, bezichtigen en op bieden.

Beleggingspanden Leeuwarden te koop

Beleggingspanden in Leeuwarden worden middels ‘stille verkoop’ te koop aangeboden. De panden komen dus niet op de openbare markt terecht, maar worden direct aan de juiste potentiële kopers aangeboden. Doordat wij exact weten wie waar naar op zoek is, weten wij voor elk type beleggingspand direct de juiste koper te vinden. Wij leggen het pand neer bij een aantal beleggers. Wanneer deze interesse tonen dan worden er bezichtigingen ingepland. Vervolgens worden er biedingen uitgebracht en kan verkoper deze weigeren, in onderhandeling treden of accepteren.

Leeuwarden heeft een groot aantal monumentale grachtenpanden. Deze panden zijn zeer in trek bij beleggers maar echter ook zeer schaars. Deze komen namelijk maar beperkt op de markt terecht. In veel gevallen blijven deze panden namelijk binnen de familie of binnen het bedrijf. Echter krijgt Sons Real Estate nog met regelmaat dit soort mooie plaatjes aangeboden. Naast dit soort panden zijn wij ook gespecialiseerd in het verkopen van verhuurde woningen door heel Leeuwarden, zowel appartementen als woonhuizen. Ook kunt u bij ons terecht voor de verkoop van de volgende beleggingspanden; hotels, verhuurde kantoorpanden, winkelpanden, horecapanden en bedrijfspanden. Voor elk type belegger hebben wij dus de juiste beleggingspanden.

Welke type beleggingspanden verkoopt Sons Real Estate in Leeuwarden?

Exclusief partnership 500k +

Bekijk hier uw mogelijkheden om met Sons Real Estate een gezamenlijke vastgoedportefeuille op te bouwen. Wij beschikken over een vastgoedvehikel waarmee we maandelijks zeer courante vastgoedportefeuilles opbouwen.

Financieren van uw beleggingspand in Leeuwarden

Wilt u een beleggingspand of een volledige woningportefeuille aankopen in Leeuwarden en heeft u daar een financiering voor nodig? Ook bij de financiering van uw beleggingspand zijn wij u graag van dienst. Wij vergelijken alle aanbieders van vastgoedhypotheken, op voorwaarden, rente en aflossing. Zo bent u verzekerd van de meest passende vastgoedhypotheek op uw beleggingspand.

Beleggingspand Financieren

Heeft u een beleggingspand op het oog en wilt u deze financieren? Dan zijn er meerdere mogelijkheden. Zo zijn er slechts een aantal banken in Nederland die beleggingspand hypotheken verstrekken. Echter kunt u niet direct terecht bij alle partijen. Dit gaat namelijk via een tussenpersoon. Bekende beleggingshypotheekverstrekkers zijn de NIBC, RNHB, Domivest en ING.

Vroeger kon u ook bij de Rabobank uw beleggingspand financieren, echter zijn zij er enkele maanden geleden mee gestopt. De Rabobank heeft er voor gekozen om geen lening meer te vertrekken voor beleggingspanden omdat het een te hoog risico met zich meebrengt. U kunt dus alleen nog maar geld lenen voor een beleggingspand bij de bovenstaande beleggingsbanken.

Bij deze partijen kunt u al een hypotheek krijgen tot 70% a 80% van de taxatiewaarde van het pand. Er dienen dus altijd een eigen inbreng te worden meegebracht bij de aankoop van een beleggingspand. Wij adviseren onze beleggers als onafhankelijk tussenpersoon bij het kiezen van de hypotheekverstrekker die het meest aantrekkelijke hypotheekvoorstel  voor uw beleggingspand kan aanbieden. Houdt u er wel rekening mee dat de hypotheekrente van een beleggingspand aanzienlijk hoger ligt dan de hypotheek van uw eigen woning. De hypotheekrente ligt op dit moment namelijk tussen de 3,5% en 4%.

Waarom een beleggingspand kopen of verkopen in Leeuwarden met Sons Real Estate?

Grootste aanbod beleggingspanden in Zwolle, EnschedeLeeuwarden of Utrecht!

Zoekopdracht beleggingspanden

Meldt u aan voor ons unieke aanbod panden in ‘stille verkoop’ 

Wanneer u een beleggingspand wilt kopen vragen wij daarom altijd om een zoekopdracht bij ons neer te leggen. Hierin staat vermeld in welke prijsklasse u zoekt, het soort beleggingspanden, de locaties, uw rendementseisen en alle overige zaken die voor u van groot belang zijn. Uw zoekopdracht beheren wij in een beveiligde omgeving en wordt nooit openbaar gemaakt.

Wij houden u gericht op de hoogte op basis van uw zoekopdracht

In deze zoekopdracht staat dus precies omschreven wat u precies zoekt, zodat wij bij nieuw aanbod direct weten of er een pand tussen zit dat aansluit op uw wensen. Zo kunnen wij dus op zeer snelle en gemakkelijke wijze schakelen tussen vraag en aanbod.

Meer informatie of wilt u een vrijblijvend gesprek

Andere contactmogelijkheden

Graag komen wij in contact met u op de manier die ú wenst. U kunt ons bereiken via info@sonsrealestate.nl of via 085 004 7350. Wij zijn telefonisch te bereiken op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:00 uur. Ook kunt u altijd bij ons op kantoor terecht voor een kosteloos en vrijblijvend vastgoedadvies.

Mogelijkheden Sons Real Estate

5/5

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!