Beleggingspand Leeuwarden verkopen of kopen? Sons Real Estate
arrow_drop_up arrow_drop_down
beleggingspand leeuwarden

Gespecialiseerd in beleggingspanden in Leeuwarden

Beoordeeld met een 8,9

Klanten beoordelen ons met een 8,9!

Stille verkoop

Beleggingsobjecten aanbod middels 'stille verkoop'. Meld u aan!

De beste prijs!

Eerlijke waardebepaling dankzij groot netwerk investeerders

Beleggingspand Leeuwarden

Wilt u een beleggingspand in Leeuwarden verkopen of kopen? Sons Real Estate is de spil tussen de aan en verkoop van beleggingspanden in Leeuwarden. Wij krijgen dagelijks nieuw aanbod van verkopers van beleggingspanden. Dankzij ons ruime netwerk aan zowel particuliere als zakelijke beleggers, weten wij elk type beleggingspand in Leeuwarden te verkopen. Wij begeleiden verkopers het gehele traject van A tot Z, en brengen hier bovendien geen kosten voor in rekening. Kopers kunnen middels ons gesloten netwerk het off market aanbod inzien, bezichtigen en op bieden.

Beleggingspanden Leeuwarden te koop

Beleggingspanden in Leeuwarden worden middels ‘stille verkoop’ te koop aangeboden. De panden komen dus niet op de openbare markt terecht, maar worden direct aan de juiste potentiële kopers aangeboden. Doordat wij exact weten wie waar naar op zoek is, weten wij voor elk type beleggingspand direct de juiste koper te vinden. Wij leggen het pand neer bij een aantal beleggers. Wanneer deze interesse tonen dan worden er bezichtigingen ingepland. Vervolgens worden er biedingen uitgebracht en kan verkoper deze weigeren, in onderhandeling treden of accepteren.

Leeuwarden heeft een groot aantal monumentale grachtenpanden. Deze panden zijn zeer in trek bij beleggers maar echter ook zeer schaars. Deze komen namelijk maar beperkt op de markt terecht. In veel gevallen blijven deze panden namelijk binnen de familie of binnen het bedrijf. Echter krijgt Sons Real Estate nog met regelmaat dit soort mooie plaatjes aangeboden. Naast dit soort panden zijn wij ook gespecialiseerd in het verkopen van verhuurde woningen door heel Leeuwarden, zowel appartementen als woonhuizen. Ook kunt u bij ons terecht voor de verkoop van de volgende beleggingspanden; hotels, verhuurde kantoorpanden, winkelpanden, horecapanden en bedrijfspanden. Voor elk type belegger hebben wij dus de juiste beleggingspanden.

Waarom uw beleggingspand kopen of verkopen met Sons Real Estate

 • Grootste netwerk van particuliere beleggers, beleggingsfondsen, makelaars en VVE’s.
 • Wij brengen geen kosten in rekening bij de verkopers van beleggingspanden
 • Onze klanten beoordelen ons met een 8,9
 • Dagelijks nieuw vastgoedaanbod
 • Het gehele traject ontzorgd van A tot Z

Welke type beleggingspanden verkoopt Sons Real Estate in Leeuwarden?

 • Verhuurde & leegstaande herenhuizen
 • Grachtenpanden
 • Appartementen in zowel goede als slechte staat
 • Woonhuizen met mogelijkheid tot verhuur aan expats aan gezinnen
 • Complete woningportefeuilles in Leeuwarden
 • Zakelijk vastgoed zoals kantoorpanden, hotels en bedrijfspanden


      

 Financieren van uw beleggingspand in Leeuwarden

Wilt u een beleggingspand of een volledige woningportefeuille aankopen in Leeuwarden en heeft u daar een financiering voor nodig? Ook bij de financiering van uw beleggingspand zijn wij u graag van dienst. Wij vergelijken alle aanbieders van vastgoedhypotheken, op voorwaarden, rente en aflossing. Zo bent u verzekerd van de meest passende vastgoedhypotheek op uw beleggingspand.

Waarom een beleggingspand kopen in Leeuwarden met Sons Real Estate?

 • No Cure No Pay basis. Vinden wij geen beleggingspand dat aansluit op uw wensen dan zijn er verder geen kosten aan verbonden.
 • Grootste aanbod beleggingspanden in Zwolle, EnschedeLeeuwarden of Utrecht
 • Beschikt over een eigen bouwafdeling, waardoor wij precies weten wat de kosten zijn voor eventuele benodigde aanpassingen/verbouwingen van het pand. Bovendien kunnen wij deze verbouw werkzaamheden tegen de scherpste tarieven uitvoeren.
 • Beschikt over een groot netwerk aan huurders in Leeuwarden, waardoor u ook in economische mindere tijden sneller aan een huurder komt.
 • We kunnen het complete beheer van uw vastgoed uit handen nemen. Denk hierbij aan het onderhoud, contactpersoon bij vragen, en incasseren van de huurpenningen. Zo bent u volledig ontzorgd en heeft u geen omkijken naar uw vastgoed.

Zoekopdracht beleggingspanden

Meldt u aan voor ons unieke aanbod panden in 'stille verkoop' 

Wanneer u een beleggingspand wilt kopen vragen wij daarom altijd om een zoekopdracht bij ons neer te leggen. Hierin staat vermeld in welke prijsklasse u zoekt, het soort beleggingspanden, de locaties, uw rendementseisen en alle overige zaken die voor u van groot belang zijn. Uw zoekopdracht beheren wij in een beveiligde omgeving en wordt nooit openbaar gemaakt.

Wij houden u gericht op de hoogte op basis van uw zoekopdracht

In deze zoekopdracht staat dus precies omschreven wat u precies zoekt, zodat wij bij nieuw aanbod direct weten of er een pand tussen zit dat aansluit op uw wensen. Zo kunnen wij dus op zeer snelle en gemakkelijke wijze schakelen tussen vraag en aanbod.

Meer informatie of wilt u een vrijblijvend gesprek?

Andere contactmogelijkheden

Graag komen wij in contact met u op de manier die ú wenst. U kunt ons bereiken via info@sonsrealestate.nl of via 070 737 0462. Wij zijn telefonisch te bereiken op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:00 uur. Ook kunt u altijd bij ons op kantoor terecht voor een kosteloos en vrijblijvend vastgoedadvies.