Hotel of hotelpand verkopen? Samen met Sons Real Estate
Hotel verkopen

Hotel verkopen?

Uw partner bij het aankopen, verkopen en beheren van hotels.

Geen kosten voor u

Volledig vrijblijvend en geen courtagekosten voor de verkoper

Groot kopers netwerk

Groot kopersnetwerk die uw hotel kopen middels 'stille verkoop'

Snel een goed bod

Een eerlijke waardebepaling en snelle verkoop van uw hotel!

Hotel verkopen

Wilt u graag uw hotel verkopen? Sons Real Estate is gespecialiseerd in de aan en verkoop van hotelvastgoed. Wij beschikken over een enorm netwerk aan particuliere en zakelijke kopers, voor zowel de exploitatie als verkoop van uw hotel. Zo brengen wij vraag en aanbod bij elkaar, zonder tussenkomst van een verkoopmakelaar. Het voordeel hiervan is dat er bij u als verkopende partij geen courtagekosten in rekening worden gebracht. Zo verkoopt u dus kosteloos uw hotel tegen de beste voorwaarden.


Waarom onze partners voor ons kiezen

  • Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs
  • Zeer groot netwerk aan beleggers, investeringsfondsen en andere potentiële kopers
  • Geen kosten opstart en courtagekosten
  • Volledig ontzorgd tijdens de verkoop
  • Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis
  • Veilig, discreet en snel

Hotel verkoopproces van A tot Z

Er zijn momenten in het leven van hoteleigenaren, dat zij het besluit moeten of willen nemen om hun hotel te verkopen. Dit is voor vele een grote beslissing en dat is heel goed te begrijpen. Voor deskundige kennis en advies kunt u bij Sons Real Estate terecht om uw hotel tegen een reële prijs te verkopen.

Bij de verkoop van uw hotel komen wij, na ons eerste contact, geheel vrijblijvend bij u langs om de verkoop te bespreken. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend. Een prijsindicatie heeft u waarschijnlijk al in gedachten, indien dit niet het geval is helpen wij u bij de waardebepaling. Bij de waardebepaling kijken wij deskundig naar uw vastgoed, het inventaris en de goodwill. Na de waardebepaling kennen wij een prijs toe aan uw hotel. Wij bespreken deze prijs en vervolgens stellen wij samen de verkoopprijs op van uw hotel. Zodra de verkoopprijs van uw hotel is vastgesteld, zal uw hotel in ‘’stille verkoop’’ gaan. Voor de verkoper heeft dit naast privacy en veiligheidsoverwegingen als voordeel dat de personen die het hotel aangeboden krijgen, ook echt daadwerkelijke potentiële kopers zijn. Dit zijn direct partijen die vrijwel direct bereid zijn een bod op uw hotel uit te brengen. Wij weten namelijk van al onze beleggers exact wat zij zoeken en of het aanbod aansluit op wat zij zoeken. Zo kunnen wij dus snel schakelen tussen koper en verkoper.

Wij ontzorgen u het gehele traject van A tot Z. Wij zorgen voor het opstellen van brochuremateriaal zoals video's foto's en plattegronden. We zorgen voor het optellen van een koopovereenkomst en ondersteunen bij de juridische en fysieke overdracht.

Niet-openbare verkoop oftewel 'stille verkoop' 

Zodra de verkoopprijs van uw hotel en/of hotelpand is vastgesteld, zal uw hotel in ‘’stille verkoop’’ gaan. Voor de verkoper heeft dit naast privacy en veiligheidsoverwegingen als voordeel dat de personen die het hotel aangeboden krijgen ook echt daadwerkelijke potentiële kopers zijn, die in de meeste gevallen direct bereid zijn een bod uit te brengen. Wij weten namelijk van al onze beleggers precies wat zij zoeken en of het aanbod aansluit op wat zij zoeken. Zo kunnen wij dus snel schakelen tussen koper en verkoper. Bij de verkoop kunnen wij u vervolgens ook adviseren bij een notaris keuze. Daarnaast zorgen wij voor het optellen van een koopovereenkomst en ondersteunen wij bij de juridische en fysieke overdracht.

null


Hotel verkopen

Meer informatie of vrijblijvend gesprek?

Wilt u graag meer informatie ontvangen of heeft u na het lezen van dit artikel nog vragen? Wij beantwoorden graag al uw vragen. U kunt ons altijd bereiken via info@sonsrealestate.nl. Op werkdagen zijn wij alleen telefonisch bereikbaar tussen 09:00 uur en 17:00. U kunt ons telefonisch bereiken op 085 004 7350.