Beleggingspand Heerlen verkopen of kopen? Sons Real Estate
Beleggingspanden heerlen

Sons Real Estate geeft advies

Beleggingspanden Heerlen

Gespecialiseerd in beleggingspanden

Panden in alle staten

Bij ons kunt u terecht voor alle staten en bouwjaren van uw pand!

Verrassend aanbod

Dagelijks nieuw aanbod van woningvastgoed!

De beste prijs!

Een eerlijke waardebepaling en snelle verkoop van jouw woning.

Beleggingspanden Heerlen

Sons Real Estate is dé verbinder van beleggers in Nederland. Heeft u een beleggingspand in Heerlen, dan kunt u deze bij ons aanmelden voor een gratis waardebepaling. Indien u akkoord gaat met de geschatte waarde waarvoor wij het kunnen aanbieden binnen ons netwerk aan beleggers en investeerders, dan zullen wij uw beleggingspand discreet aanbieden in ons omvangrijke netwerk.Wij zullen uw beleggingspand uiteraard alleen aan de mand brengen bij relevante partijen. Wij voeren dus geen massa promotie uit, maar werken binnen gesloten kringen! U ontvangt vervolgens meerdere beleggers of andere vastgoedbedrijven die gespecialiseerd zijn in vastgoedbelegging! En het verplicht u werkelijk tot niets. Waarom zult u zich afvragen? Heel simpel: wij rekenen geen makelaarskosten aan verkopende partijen. Wij berekenen een kleine fee die wordt doorberekend aan de uiteindelijke koper. Bel ons op voor meer informatie hierover!

Laten we toch iets over het prachtige Heerlen zeggen! Aangrenzend met het prachtige Duitsland en nabije het mooie België. Een prachtig gebied met veel opties voor verhuur. In de buurt ligt het grote Maastricht of Roermond kunt u verhuren aan gezinnen, gastarbeiders en zelfs studenten! Wilt u uzelf laten informeren over de mogelijkheden van verhuur? Mail ons via info@sonsrealestate.nl of meld u aan als vastgoedbelegger!


Sons helpt u bij het vinden van een beleggingsobject

Naast ons eigen aanbod helpen wij, als aankoopmakelaar, onze klanten bij het vinden en aankopen van beleggingspanden in Heerlen. Aan de hand van uw wensen gaan wij via verschillende kanalen op zoek naar een beleggingspand dat aansluit op uw wensen. Of u nu op zoekt bent naar een beleggingspand voor zakelijk verhuur, verhuur aan expats of studentenkamerverhuur, wij vinden altijd een courant beleggingspand dat aansluit op uw wensen en wat zal resulteren in een succesvolle investering met hoog rendement.

Daarnaast handelen wij in beleggingspanden die wij zelf aankopen, renoveren, klaarmaken voor de verhuur en deze vervolgens weer aanbieden aan beleggers. Wij kopen alleen beleggingspanden op locaties die geschikt zijn voor verhuur en bovendien een flink rendement opleveren. Een beleggingspand in Heerlen levert namelijk al gauw een gemiddeld rendement van tussen de 7 en 8 procent exclusief g/w/l/ exclusief eventuele waardestijging van het beleggingspand.

Beleggingspand aan- of verkopen?

Sons Real Estate is uw partner bij de aankoop of verkoop van beleggingspanden.

 • Vrijblijvend gratis waardebepaling
 • Verkoop beleggingspand discreet middels 'stille verkoop'
 • Persoonlijk op de hoogte blijven van ons aanbod 'stille verkoop'
 • Bod zonder voorbehoud van financiering mogelijk
 • Wij regelen alles van A tot Z voor uw beleggingspand

Zorgeloos & blijvend uw maandelijkse uitkeringen ontvangen

Bij het aankopen van een goede vastgoedbelegging komt heel veel kijken. Om geen onnodige grote risico’s te lopen is het daarom van groot belang dat er iemand is met veel ervaring en kennis van zaken. Dankzij onze jarenlange vastgoedervaring weten wij precies waar we op moeten letten en kunnen zo al snel achterhalen of een pand geschikt is als belegging. Wanneer het pand geschikt is als belegging maken wij vervolgens een rendementsberekening om te bepalen of er voor u een goed rendement behaald kan worden. Zo bent u er zeker van dat het beleggingspand voldoet aan uw wensen en u vervolgens een passend bod kunt uitbrengen.


Beleggingspanden Heerlen

Beleggen in vastgoed voor beginners 2021

Exclusief partnership 500k +

Lees hier meer over de mogelijkheden om met Sons Real Estate een gezamenlijke vastgoedportefeuille op te bouwen. Wij beschikken over een vastgoedvehikel waarmee we maandelijks zeer courante vastgoedportefeuilles opbouwen.
Beleggingspanden Heerlen

Financieren van uw beleggingspand in Heerlen

Wilt u een beleggingspand of een volledige woningportefeuille aankopen in Heerlen en heeft u daar een financiering voor nodig? Ook bij de financiering van uw beleggingspand zijn wij u graag van dienst. Wij vergelijken alle aanbieders van vastgoedhypotheken, op voorwaarden, rente en aflossing. Zo bent u verzekerd van de meest passende vastgoedhypotheek op uw beleggingspand.

Beleggingspanden Heerlen

Beleggingspand Financieren

Heeft u een beleggingspand op het oog en wilt u deze financieren? Dan zijn er meerdere mogelijkheden. Zo zijn er slechts een aantal banken in Nederland die beleggingspand hypotheken verstrekken. Echter kunt u niet direct terecht bij alle partijen. Dit gaat namelijk via een tussenpersoon. Bekende beleggingshypotheekverstrekkers zijn de NIBC, RNHB, Domivest en ING.

Vroeger kon u ook bij de Rabobank uw beleggingspand financieren, echter zijn zij er enkele maanden geleden mee gestopt. De Rabobank heeft er voor gekozen om geen lening meer te vertrekken voor beleggingspanden omdat het een te hoog risico met zich meebrengt. U kunt dus alleen nog maar geld lenen voor een beleggingspand bij de bovenstaande beleggingsbanken.

Bij deze partijen kunt u al een hypotheek krijgen tot 70% a 80% van de taxatiewaarde van het pand. Er dienen dus altijd een eigen inbreng te worden meegebracht bij de aankoop van een beleggingspand. Wij adviseren onze beleggers als onafhankelijk tussenpersoon bij het kiezen van de hypotheekverstrekker die het meest aantrekkelijke hypotheekvoorstel  voor uw beleggingspand kan aanbieden. Houdt u er wel rekening mee dat de hypotheekrente van een beleggingspand aanzienlijk hoger ligt dan de hypotheek van uw eigen woning. De hypotheekrente ligt op dit moment namelijk tussen de 3,5% en 4%.

Waarom een beleggingspand kopen of verkopen in Heerlen met Sons Real Estate?

 • No Cure No Pay basis. Vinden wij geen beleggingspand dat aansluit op uw wensen dan zijn er verder geen kosten aan verbonden.
 • Grootste aanbod beleggingspanden in Heerlen
 • Kennis van de markt en van alle wijken in Heerlen
 • Beschikt over een eigen bouwafdeling, waardoor wij precies weten wat de kosten zijn voor eventuele benodigde aanpassingen/verbouwingen van het pand. Bovendien kunnen wij deze verbouw werkzaamheden tegen de scherpste tarieven uitvoeren.
 • Beschikt over een groot netwerk aan huurders in Heerlen, waardoor u ook in economische mindere tijden sneller aan een huurder komt.
 • We kunnen het complete beheer van uw vastgoed uit handen nemen. Denk hierbij aan het onderhoud, contactpersoon bij vragen, en incasseren van de huurpenningen. Zo bent u volledig ontzorgt en heeft u geen omkijken naar uw vastgoed.

Zoekopdracht beleggingspanden

Meldt u aan voor ons unieke aanbod panden in 'stille verkoop' 

Wanneer u een beleggingspand wilt kopen vragen wij daarom altijd om een zoekopdracht bij ons neer te leggen. Hierin staat vermeld in welke prijsklasse u zoekt, het soort beleggingspanden, de locaties, uw rendementseisen en alle overige zaken die voor u van groot belang zijn. Uw zoekopdracht beheren wij in een beveiligde omgeving en wordt nooit openbaar gemaakt.

Wij houden u gericht op de hoogte op basis van uw zoekopdracht

In deze zoekopdracht staat dus precies omschreven wat u precies zoekt, zodat wij bij nieuw aanbod direct weten of er een pand tussen zit dat aansluit op uw wensen. Zo kunnen wij dus op zeer snelle en gemakkelijke wijze schakelen tussen vraag en aanbod.

Meer informatie of wilt u een vrijblijvend gesprek?

Beleggingspanden Heerlen

Andere contactmogelijkheden

Graag komen wij in contact met u op de manier die ú wenst. U kunt ons bereiken via info@sonsrealestate.nl of via 070 737 0462. Wij zijn telefonisch te bereiken op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:00 uur. Ook kunt u altijd bij ons op kantoor terecht voor een kosteloos en vrijblijvend vastgoedadvies. Ook als u een beleggingspand in Maastricht heeft of zoekt, dan bent u bij Sons Real Estate helemaal aan het juiste adres!


arrow_drop_up arrow_drop_down