Beleggingspanden Den Haag (ver)kopen? Sons beleggingspand
Beleggingspanden Den Haag

Beleggingspanden Den Haag

Uw partner bij het verkopen van vastgoed.

beste huis bod

De beste prijs!

Een eerlijke waardebepaling en snelle verkoop van uw pand

4

Panden in alle staten

Bij ons kunt u terecht voor alle staten en bouwjaren van uw pand!

Beoordeeld met 8,9

Klanten beoordelen ons met een 8,9!

Home / Beleggingspanden / Den Haag

Beleggingspanden Den Haag

Wilt u een beleggingspand of meerdere beleggingspanden in Den Haag kopen of verkopen? Dan bent u bij Sons Real Estate aan het juiste adres. Wij beschikken over het grootste netwerk van beleggers in Den Haag en een een koper voor uw beleggingspand is dus zo gevonden. Zo brengen wij al jaar en dag, vraag en aanbod van beleggingspanden bij elkaar.Dankzij dit grote netwerk aan beleggers, woningcorporaties, stichtingen, makelaars en andere vastgoed aanbieders, beschikken wij het gehele jaar door over courante beleggingspanden in en rondom Den Haag.

Tevens nemen wij indien gewenst ook het beheer van uw vastgoed uit handen, zo innen wij de huurpenningen, onderhouden het contact met de huurders en onderhouden het pand. Zo kunt u zich dus bezighouden met voor u belangrijkere zaken.

Naast ons eigen aanbod en het aanbod van onze relaties, begeleiden wij, als aankoopmakelaar, onze klanten bij het vinden en aankopen van beleggingspanden in Den Haag. Aan de hand van uw wensen gaan wij via verschillende kanalen op zoek naar een beleggingspand dat aansluit op uw wensen. Of u nu op zoekt bent naar een beleggingspand voor zakelijk verhuur, verhuur aan expats of studentenkamerverhuur, wij vinden altijd een courant beleggingspand dat aansluit op uw wensen en wat zal resulteren in een succesvolle investering met hoog rendement.

Daarnaast handelen wij in beleggingspanden die wij zelf aankopen, renoveren, klaarmaken voor de verhuur en deze vervolgens weer aanbieden aan beleggers. Wij kopen alleen beleggingspanden op locaties die geschikt zijn voor verhuur en bovendien een flink rendement opleveren. Een beleggingspand in Den Haag levert namelijk al gauw een gemiddeld rendement van tussen de 7 en 8 procent exclusief g/w/l/ exclusief eventuele waardestijging van het beleggingspand.


Beleggingspanden Den Haag


Bij het aankopen van een goede vastgoedbelegging komt heel veel kijken. Om geen onnodige grote risico’s te lopen is het daarom van groot belang dat er iemand is met veel ervaring en kennis van zake. Dankzij onze jarenlange vastgoedervaring weten wij precies waar we op moeten letten en kunnen zo al snel achterhalen of een pand geschikt is als belegging. Wanneer het pand geschikt is als belegging maken wij vervolgens een rendementsberekening om te bepalen of er voor u een goed rendement behaald kan worden. Zo bent u er zeker van dat het beleggingspand voldoet aan uw wensen en u vervolgens een passend bod kunt uitbrengen.


Beleggen in vastgoed voor beginners 2021

Exclusief partnership 500k +

Lees hier meer over de mogelijkheden om met Sons Real Estate een gezamenlijke vastgoedportefeuille op te bouwen. Wij beschikken over een vastgoedvehikel waarmee we maandelijks zeer courante vastgoedportefeuilles opbouwen.
Beleggingspanden Den Haag

Financieren van uw beleggingspand in Den Haag

Wilt u een beleggingspand of een volledige woningportefeuille aankopen in Den Haag en heeft u daar een financiering voor nodig? Ook bij de financiering van uw beleggingspand zijn wij u graag van dienst. Wij vergelijken alle aanbieders van vastgoedhypotheken, op voorwaarden, rente en aflossing. Zo bent u verzekerd van de meest passende vastgoedhypotheek op uw beleggingspand.


Waarom een beleggingspand kopen of verkopen in Den Haag met Sons Real Estate?

  • No Cure No Pay basis. Vinden wij geen beleggingspand dat aansluit op uw wensen dan zijn er verder geen kosten aan verbonden.
  • Grootste aanbod beleggingspanden in Den Haag
  • Kennis van de markt en van alle wijken in Den Haag. Wij beschikken over beleggingspanden in wijken zoals het Centrum, Laakkwartier, Stationsbuurt, Leyenburg, Statenkwartier, Segbroek, Bezuidenhout, Benoordenhout, Scheveningen, Valkenboskwartier, Vruchtenbuurt, Vogelwijk, Zeeheldenkwartier en nog vele andere wijken gelegen in Den Haag
  • Ook voor beleggingspanden in omliggende gemeenten zoals Delft, Nootdorp, Leiden of Gouda bent u bij Sons Real Estate aan het juiste adres
  • Beschikt over een eigen bouwafdeling, waardoor wij precies weten wat de kosten zijn voor eventuele benodigde aanpassingen/verbouwingen van het pand. Bovendien kunnen wij deze verbouw werkzaamheden tegen de scherpste tarieven uitvoeren.
  • Beschikt over een groot netwerk aan huurders in Den Haag, waardoor u ook in economische mindere tijden sneller aan een huurder komt.
  • We kunnen het complete beheer van uw vastgoed uit handen nemen. Denk hierbij aan het onderhoud, contactpersoon bij vragen, en incasseren van de huurpenningen. Zo bent u volledig ontzorgt en heeft u geen omkijken naar uw vastgoed.
Beleggingspanden Den Haag

Meer informatie over vastgoed in Den Haag ontvangen?

Wilt u meer informatie ontvangen of heeft u vragen dan komen wij graag met u in contact. U kunt ons bereiken via info@sonsrealestate.nl of via 085 004 7350. Wij zijn telefonisch te bereiken op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:00 uur. Ook kunt u altijd bij ons op kantoor terecht voor een kosteloos en vrijblijvend vastgoedadvies.

Meer informatie of wilt u een vrijblijvend gesprek

Mogelijkheden Sons Real Estate

Vastgoedadvies op maat

Vastgoedadvies op maat

Professioneel advies voor uw situatie

Vanaf € 285,-

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Koop aan met onze specialisten

€ 2.850,-

Snel huis verkopen

1 daagse spoedcursus

Met kennis, netwerk en panden op zak

€ 1.175,-