Beleggingspanden Den Haag

Uw partner bij het aan- verkopen van beleggingspanden. Meldt u aan voor ons stille verkoop aanbod of verkoop direct uw beleggingspand aan de beleggingspecialist.
Voor het aan- en verkopen van alle beleggingspanden

Waarom Sons Real Estate?

No Cure No Pay basis
Grootste aanbod beleggingspanden in Den Haag
Ook voor beleggingspanden in omliggende gemeenten
Beschikt over een eigen bouwafdeling. Bij verkoop geen bouwtechnische keuring vereist.
Zowel voor het kopen en verkopen van uw beleggingspand
Beschikt over een groot netwerk aan huurders in Den Haag
Ook voor het uitbesteden van het beheer van uw pand
Beoordeeld met een 9.4
De beste prijs!

Een eerlijke waardebepaling en snelle verkoop van uw beleggingspand

Panden in alle staten

Bij ons kunt u terecht voor alle staten en bouwjaren van uw beleggingspand!

Geen voorbehouden

Ontvang direct een vrijblijvend bod zonder voorbehoud van financiering

Home / Beleggingspanden / Den Haag

Beleggingspanden Den Haag

Wilt u een beleggingspand of meerdere beleggingspanden in Den Haag kopen of verkopen? Dan bent u bij Sons Real Estate aan het juiste adres. Wij beschikken over het grootste netwerk van beleggers in Den Haag en een een koper voor uw beleggingspand is dus zo gevonden. Zo brengen wij al jaar en dag, vraag en aanbod van beleggingspanden bij elkaar.

Waarom wij de beste beleggingspanden kunnen aanbieden

Dankzij dit grote netwerk aan beleggers, woningcorporaties, stichtingen, makelaars en andere vastgoed aanbieders, beschikken wij het gehele jaar door over courante beleggingspanden in en rondom Den Haag.

Ook voor het beheer van uw beleggingspand

Tevens nemen wij indien gewenst ook het beheer van uw vastgoed uit handen, zo innen wij de huurpenningen, onderhouden het contact met de huurders en onderhouden het pand. Zo kunt u zich dus bezighouden met voor u belangrijkere zaken. 

Wij begeleiden u naar een winstgevende aankoop

Naast ons eigen aanbod en het aanbod van onze relaties, begeleiden wij, als aankoopmakelaar, onze klanten bij het vinden en aankopen van beleggingspanden in Den Haag. Aan de hand van uw wensen gaan wij via verschillende kanalen op zoek naar een beleggingspand dat aansluit op uw wensen. Of u nu op zoekt bent naar een beleggingspand voor zakelijk verhuur, verhuur aan expats of studentenkamerverhuur, wij vinden altijd een courant beleggingspand dat aansluit op uw wensen en wat zal resulteren in een succesvolle investering met hoog rendement.

Ook voor een snelle verkoop

Daarnaast handelen wij in beleggingspanden die wij zelf aankopen, renoveren, klaarmaken voor de verhuur en deze vervolgens weer aanbieden aan beleggers. Wij kopen alleen beleggingspanden op locaties die geschikt zijn voor verhuur en bovendien een flink rendement opleveren. Een beleggingspand in Den Haag levert namelijk al gauw een gemiddeld rendement van tussen de 7 en 8 procent exclusief g/w/l/ exclusief eventuele waardestijging van het beleggingspand.

Rendabele aankoop beleggingspand dankzij begeleiding door ervaren specialisten

Bij het aankopen van een goede vastgoedbelegging komt heel veel kijken. Om geen onnodige grote risico’s te lopen is het daarom van groot belang dat er iemand is met veel ervaring en kennis van zake. Dankzij onze jarenlange vastgoedervaring weten wij precies waar we op moeten letten en kunnen zo al snel achterhalen of een pand geschikt is als belegging. Wanneer het pand geschikt is als belegging maken wij vervolgens een rendementsberekening om te bepalen of er voor u een goed rendement behaald kan worden. Zo bent u er zeker van dat het beleggingspand voldoet aan uw wensen en u vervolgens een passend bod kunt uitbrengen.

Exclusief partnership 500k +

Lees hier meer over de mogelijkheden om met Sons Real Estate een gezamenlijke vastgoedportefeuille op te bouwen. Wij beschikken over een vastgoedvehikel waarmee we maandelijks zeer courante vastgoedportefeuilles opbouwen.
Exclusief partnership vanaf 500k +
 

Financieren van uw beleggingspand in Den Haag

Wilt u een beleggingspand of een volledige woningportefeuille aankopen in Den Haag en heeft u daar een financiering voor nodig? Ook bij de financiering van uw beleggingspand zijn wij u graag van dienst. Wij vergelijken alle aanbieders van vastgoedhypotheken, op voorwaarden, rente en aflossing. Zo bent u verzekerd van de meest passende vastgoedhypotheek op uw beleggingspand.

Waarom een beleggingspand kopen of verkopen in Den Haag met Sons Real Estate?

Meer informatie over vastgoed in Den Haag ontvangen?

Wilt u meer informatie ontvangen of heeft u vragen dan komen wij graag met u in contact. U kunt ons bereiken via info@sonsrealestate.nl of via 085 004 7350. Wij zijn telefonisch te bereiken op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:00 uur. Ook kunt u altijd bij ons op kantoor terecht voor een kosteloos en vrijblijvend vastgoedadvies.

Meer informatie of wilt u een vrijblijvend gesprek

Mogelijkheden Sons Real Estate

Vastgoedadvies op maat

Professioneel advies op maat
Vanaf € 285,-
5/5

Aankoopbegeleiding

Koop aan met onze specialisten
€ 2.850,-
5/5

1 daagse spoedcursus

Met kennis, netwerk en panden op zak
€ 1.175,-
5/5

De vastgoedmakelaar die actief is in Den Haag

Ook actief in de nabije omgeving

Wij zijn ook actief in de gehele regio Haaglanden. Ook in onder andere DelftNootdorpLeiden of Gouda.

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!