Beleggingsmakelaar nodig? Alles van A tot Z geregeld!
Beleggingspanden beleggingsmakelaar

Zoekt u een beleggingsmakelaar?

Uw partner bij het aan of verkopen van uw beleggingsvastgoed

Geen kosten voor u

Volledig vrijblijvend en geen courtagekosten voor de verkoper

Groot kopers netwerk

Groot kopersnetwerk die uw pand kopen middels 'stille verkoop'

Alles van A tot Z geregeld

Wij regelen huurders, huurders-overeenkomsten, enzovoorts!

Home / Beleggingspanden / Beleggingsmakelaar

Beleggingsmakelaar

Bent u op zoek naar een beleggingsmakelaar die u begeleid bij de aankoop of verkoop van uw beleggingsvastgoed? Sons Real Estate is gespecialiseerd in de aan en verkoop van beleggingspanden voor institutionele, zakelijke en particuliere beleggers. Onze focus ligt bij residentieel vastgoed, kantoorpanden, bedrijfsruimtes, zorgvastgoed en hotelvastgoed. Onze vastgoedspecialisten begeleiden u tijdens het gehele traject van verkoop of aankoop van uw vastgoed. Dankzij ons brede netwerk kunnen wij snel schakelen en hebben wij voor elk pand de geschikte koper.


Stille verkoop van het beleggingsaanbod

Vrijwel alle panden die bij ons in de verkoop gaan worden middels ‘stille verkoop’ verkocht. De meeste verkopers willen niet dat hun vastgoed op openbare websites wordt aangeboden uit veiligheid en privacyoverwegingen. Bovendien creëert het schaarste. Daarnaast is de kans groot dat een pand besmet raakt wanneer die op openbare websites wordt aangeboden. Dat wil zeggen dat het pand niet meer interessant is voor beleggers. Dit is namelijk de laatste strohalm in de beleggingsmarkt, kopers weten dit en zien af van aankoop. Vaak is de prijs bij dit soort panden veel te hoog of er mankeert iets aan. Daarom verkopen wij vrijwel het grotendeel van de panden middels ‘stille verkoop’.

Waarom kiezen onze klanten voor Sons Real Estate

  • Grootste netwerk binnen de vastgoedbeleggingsbranche
  • Bewezen trackrecord bij de aankoop & verkoop van vastgoed
  • Verzekerd van het beste bod op uw vastgoed
  • Geen courtagekosten bij de verkoop van uw pand
  • Compleet pakket van A tot Z, volledig ontzorgt
  • Hoge rendementen op beleggingsvastgoed

Waar is Sons Real Estate actief?

Wij zijn landelijk actief. U kunt dus in elke plaats terecht voor het aan of verkopen van uw beleggingspand. Naast de grote steden zijn wij ook veel actief in buiten gebieden en met name in verhuurd onroerend goed.

Beleggingspanden beleggingsmakelaar

Meer informatie

Heeft u nog vragen na het lezen van deze pagina dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn op werkdagen geopend van 08:30 uur tot 17:00 uur.

Beleggen in vastgoed voor beginners 2021

Exclusief partnership 500k +

This area can be filled with loads of content. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple! Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.