Beleggingsmakelaar nodig? Alles van A tot Z geregeld!
arrow_drop_up arrow_drop_down

Zoekt u een beleggingsmakelaar?

Uw partner bij het realiseren van uw eigen vastgoedbelegging

Home / Beleggingspanden / Beleggingsmakelaar

Geen kosten voor u

Volledig vrijblijvend en geen courtagekosten voor de verkoper

Groot kopers netwerk

Groot kopersnetwerk die uw pand kopen middels 'stille verkoop'

Alles van A tot Z geregeld

Wij regelen huurders, huurders-overeenkomsten, enzovoorts!

Beleggingsmakelaar


Bent u op zoek naar een beleggingsmakelaar die u begeleid bij de aankoop of verkoop van beleggingspanden? Sons Real Estate is gespecialiseerd in de aan en verkoop van vastgoed voor institutionele en particuliere beleggers.


Onze focus ligt bij residentieel vastgoed, kantoorpanden, bedrijfsruimtes, zorgvastgoed en hotelvastgoed. Onze vastgoedspecialisten begeleiden u bij het gehele traject tijdens de verkoop of aankoop van uw vastgoed. Dankzij ons brede netwerk kunnen wij snel schakelen tijdens dit proces.


Stille verkoop van het beleggingsaanbod

Vrijwel alle panden die bij ons in de verkoop gaan worden middels ‘stille verkoop’ verkocht. Vrijwel alle verkopers willen niet dat hun vastgoed op openbare websites worden aangeboden uit veiligheid en privacyoverwegingen. Bovendien creëert het schaarste. Daarnaast is de kans groot dat een pand besmet raakt wanneer die op openbare websites wordt aangeboden. Dat wil zeggen dat het pand niet meer interessant is voor beleggers. Dit is namelijk de laatste strohalm in de beleggingsmarkt, kopers weten dit en zien af van aankoop. Vaak is de prijs bij dit soort panden veel te hoog of er mankeert iets aan. Daarom verkopen wij vrijwel het grotendeel van de panden middels ‘stille verkoop’.

Waarom kiezen onze klanten voor Sons Real Estate

  • Grootste netwerk binnen de vastgoedbeleggingsbranche
  • Bewezen trackrecord bij de aankoop & verkoop van vastgoed
  • Verzekerd van het beste bod op uw vastgoed
  • Compleet pakket van A tot Z, volledig ontzorgt
  • Hoge rendementen op beleggingsvastgoed

Waar is Sons Real Estate actief?

Wij zijn actief in de gehele randstad en alle binnenstedelijke gebieden in geheel Nederland. Bij verkoop van vastgoed komen wij altijd bij u langs voor een woningopname en voor aankoop van vastgoed nodigen wij u uit bij ons op kantoor. Ons hoofdkantoor is gevestigd te Den Haag.sons real estate


Meer informatie

Heeft u nog vragen na het lezen van deze pagina dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn op werkdagen geopend van 08:30 uur tot 17:00 uur.