Beleggen in woningen als particulier - Sons Real Estate
beleggen in woningen als particulier

Beleggen in woningen als particulier

Ontdek hoe u het beste kunt investeren in woningen

No Cure No Pay

En wij regelen alles van A tot Z voor zowel particulieren als bedrijven

Groot netwerk

Grootste netwerk verkopende partijen

Exclusief nieuw vastgoed

Dagelijks exclusief nieuw aanbod & verkoop middels stille verkoop

Beleggen in woningen als particulier

Wilt u beleggen in woningen als particulier en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? In woningen beleggen voelt voor een beginnende belegger vaak als een sprong in het diepe. Daarom kiezen de meeste beginnende beleggers om tijdens de aankoop van vastgoed, begeleid te worden door een vastgoedspecialist. Sons Real Estate begeleid beginnende beleggers die als particulier in woningen willen beleggen. Daarnaast krijgt Sons Real Estate bovendien als eerste exclusief vastgoed aangeboden middels ‘’stille verkoop’’ waardoor wij altijd beschikken over een ruim aanbod aan woningvastgoed voor de particulier markt. De panden die wij aanbieden zijn zeer courant, dus beleggen in woningen al particulier doet u dus met Sons Real Estate.


Waarom onze beleggers kiezen voor Sons Real Estate

  • Dagelijks exclusief nieuw vastgoed  aanbod wat middels stille verkoop wordt verkocht
  • Compleet ontzorgt tijdens het gehele aankoopproces
  • No Cure No Pay
  • Grootste netwerk van makelaars, woningcorporaties, VVE’s, Gemeenten en overige verkopende vastgoedpartijen
  • Ook gespecialiseerd in vastgoedbeheer
  • Jarenlange ervaring in de aankoop en verkoop van vastgoed

beleggen in woningen als particulier

Beleggen in vastgoed voor beginners 2021

Exclusief partnership 500k +

Lees hier meer over de mogelijkheden om met Sons Real Estate een gezamenlijke vastgoedportefeuille op te bouwen. Wij beschikken over een vastgoedvehikel waarmee we maandelijks zeer courante vastgoedportefeuilles opbouwen.

Kan men als particulier beleggen in woningen zonder een bedrijf op te richten?

U kunt als particuliere belegger in huizen beleggen zonder dat u dit in een bedrijf hoeft te doen. Er zijn beleggers die naast beleggen in vastgoed ook huizen willen kopen om te verbouwen en te verkopen. Dan is het verstandig om dit wel binnen een bedrijf te doen en kunt u niet meer als particulier beleggen in woningen men kiest er dan voor om dit binnen een BV te doen.

Box 3 beleggen in woningen als particulier

Wanneer u als natuurlijk persoon gaat beleggen dan kan dit in box 3, het is echter wel belangrijk dat de belastingdienst het verhuren van uw panden als werk gaat zien. Het is daarom van belang dat wanneer u meerdere panden als particulier in bezit heeft het beheer uit handen geeft aan een vastgoedbeheerder. Zo innen zij de huur, zorgen zij voor het onderhoud, zorgen zij voor nieuwe huurders en stellen zij de nieuwe huurcontracten op wanneer er een huurder uitgaat. Op deze manier wordt het investeren in woningen als particulier niet als werk gezien.

Meer informatie of wilt u een vrijblijvend gesprek?

Hoe werkt het beleggen in woningen als particulier

Iemand die als particulier in woningen belegd die koopt woningen om te verhuren om daar middels maandelijkse huurinkomsten en waardestijging van het pand rendement uit te behalen.


Evaluatie van locatie beleggingspand

Tijdens de zoektocht naar goede beleggingswoningen kijken wij dus goed naar de locatie van het pand. De locatie bepaald namelijk of de woning gemakkelijk verhuurd wordt(ook in economisch slechte tijden) en of er op de lange termijn een waardestijging van het pand verwacht kan worden.


Evaluatie van de prijs

Is de locatie van het pand goed dan moet er gekeken worden of het een goede prijs is. Dit doen wij aan de hand van de verkoopprijzen van panden die onlangs zijn verkocht in de buurt, de indeling van het pand, de staat van onderhoud van het pand en vve stukken.  En zo zijn er nog een groot aantal criteria waarop wij het pand beoordelen, voordat wij namens de belegger een bieding uitbrengen.


Onderhandelen voor de juiste voorwaarden

Voldoet het pand aan alle criteria dan zal er een bod worden uitgebracht inclusief de daarbij horende voorwaarden. Wij nemen dit onderhandelingsproces op ons en adviseren koper tijdens dit proces.

beleggen in woningen als particulier

Werkwijze wanneer een belegger wilt beleggen via Sons Real Estate

1. Zoekprofiel opstellen.

Eerst stellen wij een zoekprofiel voor u op. In welke regio u,  in welke prijsklasse, welke type huurders, welk rendement, welk type panden en welke voorwaarden heeft u. Aan de hand van dit zoekprofiel kunnen wij concreet op zoek naar beleggingspanden.


2. Vinden & bezichtigen geschikt beleggingspand

Aan de hand van het zoekprofiel gaan wij actief naar geschikte beleggingspanden om te kunnen verhuren. Dit doen wij binnen ons netwerk, via veilingen en op de openbare markt.

Hebben wij een pand gevonden die wij geschikt achten dan nemen wij contact met u op en kunnen we het pand gaan bezichtigen. Tijdens de bezichtiging bekijken we de staat van onderhoud, de mogelijkheden tot optimaliseren of uitbreiden van de indeling en de buurt waarin het pand staat.


3. Begeleiding onderhandeling & verhuur

Na onze analyse en advies is het aan u de keuze om wel of geen bod uit te brengen op het pand. Wanneer u wilt bieden dan adviseren wij welk bod uit te brengen en begeleiden wij tijdens het biedingsproces. Is de bieding geaccepteerd dan kan het koopcontract getekend worden.

Wanneer u het pand in bezit heeft dan kunnen wij begeleiden bij eventuele verbouwingen mochten die nodig zijn om de woning klaar te maken voor de verhuur.

De woning kan in de verhuur gezet worden. Wij kunnen de verhuur verzorgen, maar indien gewenst ook het beheer uit handen nemen. Zo kunt u zich bezighouden met de dingen waar u goed in bent.

arrow_drop_up arrow_drop_down