Winkelpand verkopen? Ook voor leegstaande winkelruimtes!
arrow_drop_up arrow_drop_down

Winkelpand verkopen?

Uw partner bij het aankopen, verkopen en beheren van alle soorten winkelpanden.

Wij transformeren

Wij transformeren winkelpanden en verhogen de waarde

Ieder soort winkelpand

Van kleinschalig winkelpand tot volledig winkelcomplex

Groot netwerk

Altijd een goed bod dankzij ons grote vastgoed netwerk

Winkelpand verkopen

Wilt u uw winkelpand verkopen? Sons Real Estate begeleid bij de verkoop van zowel verhuurde als leegstaande winkelpanden. Dankzij ons ruime netwerk aan winkeliers en beleggers weten wij voor elk winkelpand een geschikte koper te vinden. Wanneer u uw winkelpand gaat verkopen dan wilt u hier natuurlijk één goed bod voor. Daarnaast is het van belang dat de koper uw zekerheid kan bieden, zodat u daadwerkelijk weet dat uw pand verkocht is. Daarom wordt in vrijwel elk geval geboden zonder voorbehoud van financiering. Hierdoor heeft u de zekerheid dat de eventuele koper kapitaal krachtig is.


Ja, ik wil een waardebepaling aanvragen

Wij verkopen uw winkelpand middels ‘stille verkoop’. U winkelpand komt dus niet op openbare sites terecht. Hierdoor is het pand schaars en wordt het niet wijd over de markt verspreid. Wij vragen potentiële kopers om vertrouwelijk met de stukken om te gaan.

Winkelpand verkopen of verhuren

Veel winkelpand eigenaren staan vaak voor de volgende dilemma; Moet ik mijn winkelpand verkopen of verhuren? Het verhuren van een winkelpand levert namelijk maandelijkse huurinkomsten of terwijl een passief inkomen. De verkoop levert u slechts eenmalig een opbrengst op. Wat is dus verstandig uw winkelpand verkopen of verhuren? Hieronder leggen wij uit waar de meeste winkelpanden voor kiezen.

De vraag naar winkelpanden neemt jaarlijks af, hierdoor kiezen veel verkopers er voor om hun winkelpand te verkopen in plaats van te verhuren. Er is namelijk jaarlijks een flinke afname van de vraag naar winkelruimte. Online webshops nemen explosief toe, en deze trend zal naar verwachting de komende jaren alsmaar toenemen.

Daardoor kiezen veel eigenaren van winkelpanden er voor om hun winkelpand te verkopen en met de opbrengsten van het pand te investeren in woningvastgoed. De vraag naar woningen is enorm en ook in economisch onzekere tijden is de vraag naar huurwoningen alleen nog maar groter, doordat kopen moeilijker wordt.

Waarom uw winkelpand verkopen met Sons Real Estate

  • Direct het beste bod op uw winkelpand
  • U ontvangt biedingen zonder voorbehoud van financiering
  • Grootste netwerk van beleggers en winkeliers
  • Het gehele verkooptraject ontzorgd  
  • Wij kunnen u begeleiden, mocht u de opbrengsten willen herinvesteren in woningvastgoed


Stappenplan winkel te koop zetten 10


1. Wij doorlopen de volgende stappen tijdens het te koop zetten van uw winkelpand:

2 Winkelpand opname. Wij komen langs en nemen het pand op. We meten alles in en schieten wat foto’s.

3 We stellen de verkoopprijs op. In overleg met u komen wij tot een verkoopprijs. Wellicht heeft u al een verkoopprijs in gedachte.

4. We plannen bezichtigingen in met mogelijk geïnteresseerde kopers.

5 U ontvangt biedingen op het pand. Deze kunt u weigeren, in onderhandeling treden of accepteren.

6. Heeft u een bod geaccepteerd dan kan het koopcontract worden opgesteld inclusief eventuele voorwaarden en transportdatum.

7 Transportdatum van het pand bij de notaris. U ontvangt de gelden de volgende werkdag op uw rekening.

Stappen voor de verkoop van uw winkelpand

Stap 1

Meld uw winkelpand aan bij Sons Real Estate


Stap 2

U ontvangt een reactie binnen één werkdag


Stap 3

U gaat mogelijk akkoord met een definitief bod


Stap 4

Officiële koopakte wordt opgesteld


Meer informatie

Neem vrijblijvend contact

Wilt u graag meer informatie ontvangen of heeft u na het lezen van dit artikel nog vragen? Wij beantwoorden graag al uw vragen. U kunt ons altijd bereiken via info@sonsrealestate.nl. Op werkdagen zijn wij alleen telefonisch bereikbaar tussen 09:00 uur en 17:00. U kunt ons telefonisch bereiken op 070 737 0462.

Werkgebied van Sons Real Estate

Sons Real Estate is gevestigd in Den Haag en als opkoper van bedrijfspanden werken wij in een straal van ongeveer 100 kilometer voor kleine- en middelgrote steden. Voor grote steden houden wij een straal van ongeveer 250 kilometer aan.  

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over de verkoop van uw winkelpand of winkelruimte of hoe wij werken als vastgoedbedrijf? Lees meer over ons op onze algemene pagina, lees onze veelgestelde vragen of de blog berichten door!

null

"Vraag kosteloos een vrijblijvende waardebepaling aan voor uw kantoorpand"