Pand verkopen zonder makelaar? Alle bedrijfspanden
arrow_drop_up arrow_drop_down

Pand verkopen zonder makelaar?

Uw partner bij het verkopen en van alle soorten panden

Wij transformeren

Wij transformeren kantoorpanden en verhogen de waarde

Alle soorten panden

Van kleinschalig bedrijfsruimte tot groot bedrijfspand

Groot netwerk

Altijd een goed bod dankzij ons grote vastgoed netwerk

Pand verkopen zonder makelaar

Wilt u uw pand verkopen zonder makelaar? Wat als er nu een makelaar is die geen kosten rekent aan verkoper maar alleen achteraf kosten bij koper in rekening brengt? Zou u dan nog steeds uw pand willen verkopen zonder makelaar? Sons Real Estate is gespecialiseerd in het aan en verkopen van vastgoed. Wij werken als aankoopmakelaar voor kopers. Kopers van panden nemen in de meeste gevallen een aankoopmakelaar mee bij de aankoop van nieuwe panden. Zo bent u als verkoper dus verzekerd dat er geen makelaarskosten bij u in rekening worden gebracht wanneer u uw pand aanbied aan Sons Real Estate. Wij beschikken over het grootste netwerk van particulieren, beleggers, beleggingsfondsen en overige vastgoedpartijen die dagelijks op zoek zijn naar nieuwe panden. Dat is tevens een van de redenen, waarom onze waardebepaling voor bedrijfspanden hoger uitvalt dan bij een reguliere makelaar.Verhuurd woningpand verkopen zonder makelaar

Wij zijn zowel gespecialiseerd in de verkoop van woningvastgoed als bedrijfsvastgoed. Of u nu een kantoorpand, woning, woningportefeuille of ander pandtype wilt verkopen. Wij weten altijd voor elk type pand de juiste koper te vinden. U kunt zelf de vraagprijs vaststellen of in overleg met ons en wij leveren de kopers aan. Vrijwel al onze kopers bieden zonder financieringsvoorbehoud zodat u verzekerd bent van een snelle zaak bij de verkoop van uw pand. Uw pand wordt middels ‘’stille verkoop’’ aangeboden. Dit zorgt er voor dat het pand niet wijd verspreid wordt op de openbare markt en het pand zo dus schaars blijft. Doordat wij weten wie waar naar zoekt leggen wij uw pand alleen neer bij potentiële kopers waarvan wij weten dat zij serieuze interesse zullen hebben. Zo komen er geen dagjesmensen langs maar serieuze bezoekers.

Voordelen van uw pand verkopen aan Sons Real Estate

  • U bespaart duizenden euro’s makelaarskosten! Wij rekenen aan koper.
  • Direct het beste bod zonder financieringsvoorbehoud!
  • Geen foto’s van uw pand op het internet, discreet en vertrouwelijk behandeld
  • Zeer snelle verkoop is mogelijk, mocht dit wenselijk zijn!
  • Onze klanten beoordelen ons met een 8,9!

Bedrijfspand verkopen zonder makelaar

Bedrijfspand verkopen zonder makelaar

Wanneer u uw bedrijfspand wilt verkopen dan is het verstandig, zeker in complexe situaties, om het pand eerst te laten taxeren. Hier zijn kosten aan verbonden, maar dit verdiend zich in veel gevallen dubbel en dwars terug. Wat veel voorkomt wanneer iemand zijn bedrijfspand gaat verkopen zonder dit te laten taxeren is dat de waarde te laag wordt ingeschat. De waarde van een bedrijfspand is namelijk ook grotendeels afhankelijk van voorzieningen in de omgeving. Zo hadden wij laatst een situatie waarbij iemand zijn bedrijfspand en een prijs in gedachte had die €100.000,- onder de marktwaarde lag. Verkoper had er geen rekening mee gehouden dat de nieuwe afrit van de snelweg, nieuwe voorzieningen in de omgeving en alle overige nieuwe wegen die rond zijn pand waren gebouwd zoveel meerwaarde zou opleveren aan de waarde van het pand. Het pand lag namelijk plotseling zeer centraal en dit was voor heel veel bedrijven de ideale locatie geworden. Daarom dient er altijd goed rekening te worden gehouden met omgevingsfactoren.

Stappen voor de verkoop van uw kantoorpand

Stap 1

Meld uw pand aan bij Sons Real Estate


Stap 2

U ontvangt een reactie binnen één werkdag


Stap 3

U gaat mogelijk akkoord met een definitief bod


Stap 4

Officiële koopakte wordt opgesteld


Meer informatie

Neem vrijblijvend contact

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van panden. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 070-737 0462. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl. 


Werkgebied van Sons Real Estate

Sons Real Estate is gevestigd in Den Haag en als bemiddelende partij van bedrijfspanden werken wij in een straal van ongeveer 100 kilometer voor kleine- en middelgrote steden. Voor grote steden houden wij een straal van ongeveer 250 kilometer aan.  Ook voor bedrijfspanden in o.a. Den Haag, Rotterdam, Leiden, Zoetermeer en Utrecht kunt u bij ons terecht.


Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over de verkoop van uw bedrijfspand of hoe wij werken als vastgoedbedrijf? Lees meer over ons op onze algemene pagina, lees onze veelgestelde vragen of de blog berichten door!

"Vraag kosteloos een vrijblijvende waardebepaling aan voor uw kantoorpand"